Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Tusnad MTB Maraton 2010 Lun Sept 13, 2010 7:03 pm1

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Ca si prima editie, aceasta a doua editie a fost fara cusur . Iar faptul ca a fost prima cursa din acest an
fara noroaie a facut-o si mai frumoasa.
Fata de anul trecut am avut parte si de cateva surprize din partea organizatorilor : premierea si a
locului 4 la toate categoriile, o tombola inedita - la care puteai participa doar cu ambalajele alimentelor folosite inainte,in timpul sau dupa cursa - cu peste 30 accesorii de bicicleta(am castigat de 2 ori) si
gulasul indestulator care a fost la discretie pt.concurenti, vizitatori , chiar si pt.trecatori. Probabil de
aceea plicurile celor de pe podium au fost subtirele. Iar faptul ca au oferit cazare gratuita la 70 de
concurenti face Maratonul de la Tusnad unic.

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Lun Sept 13, 2010 8:23 pm2

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mar Sept 14, 2010 4:53 am3

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
bravo captain, felicitari!

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mar Sept 14, 2010 5:15 am4

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
FELICITARI

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mar Sept 14, 2010 6:11 am5

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Bravo capitane!!

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mar Sept 14, 2010 2:06 pm6

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Felicitari maestre, rezultate excelente pe linie in weekendul asta pt CCT.

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mar Sept 14, 2010 7:14 pm7

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

fara cuvinte, fara cuvinte, CAPITANEEE....scrii istorie......

Tusnad MTB Maraton 2010 Empty Re: Tusnad MTB Maraton 2010 Mier Sept 15, 2010 8:15 am8

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Bravos Captain , in weekendul trecut am spart media de clasari pe podium pentru CCT .

CCT a inceput si a terminat anul in forta Smile

http://www.constantacyclingteam.tk

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente