Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 5 din 5]

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 4:58 pm101

Cipollini

di Constanza
"Inca raman la parerea mea ca mai bine amator decat profesionist cu clasare in coada plutonului si... blablabla"
Fuck... eu unul prefer sa fiu Kenny Van Hummel sau Win Vansemensomthing (de trei ori ultimul clasat in TdF), decat amatorul fruntas din Dabuleni, Bobohalma sau Copsa Mica!

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 5:17 pm102

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Una e TDF si una e TD Smile) sunt niste selectii si acolo ... nu te ia de pe strada si te baga in pluton Smile

http://www.constantacyclingteam.tk

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 6:55 pm103

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Mi-ar fi placut sa vad si eu etapele insa datorita serviciului si orelor la care s-au desfasurat acestea, nu am reusit decat sa o urmaresc pe cea de duminica, care mi-a placut foarte tare si recunosc ca eram destul de incordat si tineam pumnii stransi baietilor nostri. Pentru Cristi, Filip si Alexandru felicitari inca odata pentru curajul, ambitia, munca la antrenamentele la care ati tras si deasemeni performantele voastre. Stim cu totii ca nu este usor sa treci de la amatori la cealalta categorie. (Eu personal nu stiu daca vreodata voi avea avs de 40...) Ca amator pedalezi de placere, insa sunt convins ca fiecare dintre noi isi doreste si ceva performante chiar comparativ cu propria persoana....eu personal incep sa vreau mai mult, sa merg mai bine....cu toate ca am luat startul cam tarziu.
Pentru toti cred ca este o placere sa pedalam in continuare alaturi, (chiar daca unii dintre noi nu ne putem tine dupa ceilalti), mai o regrupare, un finis la o saorma, un suc sau un pahar de vorba.
Deci ne vedem pe sosea si... IN AFARA EI Wink

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 7:13 pm104

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Filip, imi pare rau ca pleci din randurile constantenilor. FELICITARI pentru tot ce ai facut pana acum pentru CCT, stiu insa ca nu te vei opri aici. Mult succes in Olanda si sa pedalezi pe acolo cat mai mult. Am scris acum ceva timp lui Cristi ce nu ii lipseste pentru a fi un invingator. Aceleasi calitati le-am gasit la tine si sunt mandru ca ai reusit sa ma/ne faci sa vedem bicicleta cu alti ochi.
Pentru mine esti un model de perseverenta si obiectivitate.
Ne vedem pe sosea si va fi mereu o placere sa stau in plasa ta. JOS PALARIA ARDELEANULE.

Cristi, la inceputul primaverii, cand am iesit pe bicicleta de sosea dupa ceva mai mult MTB, ne-am intalnit la o tura de Sitorman. Am spus atunci ca pentru mine nimic nu se compara cu soseaua. ASA VA RAMANE INTOTDEAUNA. Unii dintre CCT-isti nu cred ca vor ajunge la performantele tale de acum, dar iti doresc sa iti gasesti o echipa in adevaratul sens al cuvantului, in care sa te integrezi pentru competitiile FRCT. TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CA FACI ASTA MAI INTAI CU SUFLETUL.
Bogdan, uneori esti prea acid, sau sunt eu prea sentimental?

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 7:21 pm105

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Dany a scris:Bogdan, uneori esti prea acid, sau sunt eu prea sentimental?

Uneori raspund cu aceeasi moneda ... uneori tac din gura si fac pe prostu .

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 7:42 pm106

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Intradevar, aventura noastra in Turul Dobrogei a fost o experienta unica. Exista totusi o mica problema, cel putin pe care am observat-o eu. Daca se intampla cum s-a intamplat la Negru Voda, ma refer la spargerea curentului de aer, nici eu, nici Cristi si nici Filip, nu avem sanse reale de a iesi in vant si a depasi pe ciclistii care au obosit, si sa revenim inapoi in pluton, deoarece nivelul nostru de pregatire nu ne permite inca acest lucru. Este o perioada de timp mort, 15-20 km in care trebuie sa depasesti pe cei care se rup de pluton, si sa infrunti vantul singur la un avs mediu de 44 la ora. Deci una dintre incercarile noastre ar fi sa tinem trene cu 45-50 la ora in cadrul antrenamentelor de tip Forrest Run. Avs-urile noastre pe C-ta-Mangalia-C-ta sa inceapa neaparat cu cifra 4 cand suntem 3-4 oameni. In caz contrar risc probabil foarte mult sa patesc iar ce am patit, e ca o loterie, nu prea e de saga Rolling Eyes

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 7:51 pm107

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
daaaaaaa daca faceti antrenamente de tip Forrest Run sigur trageti la trena cu aia de la Tusnad la anu Smile)

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Mier Mai 26, 2010 8:54 pm108

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Atata vreme cat sportivul(in orice sport) isi castiga existenta mergand la servici se numeste AMATOR.
Un profesionist fara antrenamente zilnice, elaborate de un bun antrenor, cantonamente, vitaminizare
si mai ales fara cat mai multe curse(cel putin 2 pe luna) , nu se va regasi in partea superioara a clasamentului cursei profesioniste la care participa.
Dar asta probabil o stiati !

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Joi Mai 27, 2010 5:40 am109

xqtr

xqtr

Membru Incepator
Membru Incepator
Hellboy a scris:Intradevar, aventura noastra in Turul Dobrogei a fost o experienta unica. Exista totusi o mica problema, cel putin pe care am observat-o eu. Daca se intampla cum s-a intamplat la Negru Voda, ma refer la spargerea curentului de aer, nici eu, nici Cristi si nici Filip, nu avem sanse reale de a iesi in vant si a depasi pe ciclistii care au obosit, si sa revenim inapoi in pluton, deoarece nivelul nostru de pregatire nu ne permite inca acest lucru. Este o perioada de timp mort, 15-20 km in care trebuie sa depasesti pe cei care se rup de pluton, si sa infrunti vantul singur la un avs mediu de 44 la ora. Deci una dintre incercarile noastre ar fi sa tinem trene cu 45-50 la ora in cadrul antrenamentelor de tip Forrest Run. Avs-urile noastre pe C-ta-Mangalia-C-ta sa inceapa neaparat cu cifra 4 cand suntem 3-4 oameni. In caz contrar risc probabil foarte mult sa patesc iar ce am patit, e ca o loterie, nu prea e de saga Rolling Eyes
Iti faci prea multe probleme...au fost ciclisti mai slabi poate ca voi dar s-au mentinut in fata datorita experientei(nu uitati ca baietii merg de la 14-15 ani in curse si altfel e plutonul intr-o cursa comparativ cu cel de la antrenamente). atunci cand mergi pe spate nu beneficiezi la fel de trena ca cei din partea superioara a plutonului si cand unul din fata ta se desprinde tu esti deja la limita(altfel nu stateai asa in spate What a Face )
Voi acolo sunteti foarte fain organizati...daca la nationale va sustineti, sa incercati sa stati cat mai in fata, eu zic ca puteti face o figura frumoasa. Felicitari! si spor la antrenamente

http://cristianciutea.com

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Vin Mai 28, 2010 5:06 am110

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Turul Dobrogei 2010 - Pagina 5 Empty Re: Turul Dobrogei 2010 Vin Mai 28, 2010 5:49 am111

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si un video de la Captain