Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Aug 30, 2010 2:57 pm1

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Prezentare oficiala:
Cand erai copil ai vrut sa inveti sa inoti, ti-ai dorit bicicleta, iar alergatul era ceva firesc. Intamplator sau nu, inotul, ciclismul si alergatul sunt cele 3 probe ale triathlonului.

Acum nimic nu mai pare asa de usor... emotiile sunt mai mari, ai crescut in inaltime, a crescut si distanta fata de pamant, iar frica de cadere este mare. Dar toate acestea sunt doar in imaginatia ta. Ce-ar fi sa-ti imaginezi mereu cum ajungi la linia de sosire? Cei care au participat pana acum la probe de triathlon spun ca aceasta este una din cele mai frumoase imagini pe care o poti trai.

Merita sa incerci sa redescoperi bucuria sportului. Pregateste-te si participa pe 11 septembrie la Triathlon Challenge Mamaia! Nu spune ca este imposibil.

Evenimentul este in proportie de 99% dedicat sportului de masa. Pot participa atat sportivi, cat si amatori de sport, oameni cu job, familie si responsabilitati, studenti, elevi etc. 

Deci:
La Reci am vorbit cu Vlad Stoica, organizatorul competitiei de la Mamaia, mi'a admirat costumul, m'a intrebat daca mai sunt si altii ca mine. I'am povestit de comunitatea noastra, faptul ca ne strangem la antrenamente organizate, ca avem un regulament, forum si alte cele. Mi'a mai spus ca pentru membrii cluburilor si/sau asociatiilor sportive taxa va fi redusa la jumatate, adica 15E, in ideea ca venim echipati la fel. Eu m'am hotarat sa concurez si astept si alti doritori. As vrea ca pana joi sa se mai hotaracsa cine mai participa, ca vineri sa facem plata. Se poate face si echipe de stafeta. Eu pot participa si pe cont propriu la proba scurta, dar si in cadrul unei stafete. Va astept cu propuneri!

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Aug 30, 2010 8:05 pm2

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

eu pun la bataie pentru Mihai costumul de triatlon ca stiu ca al lui nu a sosit inca.......................

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Aug 30, 2010 10:01 pm3

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si eu ma bag la sprint si inot pt o stafeta daca se alcatuieste una.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Aug 30, 2010 10:06 pm4

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Partea cu 15 euro merge pt cluburile si asociatiile leagal constituite presupun.
Sa il sunam pe Dl Soica sa confirme daca CCTul se incadreaza in exceptia asta si daca exista un nr minim de membri ai clubului participanti.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mar Aug 31, 2010 6:14 am5

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Cand am vorbit cu el, i'am explicat ca nu avem personalitate juridica si a zis ca nu conteaza, atat timp cat avem un echipament, iesiri organizate si vointa Very Happy
Taxa de 15E e valabila si pentru noi! Cat despre numarul de membri participanti, a zis sa incercam sa venim cat mai multi. Daca Mihai si eu participam si mai reusim sa facem si 2 stafete, ca doar alergatori si ciclisti avem, atunci vom fi 6. La Reci am vorbit cu Marian si zicea ca poate concureaza si la Mamaia. Cine stie, poate ne adunam mai multi.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mar Aug 31, 2010 7:39 am6

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Pai cine se mai baga? Cu Marian vorbesc eu sa vad ce face. Oare se poate plati 15 e pana in preziua evenimentului pt cei care afla dupa 3 sept?

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mar Aug 31, 2010 9:34 am7

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ce frate Marian se baga la aia mare , stie el ii da bine ... e totu calculat

PS : sa nu ii dati cip si pompa ca nu prezinta garantie

http://www.constantacyclingteam.tk

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 02, 2010 12:14 pm8

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Costel, nu ai de gand sa te bagi la tura scurta? Sau macar sa pedalezi in stafeta, in caz ca mai gasim un alergator, poate Marius.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 02, 2010 9:12 pm9

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
care Marius?!...ala nu a mai alergat din primavara ...sa mai si ingrasat ca porcu...ala o sa inceapa cu alergarile destul de tarziu in toamna, spre iarna cu o pauza si apoi spre primavara si asta daca il mai tine genunchiul...nici pe banca rezervelor nu mai e!

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 03, 2010 5:05 pm10

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Costel trage tare , va rupe pe 12

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 03, 2010 6:09 pm11

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Bogdane posteaza ceva mic despre tritatlon in banner, poate mai sunt doritori care nu au citit ce scriem noi pe aici. Mersi. Ne tre oameni la alergare si bicicleta macar de o stafeta sa o punem.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mier Sept 08, 2010 9:48 pm12

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Alergare nush frate poate poate, sa vad daca plec la Bega Tour. Cel putin la bicicleta, ma duc bine pe platul din Mamaia (50-55 la ora daca ma simt eu bine Wink ). 40 de km un Contratimp, e un fleac Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 6:05 am13

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Alo , sambata sunt liber ... care punem de o stafeta asa rapid . Astept propuneri .

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 7:14 am14

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Pai trebuie sa gasim un alergator si o facem! Ne inscriem vineri seara!

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 7:19 am15

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Rupem topu lume !!

Am mai discutat cu un baiat care este inotator bun (Marius stie) si a gasit si un alergator tare ... ramane sa imi dea raspuns astazi , va tin la curent . Daca nu am loc acolo sunt cu voi .

Daca nu iese nimic acolo propun : Cipollini - Alergare ; Mihai - Inot ; Bogdan - Bicicleta . Parerea mea Smile

Costele acum ori niciodata !!!

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 7:52 am16

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Eu m'am inscris la proba "sprint", asa ca startul il iau din apa si inotul va fi prima proba. In aceeasi situatie e si Mihai. De aceea ziceam ca avem nevoie de un alergator. Ma mai interesez si eu.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 8:57 am17

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Costel e prins cu munca.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 9:27 am18

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Hai cu alergatoru neamule !!!

Deja am echiparea pregatita , Zipp-urile de la Cristi , contratimp de la Scorpion

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Joi Sept 09, 2010 9:41 am19

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Pune in banner ca poate din cei care mai intra pe forum nu stiu de ce vorbim noi pe aici si sare vreun doritor.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 6:38 am20

Draghici Dragos

Draghici Dragos

Membru Veteran
Membru Veteran
Ieri m-am intalnit cu un tip care vorbea in engleza si era interesat sa participe la triatlon. Din vorba in vorba Smile i-am zis ca sunteti cu un dude lipsa in echipa. A fost foarte incantat sa se bage. Daca se duce cineva la brefing-ul de azi de la ora 18 la hotel Iaki o sa-l intalniti si stabiliti ce si cum. Credeti-ma ca merita. un profesionist omu'.

https://www.youtube.com/watch?v=nzzfQgzmA8Q&feature=player_pr

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 7:06 am21

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Cum il recunoastem?

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 7:08 am22

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Daca nu rezolv nimic , il bagam in echipa .

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 7:31 am23

Draghici Dragos

Draghici Dragos

Membru Veteran
Membru Veteran
Habar nu am. Este insotit de un tip mai tanar. Intrebati si voi daca s-au intalnit cu un baiat ieri in fata la Iaki si au vorbit de chestia asta. Nu cred ca o sa fie prea multi strainasi pe acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=nzzfQgzmA8Q&feature=player_pr

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 12:57 pm24

DANILO

DANILO

Membru Avansat
Membru Avansat
baieti,vin si eu sambata sa va sustin....moral.la ora 10 parca e startul??Unde anume???

Triathlon Challenge Mamaia 2010 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 1:03 pm25

Cipollini

Cipollini

di Constanza
La 10:10 se da startul de la hotel Scandinavia.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente