Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Joi Iul 22, 2010 7:36 pm1

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Probabil cel mai tare concurs de MTB din tara are loc pe 29 august 2010 la Sibiu. Ma gandesc tot mai serios sa particip la tura scurta (45km) mai ales ca pana atunci o sa am o bicicleta adevarata de competitie. Exista si varianta Family (18km) pentru copii impreuna cu un parinte asa ca cei mai cu teama au timp sa-si convinga mama sau tatal sa-i insoteasca.
Categoriile de concurs vor fi urmatoarele:
Tura 18 km Family – open – pot participa parinte + copil < 14 ani
Tura 45 km Masculin – 14 – 18 ani
Masculin – 19 – 29 ani
Masculin – 29 – 39 ani
Masculin – peste 40 ani
Feminin – open
Tura 90 km Masculin – 19 – 29 ani
Masculin – 29 – 39 ani
Masculin – peste 40 ani
Feminin – peste 18 ani
Mai multe detalii gasiti pe siteul oficial al competitiei: http://ciclism.ro/maraton/
Asadar, va prezenta Constanta Cycling Team o echipa la start sau asteptam pana putem concura fara parinti ... :-? ?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Lun Iul 26, 2010 8:02 pm2

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Vorba filmului: eu cand vreau sa fac, apăi fac, CCT va avea la startul celui mai tare concurs de mtb din Romanica cel putin un concurent ... culmea, e soselist si nu are nici tricou galben ...

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Listau
Astept in continuare coechipieri cu sange in instalatie ...

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Lun Iul 26, 2010 8:27 pm3

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

trebuie sa fiu la Sibiu pe 3,4,5 septembrie cu firma.......oare pot pleca mai devreme fara sa afle sotia?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Mar Iul 27, 2010 4:50 am4

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
pai...ia vezi, poti?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Iul 30, 2010 7:37 pm5

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Astazi m-am inscris si eu, chiar daca nu ma avantajaza limitele la categoria de varsta unde ma incadrez, insa as vrea sa vad si acest traseu si bineinteles atmosfera de acolo. Maine ar fi ultima zi in care se poate inscrie cu 50 lei.
PS: Sa va mai spun ceva: au si tombola si nu pot lipsi de acolo Smile)

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Iul 30, 2010 8:21 pm6

Dianna

Membru Avansat
Membru Avansat
In sfarsit ceva bun si pentru tine... profita ,profita ca de cand astepti momentul Smile) ...ce dezamagit mai erai la Maratonul de la Azuga ca nu au avut tombola Smile) .Urat din partea lor... tocmai tombola sa nu aibe Razz

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Iul 31, 2010 5:08 am7

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
bun asa...dar unde mai gasesti un Unicredit deschis pe weekend ca sa te incadrezi in suma aia?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Iul 31, 2010 6:41 am8

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
laurlook a scris:... nu ma avantajaza limitele la categoria de varsta unde ma incadrez...
La categoria noastra de varsta e cea mai mare concurenta dar, se spune ca Geiger ar fi cea mai tare si mai bine organizata competitie de mtb, iar noi vom fi acolo ... What a Face

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Iul 31, 2010 8:57 am9

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Marusone a scris:...dar unde mai gasesti un Unicredit deschis pe weekend ca sa te incadrezi in suma aia?
Transfer interbancar pe net, plus un comision al bancii. Daca mai sunt doritori va pot ajuta...

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Lun Aug 02, 2010 2:04 pm10

marian.mircea

marian.mircea

Membru Avansat
Membru Avansat
azi m-am inscris la maraton. maine achit taxa. What a Face

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Joi Aug 12, 2010 8:14 pm11

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Bogdane, tu astepti invitatii speciale sau vrei sa platesti 85 lei in ziua cursei ... ?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Joi Aug 12, 2010 8:40 pm12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Auzi , altceva nu ai ce sa faci la ora asta ... unde dracu vrei sa o platesc la ora 23 fiind la munca .

http://www.constantacyclingteam.tk

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Joi Aug 12, 2010 8:52 pm13

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Eu din ce am tot observat zic asa: concursul e concurs, indiferent cat de dese sunt categoriile de varsta, cat de lung sau scurt e, cate dealuri are, etc etc, tot se gasesc 3 nebuni sa iasa pe podium. Fie ca aceia sa fie din CCT Wink Multa bafta care mergeti.

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 2:05 pm14

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am platit sunt inscris .

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 2:09 pm15

Dany

Dany

Team President

duminica sa mi aduci factura sa iti dau banii bre.......sustin valorile Romaniei.

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 2:12 pm16

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Inscrierea o platesc eu , chestie de superstitie ... la fel ca sosetele galbene si bulinele de pe bicicleta .

PS > Captain daca pun 3 buline mici pe ea te superi ?! , le dezlipesc dupa aia Smile

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 2:22 pm17

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si eu sunt pe lista, mai ramane sa ne antrenam.

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 3:52 pm18

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Dany a scris:duminica sa mi aduci factura sa iti dau banii bre.......sustin valorile Romaniei.
Dany, faci niste gesturi care ma furnica... ai tot respectul si recunostinta mea cheers
Trebuie sa amintesc aici si pe Filip(care va asigura cazarea) si pe Cristizotti(care va asigura transportul).
cheers cheers cheers
Se pare ca nu suntem doar o echipa de amatori ...dar si o familie .

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 6:02 pm19

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Foarte frumos, bafta multa acolo si spulberati tot in fata.
Tot podiumul sa fie cu constanteni.

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 6:49 pm20

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
LiveForCycling a scris:
PS > Captain daca pun 3 buline mici pe ea te superi ?! , le dezlipesc dupa aia Smile
De la mine nu te mai astepta la lucruri bune : daca Carla nu se face bine cu piciorul ,posibil sa merg totusi cu fam. si sa concurez la 92, deja m-am inscris. Daca nu reusesc sa fac deplasarea remane cum am siabilit.
Ce vreti ! Ma mananca... Smile

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Vin Aug 13, 2010 7:45 pm21

Dany

Dany

Team President

mult succes.......1 % sanse sa ajung si eu la Sibiu....se poate Team MANAGER?

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Aug 14, 2010 6:04 am22

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Captain la 92 o sa iti pregatesc perfuziile cu glucoza la sosire Smile)

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Aug 14, 2010 8:11 am23

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Aveti grija ca daca va suciti la linia de sosire si vreti sa va inscrieti la alta distanta trebuie sa platiti 30 lei. Acuma, nu stiu, daca va bagati la Family (Captain cu Bogdan) trebuie sa platiti amandoi sau numai parintele ... :-j

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Sam Aug 14, 2010 8:35 am24

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si tu la cat te bagi domnu , daca noi mergem la Family

Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Empty Re: Maraton Geiger MTB Challenge 2010 Dum Aug 15, 2010 5:55 am25

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
[quote="veteranu"]
LiveForCycling a scris:... concurez la 92 ...Ce vreti ! Ma mananca...
Captain, stii matale unde sa te bagi (92 km Surprised) ... ai vazut ca deja de la start ai medalia de bronz! Cu experienta si strategiile tale poti sa o faci foarte stralucitoare Very Happy! ... macar cu tine sa venim si noi cu o medalie ...
Oricum eu sunt fanul tau No.1! Succes!

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | Sporturi si Pasiuni | Echitatie, Ciclism, Drumetii | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente