Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Dum Mai 23, 2010 5:52 pm76

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Contratimpul Individual
http://picasaweb.google.com/ConstantaCiclism/TurulDobrogeiLaCiclismZiua1ContratimpIndividual?feat=directlink

Etapa I (Constanta-Mangalia)

http://picasaweb.google.com/ConstantaCiclism/TurulDobrogeiLaCiclismZiua1ConstantaMangaliaSiRetur?feat=directlink

Etapa II (Constanta-Negru Voda-Mangalia-Constanta)

http://picasaweb.google.com/ConstantaCiclism/TurulDobrogeiLaCiclismZiua2Etapa130km?feat=directlink

Etapa III (Constanta - Tariverde si retur)

http://picasaweb.google.com/ConstantaCiclism/TurulDobrogeiLaCiclismZiua3ConstantaTariverde90km?feat=directlink

Si cam atat am fotografiat eu . Acum sa vad ce pot sa scot din pozele lui Jonnyman , dar la cate de genu asta am gasit nu prea pot sa fac miracole ...
Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Amatori-turuldobrogei%20005
ori asa ...
Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Amatori-turuldobrogei%20018

Astept alte persoane care au tras poze .

http://www.constantacyclingteam.tk

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Dum Mai 23, 2010 5:58 pm77

Cipollini

di Constanza
Avand o treaba foarte importanta cu fi'miu, azi a trebuit sa plec in fuga mare! Ne vedem marti in Mamaia sa imi ridic diploma! Succesuri!

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Dum Mai 23, 2010 9:08 pm78

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
in unele poze am scos in evidenta natura pt a observa in ce conditii meteo criminale ati pedalat voi astazi domnilor.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 5:50 am79

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
ar trebui sa mai fie ceva poze facute de Dany, ieri la cursa noastra cu aparatul tau...numai eu l-am vazut de 2 ori cand tragea cu el la poze...sau nu era aparatul tau...

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 7:45 am80

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 7:53 am81

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
aha...deci mai sunt pozele din aparatul lui Dany de bagat...si cele din aparatul surorii sotiei lui Cristi...mda...frumos! felicitari pentru toata lumea!

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 7:56 am82

adrian

adrian

Membru Avansat
Membru Avansat
Multumim pentru poze .

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 10:36 am83

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Asteptam pozele din partea surori sotiei lu mama care e prietena cu colegu de munca a lui Cristi

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 12:13 pm84

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
MS BOGDAN PT POZE.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 4:52 pm85

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

maine foto de la mine.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 7:38 pm86

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Maine (Ma.24.05.2010), la ce ore ne vedem prin Mamaia pentru a intra in posesia diplomei? Sau oriunde ne'om vedea...

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 8:09 pm87

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
ne vedem la Vaporas , facem tura pana la Kogalniceanu si la sfarsit mergem in mamaia sa va dau diplomele .

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Lun Mai 24, 2010 8:40 pm88

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Ceva poze de la premiere (sunt uploadate la marime reala pt. download)

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 6:02 am89

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Domnule arbitru principal Buzatu Daniel , al cursei de Amatori din cadru Turului Dobrogei , inca asteptam clasamentul general si clasamentul pe categorii asa cum ati promis.
Astazi fiind zi normala de lucru speram sa va apucati de treaba,.. daca nu cumva ati intrat in greva
mai devreme decat este planificat.
Multumim anticipat !
Echipa CCT.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 6:26 am90

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
http://www.frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=53

Rezultatele finale afisate pe siteul FRCT

Atentie la AVS-uri. La circuit datele sunt eronate. Dupa ciclomasterul meu distanta a fost de 72 km, iar AVS-ul de 39.6 km/h.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 12:50 pm91

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
La circuit se pare ca organizatotii sufera de miopie la distanta, distanta reala fiind cea data de Cristi evident, La mine trebuia sa scrie la clasament Decedat Sad .

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 6:20 pm92

Dany

Dany

Team President

ma tine fi-miu din treaba dar se rezolva.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 7:38 pm93

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Cristian, cumnata daca nu apare cu pozele sa nu mai alerge prin Mamaia!

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 7:40 pm94

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
ahahhahahah =)) eu tot nu stiu cine e cumnata , vrem poze si CNP-u . Din cate vad Costel are "face recognition" si a reperato imediat .

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 7:46 pm95

Dany

Dany

Team President

costelee, ii pui piedica daca nu ne arata fotografiile?

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mar Mai 25, 2010 7:48 pm96

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Cumnata mi le-a lasat pe stik , dar eu am uitat sa ti le aduc . Maine trec pe la tine pe la munca si iti las stik-ul sa le postezi tu.

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 10:21 am97

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Nu am postat pana acum impresiile mele din Turul Dobrogei pentru ca am asteptat ca se termine competitia si sa treaca putin impulsul momentului.
Asadar, imi cunosteam exact valoarea si stiam ca voi fi printre ultimii concurenti care vor termina cursa (incluzand transportul cu autobuzul). Totusi, dorinta de a pedala intr-o competitie de o asemenea anvergura, precum si incurajarile lui Cristi (fara de care recunosc ca nu m-as mai fi prezentat la start), m-au facut sa-mi depasesc timiditatea si sa merg la concurs.
Pentru proba individuala de contratimp chiar m-am prezentat surprinzator de bine (locul 26 din 52 cu un timp de 6:56 pe 5 km si cu un AVS de peste 43km/h, chiar nu a fost rau pentru stadiul de pregatire in care sunt). Trebuie sa precizez ca abia la inceputul lunii mai s-a implinit un an de cand am inceput, mai serios, cu ciclismul amator, asta insemnand 2, maxim 3 iesiri pe saptamana.
In a doua etapa, Constanta – Mangalia si retur, am avut cea mai mare dezamagire din concurs, in sensul ca, dupa ce m-am mentinut in pluton pe primii 70km, la intrarea in Eforie Sud, am cazut victima asfaltarii haotice tipic romanesti, am lovit o bordura de asfalt si am spart pe spate, fiind nevoit sa abandonez si sa ma urc in autobuz si astfel s-a spulberat si obiectivul meu de a termina o etapa din tur, aceasta fiind singura mea sansa de a trece linia de sosire pe bicicleta. Oricum, s-a mers destul de tare, ciclocomputerul meu inregistrand o medie orara de 42,7km/h.
Constanta – Negru Voda – Mangalia, era mult prea mult pentru mine si la intare in Topraisar, adica dupa 20 km de la start, am fost politicos poftit sa urc in autobuz pentru a nu incurca circulatia. Am avut totusi un personal best, pe traseul respectiv cu un AVS de 40,2km/h.
Din penultima etapa, Constanta – Tariverde si retur, am apucat sa parcurg in preajma plutonului 37km, cu un AVS de 40,8km/h (uite ca am scos si AVS de peste 40km/h pe Sitorman, chiar daca in pluton), pana cand am fost indrumat spre autobuz, pe care, cu mandrie l-am refuzat, preferand sa ma intorc pe bicicleta (deja trebuia sa-mi scot abonament ).
Pe circuitul din ultima zi, speram sa fug mai multe ture decat s-a alergat la amatori, adica 3, obiectiv atins: am reusit sa dau 7 ture. Sprinturile repetate, viteza, conditia fizica si gabaritul meu nu mi-au permis sa raman mai mult pe sosea … bine ca nu era si etapa asta cu autobuz …
Ca o concluzie, nu am regretat nici o secunda ca am participat la concurs. Am vazut ce inseamna o competitie adevarata (cu plusurile si minusurile ei), alergatul in pluton, am cunoscut oameni noi, am legat mici prietenii si m-am simtit excelent. Luni, dupa ce se terminase concursul, am simtit un gol in stomac pentru ca nu mai trebuia sa ma duc la vreun start …
Ca dezamagire, lipsa infrastructurii (drumurile foarte proaste), atitudinea soferilor auto si chiar atitudinea unor ciclisti si bineinteles faptul ca nu am terminat nici o cursa pedaland.
Sunt mandru insa ca am facut parte din grupul celor putini care au avut curajul sa se prezinte la start, pentru ca ai nevoie in primul rand de curaj pentru a participa la o competitie de ciclism in Romania (vezi accidentele care au avut loc) si ca, impreuna cu Cristi si Alexandru, am avut curajul sa ne depasim, cel putin pentru cateva zile, conditia de amatori si sa alergam alaturi de profesionisti.
Foarte posibil ca aceasta sa fi fost prima si ultima cursa profesionista la care am participat, insa, imi place foarte mult acest sport si sunt convins ca voi mai avea multe impresii de povestit de la cursele la care voi mai alerga pe viitor.
De asemenea, sper ca si alti membri CCT sa treaca intr-o faza superioara de pregatire si sa se afilieze unui club profesionist alaturi de care sa participe la concursuri organizate de FRCT, pentru ca acesta este singurul for romanesc de ciclism, chiar daca ne place sau nu si sunt convins ca vor aparea si rezultatele, mai devreme sau mai tarziu. Personal, nu as vrea ca cea mai mare realizare a acestui frumos grup de ciclisti din Constanta sa ramana echipamentul bulgaresc, oricat de colorat ar fi si raman la ideea ca mai bine sa fiu printre ultimii la profesionisti decat sa alerg de unul singur la amatori Wink ...
Felicitari inca o data lui Cristi pentru performanta si seriozitate si lui Alexandru pentru curaj (sunt sigur ca ar fi facut o figura frumoasa daca nu ar fi avut acel teribil accident) si va doresc mult succes in continuare.
Ne vedem pe sosea!

P.S. Dupa cum probabil majoritatea a aflat, in a doua jumatate a lunii iulie voi pleca in Olanda pentru 3 ani. Sper sa se organizeze si acolo ceva curse de ciclism si sa ma pot prezenta onorabil la start, bineinteles in echipamentul CCT (cel putin pana m-or lua astia de la Rabobank 8->).

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 11:15 am98

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Felipe a scris:De asemenea, sper ca si alti membri CCT sa treaca intr-o faza superioara de pregatire si sa se afilieze unui club profesionist alaturi de care sa participe la concursuri organizate de FRCT, pentru ca acesta este singurul for romanesc de ciclism, chiar daca ne place sau nu si sunt convins ca vor aparea si rezultatele, mai devreme sau mai tarziu. Personal, nu as vrea ca cea mai mare realizare a acestui frumos grup de ciclisti din Constanta sa ramana echipamentul bulgaresc, oricat de colorat ar fi si raman la ideea ca mai bine sa fiu printre ultimii la profesionisti decat sa alerg de unul singur la amatori Wink ...

Obiectivul meu a fost acela de a vedea unde ma aflu din punct de vedere al pragatirii, unde se situeaza un amator in comparatie cu cei care traiesc din asa ceva si de a capata experienta.
Am invatat ca secretul succesului sta in durata si calitatea antrenamentelor. Singura modalitate de a face fata unui astfel de concurs este aceea de a-ti petrece cat mai mult timp pe bicicleta, transpirand si gafaind. Alta cale nu exista.
Eu unul o sa continui cu sportul asta, obiectivul fiind acela de a putea face fata fara eforturi (adica fara autobuz) oricarui concurs de cicclism de sosea din Romania. Astept membrii CCT sa mi se alature pentru a putea aduna cat de cat o echipa. Totul este mult mai usor si mai simplu in echipa. A purta tricoul CCT in concursuri de amploare este cel mai bun mod de a-ti promova echipa. Urmati exemplul lui Filip si Alexandru si depasiti-va conditia

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 11:19 am99

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ai sanse in Olanda ca e mai plat ca in Mamaia .

Lasa ca unii profesionisti din pluton nu aveau nici pregatirea unui amator mai "rodat" . Se vedea pe Sitorman care sunt fetitele si barbatii ... cand se urca cu 35 - 37kmh .

Inca raman la parerea mea ca mai bine amator decat profesionist cu clasare in coada plutonului si abonament pe 101 si 5R ... nu mai spun de investitii ... daca participam eu de exemplu si cadeam pe jos cine imi suporta reparatiile ?!? clubul la care eram inscris ??

Va felicit si eu pentru curaj (Felipe si Alexandru) ca voi de atat a ti dat dovada ... dar a fi curajos nu insemna numai ce a ti demonstant voi .

Si pe Cristi il felicit pentru curaj si performanta ... chiar daca singurul lucru pozitiv este ca a reusit sa se tina in pluton .

Ca o completare , daca tu inca nu ai vazut alte realizari ale CCT pana acum atunci chiar nu imi pare rau ca pleci pe alte meleaguri Smile

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 11:22 am100

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
PS : acum am vazut si mesajul lui Cristi , tricoul CCT nu poate fi purtat in competitii FRCT ... ca nu esti club afiliat . Suntem club de AMATORI , purtarea echipamentului in concursuri FRCT este un fel de subminare a statutului de club fara obligatii fata de FRCT .

Si poate reusesti sa imi aduci si mie pompa aia ca plec sambata la un MTB si nu am valva corespunzatoare .

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 4:58 pm101

Cipollini

Cipollini

di Constanza
"Inca raman la parerea mea ca mai bine amator decat profesionist cu clasare in coada plutonului si... blablabla"
Fuck... eu unul prefer sa fiu Kenny Van Hummel sau Win Vansemensomthing (de trei ori ultimul clasat in TdF), decat amatorul fruntas din Dabuleni, Bobohalma sau Copsa Mica!

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 4 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 5:17 pm102

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Una e TDF si una e TD Smile) sunt niste selectii si acolo ... nu te ia de pe strada si te baga in pluton Smile

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente