Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Joi Ian 14, 2010 2:38 pm26

LiveForCycling

Administrator
Administrator

http://www.constantacyclingteam.tk

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Feb 16, 2010 4:56 pm27

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Ce se mai aude cu comanda aia Bogdane ca vine Pastele si vreau sa-mi aduca si mie iepurasul ceva bun ... Smile

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Feb 16, 2010 5:15 pm28

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai daca facem toti comanda voi credeti ca am pe card sute de milioane . V-am spus ca facem , si facem normal . Ori nu stiu cum este ... Costel a lucrat cu BikeComponents el stie cum merge , eu am banii pentru ce imi trebuie .

Costel sa ne dea relatii

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Feb 16, 2010 5:58 pm29

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Pai noi ne bazam ca platesti tu si iti dam noi banii cand putem ...

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Feb 17, 2010 4:11 am30

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Nu m-am referit la asta , am vrut sa spun ca trebuie sa il umplem pentru comenzi masive .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Feb 17, 2010 12:04 pm31

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Tocmai ce am vorbit cu un prieten care lucreaza la banca , maine o sa deschid un cont special pentru treaba asta (si pentru viitoarele cumparaturi , ca la noi in magazine mai greu gasesti ce iti trebuie) , o sa fie activ in 2sapt (tot in aceea limita o sa primesc si cardul) . Cel mai bine , sa nu ne mai chinuim cu cardu lu unu si lu altu ... ori ca ne fraudeaza cineva cardu Smile) . Va dau contu , bagati fiecare cat aveti comanda si gata Very Happy .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Feb 17, 2010 1:03 pm32

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Nu poti sa bagi bani intr-un cont daca nu este al tau sau nu ai o factura care se plateste in acel cont. Cel care face comanda aduna banii, ii pune in cont si plateste online. Preturile pieselor sunt pe site, asa ca e simplu de calculat.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Feb 17, 2010 1:29 pm33

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai fac pe numele meu contul , normal .

Toata lumea poate sa bage bani in cont ii trebuie decat numele si contul . Face calculul si plateste . Ne intalnim undeva ... vin cu laptopu si facem comanda .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Lun Apr 05, 2010 7:52 pm34

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Sunt in cautarea unei furci pt mtb, care sa suporte frana v-brake, sa fie 1 - rezistenta si 2 - usoara. As prefera sa aibe blocaj pe ghidon si reglarea inaltimii. Bugetul il stabilisem la 1000 lei insa... cred ca va trebui sa plusez. Orice sfat este bine venit mai ales daca-mi spuneti si de unde o pot achizitiona.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Lun Apr 05, 2010 8:23 pm35

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
http://playbike.ro/produs.php?id_produs=239 este cu adevarat cea mai buna furca pt banii astia o are un prieten pe mtb si este f multumit ...el merge numai prin pietroaie iar pt ce vrei tu esste f buna.....cred ca este ceea ce iti doresti chiar daca nu are pt v-brake..incepe sa fol discurile sunt mult mai sigure indiferent de conditiile meteo sau teren unul de 160 sau 170 este f bun pe fata,, pe spate il schimbi cu timpul....si daca vrei si frane fffff bune baga unele hidraulice.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Lun Apr 05, 2010 8:45 pm36

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Multumesc, dar in primul rand imi doresc sa suporte frana v-brake, deocamdata spre asta m-am orientat cu toate ca acest tip de furca e pe cale de disparitie iar cele ce suporta doar frana pe disc se gasesc intr-o gama destul de mare. Sper totusi sa gasesc una v-brake buna pe undeva.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 4:01 am37

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
In ciuda parerii nationale ca discul este mai bun (in unele cazuri este) si v-brakeul are avantajele lui , cel mai mare fiind reducerea greutatii . Cel mai bine sa ai ambele urechi pe furca/cadru si in functie de cursa / conditii meteo sa schimbi configuratia . Si rotile trebuie sa fie compatibile disc/v-brake .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 5:23 am38

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Culmea este ca furcile mai slabe suporta ambele sisteme, celelalte mai performante merg doar pe disc. Nu credeam ca va fi o problema gasirea unei furci....

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 8:03 am39

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
laurlook a scris:Culmea este ca furcile mai slabe suporta ambele sisteme, celelalte mai performante merg doar pe disc.
Adica furca mea( Rock Shok SID, 1400gr.,blocaj pe ghidod,cu prinderi pt.ambele sisteme de frana)
e slaba ???
Mai cauta ! Smile

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 11:54 am40

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
"Sunt in cautarea unei furci pt mtb, care sa suporte frana v-brake....Nu credeam ca va fi o problema gasirea unei furci...."
Poate nu am fost suficient de explicit, dar la momentul actual, oferta de furci de calitate care sa suporte ambele sisteme este foarte redusa, cel putin asta am constat eu, de aceea am solicitat sprijinul aici, poate mai sunt si alte magazine unde nu am cautat.
@veteranu - "...Rock Shok SID, 1400gr.,blocaj pe ghidod,cu prinderi pt.ambele sisteme de frana..." - daca-mi spui unde o gasesc de cumparat dau si o bere Smile

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 12:34 pm41

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 1:27 pm42

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
preturile sunt total absurde....

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 1:38 pm43

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
laurlook a scris:
@veteranu - "...Rock Shok SID, 1400gr.,blocaj pe ghidod,cu prinderi pt.ambele sisteme de frana..." - daca-mi spui unde o gasesc de cumparat dau si o bere Smile
Eu am gasit-o in pod la Jeno, unde are peste 30 de biciclete s.h. Numai ca pt.a o achizitiona a
trebuit sa cumpar toata bicicleta(KTM). Dar pt. ca pretul bicicletei era cat furca noua, a meritat !
Jeno = Berenci Jeno, amicul meu secui din Odorhei http://www.bringahaz.ro/?&lang=ro

@CristiPopa , depinde ce faci cu ea, pt.parcuri si cicicloturism este o aberatie dar pt. a face fata
unui maraton e un pret normal !

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mar Apr 06, 2010 9:41 pm44

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Captain nu am gasit Rock Shox SID, dar cred ca o sa iau o furca de la Jeno. Nu stiam de magazin. Multumesc pt adresa.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 6:51 am45

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Costele , sa iti traiasca GP-u ... guma buna domne ... adevaru ca am mers pe ea de am rupt ... cat ziceai ca te tine !?!? . Ultima oara cand ma mai iau dupa cineva ... mai bine imi cumparam dracu tot dalea cum am .

ia contepleaza putin
Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 P07041009390001

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 11:44 am46

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Cum ai reusit?

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 11:59 am47

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cum sa reusesc , cand sa o verific de dimineata pentru tura ... ca nu prea am mers pe ea anu asta , am vazut ce se vede si in poza . Inca am mai desumflat ca era mai iesit in afara .

Am trecut pe alea de la Triton , 160lei ... da bune tata

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 3:38 pm48

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Ai reusit sa nemultumesti si bicicleta si ti-a tras-o ... Smile)

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 5:58 pm49

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Din poza se vede ca ai avut un impact violent care a deformat cauciucul pana la janta(pe care a si zgariat-o) si a produs ruperea insertiei anvelopei si ca urmare formarea acelei umflaturi in lateral. Cel mai probabil o groapa cu marginile ascutite la viteza destul de mare.

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Mier Apr 07, 2010 6:56 pm50

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Eu zic ca a baut de Paste si a incurcat bicicletele. A iesit cu aia de sosea pe traseu de MTB. Smile)

Edit : 2 - 3 lucruri ... pac MTB , sper ca nu trebuie sa iau vreo decizie neplacuta ca sa termini cu cuvinteli astea .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Joi Apr 08, 2010 3:27 am51

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Impact violent , ce dracu impact violent ... am intrat in camion si nu stiu ... dao dracu . Alea sunt zgarieturi de la linguri cand am bagat guma pe janta (de parca nu stiti de foloseam inainte) , mai faceti si mistouri . Va zice omu ce a patit voi nu credeti .
Sunt gume de caca , asta e explicatia ... am mers de 6 ori cu guma aia , adevaru ca o data am intrat intr-un tir o data in vola si de cateva ori l-am fortat de traseul din Mamaia unde sunt pietre ascutite la tot pasul .

bai trainer , te mananca ip-u ??

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 Empty Re: Sfaturi, pareri, intrebari despre ... Joi Apr 08, 2010 6:44 am52

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Hai ca am rumegat putin problema de dimineata si am facut ceva , sa vedem si cum tine , la urmatoarea iesire prin Mamaia o bag in functiune .

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 P08041009280002

Sfaturi, pareri, intrebari despre ... - Pagina 2 P08041009280001

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente