Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

TURUL ROMANIEI 2010 Empty TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 06, 2010 9:23 am1

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
In turul Romaniei de anul acesta se anunta 15 echipe dintre care 5 din Romania
1. SP Tablewere Grecia
2. Hemus 1896 Vivelo Bulgaria
3. Profiline Germania
4. Kolss Cycling Team Ucraina
5. Heraklion Kastro-Murcia Grecia
6. Olimpic Team Autoconstruct Campulung Muscel
7. Tusnad Cycling Team Miercurea Ciuc
8. România U23
9. GS San Marco - Concrete Imet Caneva Italia
10. Athlet Ucraina
11. Konya Ekerspor Turcia
12. Cycling Team Friuli Italia
13. Veloclub Israel
14. CS Dinamo Scorseze Bucuresti
15. CS Mazicon Bucuresti

Din echipa Romania U23 va face parte si Lucian Voinea!

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 06, 2010 9:35 am2

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
Rezultatele Prologului desfasurat ieri 05.06.2010:

1 Angelo Ciccone ITA En 03m 21s
2 Ioannis Tamouridis GRE A
3 Hristomir Angelov BUL A 01s
4 Sergiu Cioban MDA A 03s
5 Zoltan Sipos ROM A

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 06, 2010 1:18 pm3

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Dupa etapa de astazi tricoul albastru (under23) a fost imbracat de romanul si mai ales de constanteanul
Voinea Lucian cheers cheers cheers
Ce inseamna cantonament profesionist si curse in tara ciclismului , Franta !
Asteptam detalii de la trimisul nostru special in Turul Romaniei : Dany

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 06, 2010 2:52 pm4

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Sa ne traiasca se cunoaste ca a fost plecat peste hotare , alt nivel alta performanta ... Bravo Lui !!!

http://www.constantacyclingteam.tk

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 06, 2010 7:19 pm5

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
Yovcho Yovcev a castigat prima etapa a Turului Romaniei

Rutierul bulgar Yovcho Yovcev, de la echipa Cycling Team Friuli (Italia), a câstigat, duminica, prima etapa a Turului Ciclist al României, disputata pe traseul Alba Iulia - Aiud - Iernut - Târgu Mures.

Bulgarul a terminat cei 118 kilometri ai cursei în 2 ore, 42 de minute si 27 de secunde, urmând ca acesta sa poarte în etapa urmatoare si tricoul galben al competitiei.

Locul secund a fost ocupat de ucraineanul Artur Tvietkov (Athlet Ucraina), care a terminat cursa în acelasi timp cu primul clasat, cei doi fiind despartiti la fotografia de final.

Ultima treapa a podiumului a fost ocupata de italianul Fabio Masotti, de la echipa San Marco Concrete, care a avut nevoie de 2 ore, 43 de minute si 34 de secunde pentru a termina cei 118 kilometri.

Pe traseul primei etape a Turului Ciclist al României, ciclistii au avut de trecut si doua catarari si doua sprinturi. Primul sprint, din dreptul localitatii Aiud, la kilometrul 30 al cursei, a fost câstigat de italianul Piergiacomo Marcolina (Cycling Team Friuli). Prima catarare, la kilometrul 56, a fost adjudecata de catre un alt italian, Bruno Rizzi, component al echipei din Tusnad. Cea de-a doua catarare, de la kilometrul 78, a fost câstigata de românul Daniel Crista, de la nationala Under 23 a României, în vreme ce primul rutier care a ajuns la al doilea sprint a fost moldoveanul Victor Mironov, de la Olimpic Team Autoconstruct Câmpuluing.

În cea de-a doua etapa, tricoul verde va fi purtat de italianul Bruno Rizzi, cel rosu, de Piergiacomo Marcolina, în vreme ce tricoul alb îi va reveni ucraineanului Artur Tvietkov.

Tricoul albastru, pentru rutierul român cel mai bine clasat, va fi purtat de Lucian Voinea.

La festivitatea de premiere, care a avut loc în centrul orasului Târgu Mures, în fata a câtorva zeci de spectatori, reprezentantii Directiei Judetene pentru Sport i-au oferit o cupa celui mai bine clasat rutier muresean.

Etapa a doua se va disputa, luni, cu începere la ora 13.00, pe traseul Târgu Mures - Reghin - Bistrita - Vatra Dornei, pe distanta de 175 de kilometri.

Mediafax

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 07, 2010 8:29 am6

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
veteranu a scris:Dupa etapa de astazi tricoul albastru (under23) a fost imbracat de romanul si mai ales de constanteanul
Voinea Lucian cheers cheers cheers
Ce inseamna cantonament profesionist si curse in tara ciclismului , Franta !
Asteptam detalii de la trimisul nostru special in Turul Romaniei : Dany
A facut parte dintr-o evadare si au ajuns cu 1min si 4s inaintea plutonului.
Informatii despre clasamentele pe etape gasiti aici http://www.tcr.frciclism.ro/

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 07, 2010 2:18 pm7

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Tricoul albastru e pentru cel mai bun roman ... albul e pentru SUB 23. Abia acum imi dau seama de ce nu dau aia in TDF tricoul albastru .... :-? .... n-are cine sa-l imbrace fir'ar a naibii de treaba ....
Felicitari lui Lucica, sper sa vina cu el pana la Constanta .... sau cine stie, poate se mai decoloreaza ... :-SS

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 07, 2010 3:45 pm8

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu sunt curios daca au cortegiu in Turu Romaniei , poate participati si voi la anu Evil or Very Mad

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 07, 2010 5:10 pm9

Ener

Super Member
Super Member
Sunt sanse sa se mai faca ceva pt amatori sambata?

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Mar Iun 08, 2010 8:42 am10

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:Eu sunt curios daca au cortegiu in Turu Romaniei , poate participati si voi la anu Evil or Very Mad

Mama ei de treaba, am nevoie de antrenament Mad , si echipament complet, altfel nu cred ca mai pun piciorul in tururi, cand n-am ce cauta ... nu am ... asta e Sad

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Mar Iun 08, 2010 8:51 am11

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Nu te descuraja tovarase. Experienta si antrenamentul il capeti in concursuri nu la plimbare prin Mamaia sau pana la borna 30 spre Tulcea. Abia astept sa te vad la antrenamente si sa ne facem planul pe vara asta la concursuri. Sa crezi in vorba asta: "Ce nu te omoara, te face mai puternic".
Tu ai fost pe aproape dar astept sa te urci in sa cu o dorinta si cu o "rautate" mult mai mare. Succes

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Vin Iun 11, 2010 10:03 am12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Maine Sambata 12 Iunie 2010 , Sala Sporturilor , adunarea in vederea concursului de amatori la ora 13:00 . Detalii la fata locului , in principiu se tine , a vb Captain cu Dany si treaba e in picioare . Ce nu mai este in picioare sunt premiile Smile) si nici nu ma asteptam sa mai fie dar oricum distractie sa fie Smile

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Vin Iun 11, 2010 11:19 pm13

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Foarte frumos, vin si eu atunci, mai mult de distractie se pare. Si cand ma gandesc ca tineam frumos viteze de 40 la ora cu ranga in toamna, dupa cazatura asta, nici 35 nu mai merge ... deocamdata Wink

P.S. Am ajuns cam nostalgic, ca Ion Creanga ... nu e bine What a Face

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Sam Iun 12, 2010 7:02 am14

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
La ora 12.00-12.30 sosesc arbitri care se vor ocupa de concursul nostru !
Deci va rugam sa veniti in numar cat mai mare !

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 13, 2010 3:16 pm15

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si podiumul la competitia de Amatori din Turul Romaniei

Locul 1 : Veteranu (Captain)
Locul 2 : LiveForCycling (Bogdan)
Locul 3 : Felipe (Filip)

Si transimisia de la fata locului .
Ora 14 si ceva ... la start sunt stransi peste 20de ciclisti in primele randuri membrii marcanti ai CCT in frunte cu Super Titi si Captain . Ciclistii primesc ultimele indicatii de la albitrul cursei Dnul Victor Banescu , indicatii de genu ... nu va luati pe roti si nu dati cu cotu ... decat cu pumnu . In fine ... incepe nu maratoarea inversa ... 3 ... 2 ... trece un caine ... 1 .... START !!! . SPDurile si Look-urile trosnesc frenetic in timp ce ciclistii pleaca in sprint cu viteze in exces de 20kmh ... un ciclist cu cadru look a facut pana inainte de inceperea competitiei si cauta roti prin vecini ... oricum nu ne intereseaza ... ne aruncam privirea asupra grupului din fruntea cursei . Bogdan controleaza cursa si primeste remarci de genu ... la mai ca iti dam diploma stai linistit ... si alte produse de carne fara e-uri , cele mai multe cuvinte vin din partea unui rutier cu parul alb ... se pare ca se numeste Super Titi . Dar asta nu este important ne apropiem de capatul traseului unde ciclistii trebuie sa intoarca ... dar ce se intampla ... un taxiu pe traseul competitiei ... nici o problema nu suntem in Franta ... ciclistii fac jaloane pe langa el spre mirarea taximentristului care ramane profund marcat . Acum urmeaza catararea de categoria speciala cu inclinatie de 0,3% si aia este in fata unei canalizari ... nici o problema pentru ciclistii experimantati din pluton care nici nu o simt in picioare (decat in buzunare) . Dar ce se intampla ... un atac din pluton , este numarul 666 Scorpionu (e senzatie majora cu 20 la ora ) ... sprinteaza frenetic ... dupa el se ia LFC , amandoi se departeaza de pluton ... pinioanele trosnesc ... placutele sar ... un copil pe tricicleta ii depaseste pe margine ... sprintul este feroce ... LFC reuseste sa il tina sub control pe Scorpionul . Cei doi ajung primi si iau virajul ... acum este vale ... trebuie sa sprinteze pentru a reusi desprinderea de pluton , in spate lucrurile se precipita ... pozitionari strategice bidoanele zboara prin vazduh ... lasatile acolo oameni ca nu suntem in TDF le vrem inapoi . Plutonul reuseste sa ajunga evadatii Scorpionu este lesinat mai ales dupa ce a suferit o decolare cu aterizare necontrolata la inceputul sezonului si a suferit diferite lovituri inclusiv la degetele de la picioare . Intram in ultimi km ... se ruleaza in pluton compact , toti rutierii se gandesc la sprintul final mai putin Marusone care viseaza o shaorma de la inceputul cursei ... LFC ii arunca o privire lui Captain il vede in forma si deja este stabilit finalul etapei ... restul este decat o formalitate . LFC pleaca in sprint din pluton pentru a obosii participantii si pentru ca a baut multa apa cand a plecat de acasa ...il taia de 30min . Sprintul este fenomenal ... foaie 39 pinion 28 cum se poate sa dezvolte atata forta la nu mai 60kg ( 59,8kg dupa toaleta) ... este un catarator inascut ... spectatorii sunt in picioare ... trecea o blonda pe margine ... oooooo ce faci domnisoara ... revenim la cursa , se intra in viraj acum este momentul unde se vede tactica de echipa LFC este in fata Captain ii intra in plasa si pleaca lansat spre victoria absoluta ... treaba lui LFC in ca nu s a incheiat ... se uita in spate sa nu vina cineva si sa le o dea la ... nu avem voie pe post ... dar nu vine nimeni ... etapa castigata de Captain . Coechipierii isi strang mana ...sunt bucurosi ... si pe buna dreptate ... au controlat cursa de la bun inceput , restul dezamagire totala mai ales pe fata Scorpionului care nu a reusit warpcoxarea si a ramas sa numere cati masoni sunt in romania .
Cam atat de la fata locului , o cursa exceptionala am urmarit in direct cu difuzare in premiera maine la ora 12 . Ciclistii sunt asteptati pe podium unde le vor fi inmanate premiile de catre 2 femei care maturau prin curte ... se vede ca a ajuns criza si la noi ... cam atat a transmis reporterul special Gogu Distantier

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 13, 2010 6:52 pm16

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Smile) Smile) Smile)
Ceva nu e in regula !
Ori ai baut ceva ori e vreo inspiratie letala pe langa tine Wink
Dar capodopera de reportaj a fost tare Smile)
PS. Ceva poze ?

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 13, 2010 7:49 pm17

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da Captain inspiratia este langa mine Smile . poze maine cand ajung si eu acasa .

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Dum Iun 13, 2010 8:14 pm18

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

bogdane, se vede ca iti trebuie curse lungi in picioare. mixul din bidonul tau si-a facut efectul tocmai in fata tastaturii. felicitari tuturor.
P.S. detalii despre turul romaniei traite si vazute sapt viitoare la saorma. Am uitat, sunt la cura, pe a mea i-o dau lui Marius.

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 14, 2010 4:42 am19

adrian

adrian

Membru Avansat
Membru Avansat
Foarte tare reportaju ' Bogdane. Am ras copios. Sa mai scrii ca nu o faci rau. O zi buna tuturor!

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 14, 2010 6:57 am20

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 14, 2010 2:14 pm21

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Care e numele adevarat al lui Basso, sa vedem pe ce loc a terminat.

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Lun Iun 14, 2010 2:35 pm22

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Morcov Stefan - a venit pe locul 30 la general si al cincilea dintre romani!

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Vin Iul 02, 2010 11:37 am23

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Ultima ora : bulgarului Koev Vladimir i s-a retras titlul de castigator al Turului Romaniei 2010
datorita dopajului, titlul revenind italianului Rizzi Bruno de laTusnand Cycling Team.

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Vin Iul 02, 2010 2:47 pm24

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
=)) l au dibuit pe bulgar , prea urca el ca racheta . Daca l au descoperit cu instrumentele romanesti imi dau seama ce concentratie avea Smile)

TURUL ROMANIEI 2010 Empty Re: TURUL ROMANIEI 2010 Vin Iul 02, 2010 10:11 pm25

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Mai ramasese prin el si ceva sange. Pacat de memorabila trecere la catararea de pe Tihuta cand la panta de 11 % urca cu 38 km/h.
SA II FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente