Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Vin Iul 16, 2010 6:22 pm76

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
@cristizzoli
Eroare , locul 1 e al lui Jeno, locul 2 Ciotic(daca stie sa coboare) , eu ma bat pt. 3-4-5 Smile
Dute la Hara si ia spite de 292 sau chiar de 295 , daca poti fara nipluri ca e mai ieftin.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Vin Iul 16, 2010 6:38 pm77

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Am reusit intr-un final sa intru in concediu Smile Asa ca: oricat ar fi vila de rea, nu ma ffreaca nimenea What a Face
Busteni-Azuga, 5,7 km. Merge pe bicle. Acum cata urcare, cata coborare ....vedem noi.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Vin Iul 16, 2010 6:48 pm78

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
perfect, ne facem incalzirea...

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Vin Iul 16, 2010 7:54 pm79

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Marusone a scris: ... apropo cat e de la Busteni pana la Azuga in km? merge sa venim pe bike-uri pana acolo sau e necesar sa luam masina?
Puteti veni pe biciclete pana aici, sunt vreo 6-7 km ba chiar e recomandat sa le lasati la noi pentru ca, sincer sa zic, nu stiu daca la Bishon aveti unde sa le lasati, poate in bucatarie pe langa frigiderele alea ruginite ... Baieti, nu vreau sa va sperii si nici sa fac misto, dar va spun sincer ca nu am vazut in viata mea ceva mai oribil decat "pensiunea" in care o sa stati. Pe internet arata super dar la fata locului nu e decat o casa inghesuita cu usi de pfl scorojite, cu niste bai inghesuite fara cabina (au in schimb cada) si cu scanduri raschetate pe jos ... Surprised.
Daca mai puteti face ceva sa anulati rezervarea incercati sa o faceti, chiar daca pierdeti niste bani e mai bine decat sa va distrugeti sejurul. Cat despre orgiile sexuale stropite cu alcool pe care le aveti in minte, puteti sa uitati daca nu vreti sa va stie tot Busteniul ...

L.E. Dupa cum lesne se poate observa, Captain a intrat in atmosfera concursului ... scratch
18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Img2214

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 5:08 am80

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
M-am trezit de dimineata, vremea e superba, aerul curat, pe langa hotel susura un raulet ... e super, cei care mai sunteti pe acasa inca aveti timp sa va inscrieti la concurs sau sa veniti incoace. De-abia astept sa dau o tura cu bicicleta Smile.
Doua instantanee cu panorama de la noi din balcon: curtea in fata si muntii in lateral.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Img2217on

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Img2216f

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 7:11 am81

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Alooo, termina cu intimidarile astea Mad . Sterge dracu pozele alea. Vrei sa innebunesc, ca acum ma sui in masina si vin la voi. Evadez de la munca
Las' ca eu ma lupt in continuare cu tirurile de pe Sitorman si cu gropile din asfalt, cu manelistii si cu spitele rupte, cu vantul si canicula, ca alti parteneri de pedala nu mai am.
PS: In zare se vede Costila. Urcati cu MTB-urile pana acolo? Smile)

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 9:06 am82

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

'mi-as' picioarele in el de spate..................... Mad

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 4:21 pm83

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Succes baieti!

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 4:56 pm84

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Deci vreau sa spun ca traseul de 25 (cat am parcus din el) nu este pe gustul meu . Cam fara catarari ... deci viteza nene ... si balti . Dar sa vedem ... trag tare Smile . Multumesc Mihai pentru incurajari .

GO CCT !!!

http://www.constantacyclingteam.tk

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 7:11 pm85

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
La ora asta am reusit si sa mancam. Acum suntem impreuna si cu captain, cristi ciotic si filip si ne pregatim de concurs , bineinteles cu o bere.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Sam Iul 17, 2010 7:54 pm86

Dany

Dany

Team President

Mai lasati berica, treceti la somn, maine aveti de pedalat.
BAFTA MULTA MAINE, AVETI GRIJA SA NU VA LOVITI, noi cei ramasi acasa va tinem pumnii.

CONSTANTA CYCLING TEAM E O FORTA . VOI SUNTETI FORTA.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Dum Iul 18, 2010 7:49 am87

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Update de la fata locului: noaptea a decurs fara incidente la Hotelul Larisa, iar echipa CCT se pregateste pentru competitie, unde concurenta va fi foarte mare. Captain e in forma maxima, Ciotic se bate pentru primul loc, dupa ce a servit un mic dejun precum echipierii de la Astana: patru oua ochiuri, un piept de pui format A4 la gratar si o salata de sfecla rosie cu hrean. Paparazzi l-au surprins insa, departe de ochii lumii agitand si niste bidoane frumos colorate ... :-?

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Img2257

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Img2258

Vremea este superba insa asa a fost si ieri cand am plecat in recunoastere pe traseu si ne-a prins o furtuna de am ajuns la hotel in ultimul hal, sa speram ca astazi nu va mai fi la fel. Traseul e plat la inceput (12km), apoi o catarare puternica (3 km), urmeaza o coborare scurta, inca o mica urcare abrupta si ultima caborare in viteza lunga de 9 km. La start sunt cateva sute de concurenti iar CCT are cea mai mare echipa care a participat vreodata la o cursa in istoria clubului: Captain, Ciotic, Laur (la tura 40km) si Bogdan, Marusone si subsemnatul (la tura de 25km).
Startul e preconizat pentru ora 12.00 iar sosirea la ora 17.00, probabil baietii nostri pana la ora 15.00 vor fi trecut toti linia de sosire, daca nu sunt alte incidente pe tarseu.
Mult succes tuturor si nu uitati deviza germanilor de la makita: Safety first!

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Dum Iul 18, 2010 8:15 am88

Dany

Dany

Team President

Am incredere in bidoanele domnului Ciotic.....numai esente de calitate...Smile

BAFTA BAIETI.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Dum Iul 18, 2010 1:25 pm89

Dany

Dany

Team President

cum a fost?
laur tu poti sa intri de pe telefon din cate stiu......................

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Dum Iul 18, 2010 8:20 pm90

Dany

Dany

Team President

latest news: locul 1 Bogdan, cristi ciotic pe 3, capitanu pe 4.....se pare locul 1 la echipe...........FELICITAAAAARIIII...

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 6:48 am91

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Noi am ajuns cu bine acasa (00.45).
Oficial rezultatele pana la locul 3 sunt acelea pe care deja le stiti :
Bogdan locul 1 la 25 km (categoria Seniori 18-29 ani)
Ciotic locul 3 la 40 km (categoria Veterani peste 40 ani) ,castigatorul fiind Jeno , prietenul meu de la Odorhei.
Eu , dupa calculul meu ar trebui sa vin pe 4 , daca nu apare inca un necunoscut (locul 2 la cat.noastra +40 a fost ocupat de un tip
necunoscut in lumea mica a batraneilor, am aflat ca e monitor de ski in Predeal) .
Asteptam sa se afiseze clasamentul pe site.

A fost un concurs ... inedit . Tura scurta 25km a fost mai mult sosea decat MTB , iar tura lunga 45km a fost mai mult alpinism
decat MTB Surprised

@Cristizzoti , la tura scurta castigatorul in clasamentul general a fost....Basso cheers , pe o ...cursiera-ciclocros Surprised (Pellizzoti
pe care i-am vandut-o in primavara), asa ca eu zic sa-l urmezi pe Ciotic si sa te alaturi aventurierilor din CCT
^Smile^

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 8:16 am92

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Tura scurta destul de usoara (din punctul meu de vedere) , pot sa spun ca a fost traseu gen Babadag . Singurul punct de dificultate a fost catararea care a reusit sa ma oboseasca putin si sa ma distanteze de colegul meu (care a iesit pe 2) ... in mare parte el a vrut sa ma distanteze pe catarare si acolo s a obosit ... iar pe coborarea lunga (de la final) am facut jonctiunea (am coborat cu 45 - 50kmh)... l am intrebat cati ani are , mi a spus ca 24 Smile i am spus ca si eu tot la fel am si am inceput jocuriile Smile) . Am vazut ca nu vrea sa stea in fata Smile) normal ca omul vroia sa ma ia la sprint ... dar fratele este trecut prin dastea si inainte de final este o curba la 45grade el fiind in spatele meu i a curba mai tarziu ca primul si exact acolo in curba am sprintat si am mentinut sprintul pana la final (nu pot sa spun ca nu am simtit nevoia unei furci cu blocaj) pe linia de finish era sa intru in gardul de protectie ... evitandul era sa intru si in o masina parcata in zona (un minus mare pentru organizatori ... un baiat sa infipt direct in gard si l au luat cu salvarea Sad ) .

Cam asta este , felicitari tuturor participantilor si il astept pe Cristizotti la MTB sa am si eu coleg de trena .

Nu in ultimul rand ii multumesc lui Captain care m a infectat cu virusul MTB si se ocupa de partea tehnica , SA TRAITI SEFU !!!

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 8:59 am93

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Felicitari prieteni. Ati facut o treaba grozava. cheers
@Capitanu- Ma gandesc si eu sa incerc si chestia asta care se vrea a avea de-a face cu ciclismul (cu toate ca eu il consider alt sport) Wink . Cand e urmatorul concurs? Da acuma mai depinde si de timp si de bani

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 3:08 pm94

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Asadar:
Bogdan - locul I la seniori 25 km
Cristi Ciotic - locul III la veterani 40 km
Captain - locul 4 la veterani 40 km
Laur - locul 26 la master 40 km
Marusone - locul 17 la master 25 km
Subsemnatul - locul 5 la masters 25 km
Felicitari tuturor!

