Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

felicitari fotografului de la tour....

felicitari si lui Alien pentru antrenament.....mergi la turul Frantei?

Dany

Team President

duminica a ramas o casca in masina la mine, culoare alb cu albastru , fara curea de prindere....stie cinva a cui este sa o pot da inapoi?(odata cu diploma;))....

am dat duminica unui coleg al nostru un tricou albastru al echipei si o pereche de pantaloni gri trei-sferturi. ......pot sa le primesc inapoi? am dat numarul de tel dar nu m a sunat.....

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Fratilor avem planuri mari , facem club de ciclism ... lucruri marete , avem sanse doar suntem un grup unit ... ca o familie as putea spune . Eu cred ca o sa realizam lucruri "marete" pentru ciclismul Constantean si o sa scapam multa lume de colesterolul din sange , tutunul din plamani , celulita ...

Daca e problema de sediu eu am ceva loc intre casa si gard (la strada) , de constructie ma ocup eu nui prob , loc de un birou/atelier iese lejer .

Ionut tata , rafturile cu substante unde sunt ... toate pozele sunt din unghiuri bine gandite Very Happy , trebuia sa iti pui niste pedale la stationara ... si observ ca saua este prea jos
Trebuie sa imi cumpar si eu un trainer ... mai trag un rulaj indoor

http://www.constantacyclingteam.tk

zonconel

Membru Incepator
Membru Incepator
Felicitari participantilor! Am sterpelit si eu 2 poze pentru articole:">
Pana la urma a participat si Doru Borobeică de la Iris cum se aude?

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
zonconel a scris:Felicitari participantilor! Am sterpelit si eu 2 poze pentru articole:">
Pana la urma a participat si Doru Borobeică de la Iris cum se aude?
dap a fost in pluton

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
CristianD a scris:..... in Germania. .......sunt mai multi ciclisti legitimati decat fotbalisti in Romania si ca exista mai multe ligi nationale ca si diviziile noastre de la fotbal. Va dati seama ca noi suntem pe fundul prapastiei din acest punct de vedere?

Din pacate, din punct de vedere sportiv, suntem pe nicaieri in orice ramura si cum exceptiile confirma regula vezi cei cativa campioni pe care inca ii mai avem si care numai ei stiu cate sacrificii fac si cu cat efort ajung sus pentru ca nu cred ca au prea mare sustinere din partea statului ... dar noi avem liga lui Mitica si toti banditii care vor in CL (sunt siguri ca nu pentru a face performanta).
Una peste alta vreau sa va multumesc ca m-ati primit si pe mine in acest mic (deocamdata) grup si sper ca pe viitor sa mai putem participa la astfel de evenimente.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Dan am inteles ieri ca mergi cu masina dupa cei de la club la antrenamente , daca am loc poate imi dai si mie un mesaj sa va insotesc si eu (daca sunt acasa in ziua respectiva) ... stau in spate sa nu incurc pe nimeni . Daca e ceva imi iau o sfoara si ma tragi cu masina Very Happy ... in caz de "bonk" Wink

Cipollini

Cipollini

di Constanza
[quote="dan spitza"]duminica a ramas o casca in masina la mine, culoare alb cu albastru , fara curea de prindere....stie cinva a cui este sa o pot da inapoi?(odata cu diploma;))....
- casca este a mea. eram lesinat si am uitat'o! daca imi lasi un numar de telefon, te sun si vedem cum ne putem inatalni. succesuri!

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Turul Dobrogei - program desfasurare, traseu - Pagina 3 Img0304rTurul Dobrogei - program desfasurare, traseu - Pagina 3 Img0300

Am reusit sa inapoiez echipamentul lui Dan. Multumesc inca o data ^Smile^ .
Am reusit sa pun si poze .... :-bd .

Ultima editare efectuata de catre Filip in Vin Mai 15, 2009 7:37 pm, editata de 1 ori

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Turul Dobrogei - program desfasurare, traseu - Pagina 3 Img0307Turul Dobrogei - program desfasurare, traseu - Pagina 3 Img0299

Multumesc de ajutor Bogdan, se vede treaba ca am reusit sa o fac si pe asta.

Dany

Dany

Team President

nr. meu de tel pt. a inapoia casca: 0723.166.259 anytime

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Alte poze , primite de la Super Saint

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente