mircea_st
Membru IncepatorMi-am luat cursiera!!! am luat pana la urma Raleigh'ul despre care v'am spus, cu rectificarea, ca cadrul este de 58 de cm pana la urma, deci e perfect.Se pare k fusesem informat gresit de catre vanzatoarea de la Hara, saraca incerca si ea sa isi vanda marfa (mai degraba sa isi alunge clientii cu informarea superficiala de care face dovada)
a costat 1450ron, si e NOUA...angrenajul shimano,dar nu stiu mai mult despre el. e ok cursiera, aluminiu,destul d usoara.o sa postez si poze cu ea.
Acum trebuie sa imi mai iau o casca , k am auzit prea multe accidente cu ciclisti (si aici p forum,sect. cazaturi), si pantalonii ii ridic maine de la poshta. maine o sa dau o tura mica prin oras cu ea sa vad cum merge k nu am avut timp sa merg nici 5metri cu ea.
multumesc ptr sfaturi, ne auzim p forum:)
a costat 1450ron, si e NOUA...angrenajul shimano,dar nu stiu mai mult despre el. e ok cursiera, aluminiu,destul d usoara.o sa postez si poze cu ea.
Acum trebuie sa imi mai iau o casca , k am auzit prea multe accidente cu ciclisti (si aici p forum,sect. cazaturi), si pantalonii ii ridic maine de la poshta. maine o sa dau o tura mica prin oras cu ea sa vad cum merge k nu am avut timp sa merg nici 5metri cu ea.
multumesc ptr sfaturi, ne auzim p forum:)