Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Empty Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Mar Aug 03, 2010 9:46 pm1

mircea_st

mircea_st

Membru Incepator
Membru Incepator
Mi-am luat cursiera!!! am luat pana la urma Raleigh'ul despre care v'am spus, cu rectificarea, ca cadrul este de 58 de cm pana la urma, deci e perfect.Se pare k fusesem informat gresit de catre vanzatoarea de la Hara, saraca incerca si ea sa isi vanda marfa (mai degraba sa isi alunge clientii cu informarea superficiala de care face dovada)
a costat 1450ron, si e NOUA...angrenajul shimano,dar nu stiu mai mult despre el. e ok cursiera, aluminiu,destul d usoara.o sa postez si poze cu ea.
Acum trebuie sa imi mai iau o casca , k am auzit prea multe accidente cu ciclisti (si aici p forum,sect. cazaturi), si pantalonii ii ridic maine de la poshta. maine o sa dau o tura mica prin oras cu ea sa vad cum merge k nu am avut timp sa merg nici 5metri cu ea.
multumesc ptr sfaturi, ne auzim p forum:)

Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Empty Re: Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Mar Aug 03, 2010 10:42 pm2

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Felicitari! S-o calaresti sanatos si cat mai multi km!

Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Empty Re: Mi-am luat cursiera. mc de sfaturi Mier Aug 04, 2010 5:24 am3

mirela_cristocea

mirela_cristocea

Membru Incepator
Membru Incepator
SA NU AI PARTE DE CAZATURI ITI DORESC CA ESTE GROAZNIC SA FII PRUDENT IN TRAFIC CA NU AI SA VEZI DE LA SOFERI ASA CEVA !!

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente