Alien_X
Coleg de SuferintaCristianD a scris:Dupa cum v-am spus am mers la intoarcere cu niste ciclisti intarziati. Unul avea 39 ani. Se lasase de ciclism vreo 5 ani si s-a reapucat de 3 luni, momentan stabilit in GermaniaA parcticat ciclism la cel mai inalt nivel 20 de ani. Spunea ca s-a tinut un ritm nebun in pluton. Bulgarii aia ori erau dopati ori nu stiu ce mancasera ca au mers nebuneste. Nu stiu la intoarcere cum s-a mers dar la dus au fost rachete. De copii ceilalti si de fata aceea ce sa mai spun. La intoarcere am stat la trena si s-au tinut far probleme. Cred ca era plimare prin parc fata ritmul diun pluton. Revin cu alte comentarii...
Bulgarii intotdeauna au fost dopati.Tin minte acum 2-3 ani bulgarul care a castigat la noi Turul Romaniei, a plecat dupa, la o alta competitie internationala, unde a nimerit chiar la inceput la un test anti-doping.....si nu a mai participat ......din cate stiu (sper sa ma insel) in competitiile din Romania , la ciclism vb, nu se fac teste anti-doping....costa prea mult pentru organizatori!!!!!!!...asa ca......