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 3:29 pm95

Dany

Dany

Team President

bravooooo baietiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 3:39 pm96

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Felipe a scris:Asadar:
Subsemnatul - locul 5 la masters 25 km
Mult peste asteptari ! Insemna ca ai avut o bicicleta buna Smile , Ciotic la fel Smile) , de KTM-ul lui Bogdan ce sa mai vorbesc Smile
La echipe e clar , am luat locul 1 cheers

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 6:05 pm97

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cristizotti a scris:Felicitari prieteni. Ati facut o treaba grozava. cheers
@Capitanu- Ma gandesc si eu sa incerc si chestia asta care se vrea a avea de-a face cu ciclismul (cu toate ca eu il consider alt sport) Wink . Cand e urmatorul concurs? Da acuma mai depinde si de timp si de bani

Te astept frate ... m am plictisit sa te intrec pe sosea vreau si in alte conditii

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Lun Iul 19, 2010 6:56 pm98

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
veteranu a scris:Mult peste asteptari ! Insemna ca ai avut o bicicleta buna Smile
Bicicleta am avut buna, intr-adevar, dar si antrenamentele cu fratele Cristizotti incep sa dea roade si nu cred ca e departe momentul cand o sa vin si eu pe podium ... dupa ce trec in alta grupa meseriasii astia: Basso, Sarosi ... etc Sad .
Si daca tot veni vorba de bicicleta buna, ia gandeste-te matale cam cum echipezi Hussarul pentru ca i-am dat bulinele jos ... ceea ce inseamna ca isi va schimba proprietarul, daca nu iei pielea de pe mine si daca mai vrei un copilot care sa te serveasca cu ciocolata si cola pe drum What a Face ... daca nu, te bat la fazan ...

Mai jos se poate vedea cam cat de tarziu am reusit sa plecam ... din pacate nu toti avem picioarele lui Bogdan care a reusit sa recupereze fata de primii plecati:
https://www.youtube.com/watch?v=TBfwT7lakgk&feature=player_embedded

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Mar Iul 20, 2010 7:23 am99

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Felicitari pentru rezultate echipei CCT, niste rezultate neasteptat de bune dupa parerea mea; si se vede clar ca sefu' nostru a avut onoarea de a primi locul meritat pe podium la seniori amatori Wink
Felipe a scris:Subsemnatul - locul 5 la masters 25 km
Avem adversari de temut, ce sa-i faci Very Happy Echipa CCT - cei mai tari :-bd

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Mar Iul 20, 2010 1:42 pm100

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Da baieti, buna treaba, diversitatea nu strica, dimpotriva. Felicitari pentru performante si pentru cresterea renumelui si prestigiului echipei.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Mier Iul 21, 2010 1:56 pm101

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Asa cum am mai spus, cel care ne sustine, ajuta si ne sfatuieste este Captain. Rezultatele noastre i se datoreaza in mare parte. Daca pe plat i-am rupt in gura pe micuti, pe catarare am mai curatat vreo duzina, pe coborare m-au depasit doi concurenti pe care am crezut ca nu o sa-i mai prind pentru ca efectiv au zburat pe langa mine la vale. Insa, cand a venit iarasi platul am inceput incet, incet sa-i mai vad la cate o curba. Am inceput sa trag foarte tare, cred ca am mers cel putin cu 35-40 km/h si am reusit sa-i ajung cu cateva sute inainte de ultimul gat de catarare. Atunci am scos carnetelul cu invataturi de la Captain si am inceput sa citesc din ce imi notasem cu o zi in urma la recunoastere: stai in trena sa-ti revii iar pe catarare obligatoriu placa mica si fara sa te ridici din sa. Zis si facut: am stat un pic in spatele lor, i-am studiat, l-am simtit mai slab pe cel din spate si l-am depasit inainte de pod si am observat cu satisfactie ca primul era pe foaie mare. Am schimbat pe foaia mica (cum imi zisese Captain) si pe catararea dinaintea sosirii, care nu avea mai mult de 50 de metri l-am atacat. A fost o distanta suficienta insa sa-l spulber efectiv. El pe foaia mare a ramas fara suflu iar eu pana in varf am decolat pur si simplu. Pana la sosire mai erau vreo 100 m, insa nu a mai avut puterea sa revina si eu am trecut linia la pas, evitand astfel elegant sa intru in vreun gard de protectie. Cei doi fusesera singurii concurenti care m-au depasit pe traseu, pe cei care s-au clasat in fata mea nu i-am vazut decat la start Very Happy.
In poza de mai jos cineva a surprins exact momentul cand ma pregateam de atac pe ultima catarare.

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Mtbazuga2010453

18.07.2010 Maraton Azuga - Pagina 4 Empty Re: 18.07.2010 Maraton Azuga Mier Iul 21, 2010 4:05 pm102

Dany

Dany

Team President

@filip.....tot respectul pentru strategie, se pare ca manualul lui Captain functioneaza. De azi inainte eu voi indrepta vantul spre tine....unchiule..Smile)

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | Sporturi si Pasiuni | Echitatie, Ciclism, Drumetii | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente