Dragii mei,
am placerea sa anunt concretizarea unui zvon pe care unii dintre voi cred ca l-au auzit.Inaintea sosirii la Constanta a caravanei TURULUI ROMANIEI, in data de 12.06, se va organiza, la solicitarea unor sponsori care sustin TURUL ROMANEI, o cursa destinata amatorilor.
Ideea organizatorilor este sa atraga cat mai multi participanti amatori, drept urmare iata si surprizele placute: PREMII SUBSTANTIALE PENTRU PRIMII CLASATI, B.R.D. ANUNTAND UN BUGET DE 3000-3500 RON.
Un alt sponsor intentioneaza sa ofere ca premiu o bicicleta, in mentionarea acestuia "profesionsta", de sosea si nu MTB, cadru de carbon , etc, buget peste 2500 de ron.
Cred ca este un moment foarte bun sa raspundem prezent si sa adunam la acest concurs cat mai multi amatori. Mediatizarea este la nivel national datorita Turului Romaniei si se asteapta participarea din partea amatorilor din alte orase.
Din cate cred, este sansa CCT sa arate ca in foarte scurt timp a ajuns sa fie luata in seama in evenimente cicliste nationale.
Detaliile legate de traseu, distanta, organizare inca nu le-am definitivat, dar vor fi anuntate in urmatoarele zile.
MULT SUCCES PENTRU MAINE, DAR SI PENTRU 12.06.