Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 12:57 pm26

DANILO

Membru Avansat
Membru Avansat
baieti,vin si eu sambata sa va sustin....moral.la ora 10 parca e startul??Unde anume???

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 1:03 pm27

Cipollini

di Constanza
La 10:10 se da startul de la hotel Scandinavia.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 1:09 pm28

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Eu sunt la 5 juma in zona la iaki, calare, pt sedinta tehnica

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 1:13 pm29

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Ajung si eu pe la 18. Vin cu masina. Bogdan, vrei sa trec sa te iau?

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 1:18 pm30

DANILO

DANILO

Membru Avansat
Membru Avansat
..am aflat,multumesc.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 2:05 pm31

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Ati gasit alergator? Vroia sa se ofere Georgica, daca il primiti, alearga bine Wink Stiu sigur ca alearga semnificativ mai tare ca mine.

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Vin Sept 10, 2010 7:02 pm32

Cipollini

Cipollini

di Constanza
S'a aranjat cu stafeta! Inotatorul e foarte bun, alergatorul e foarte bun, iar despre reprezentantul probei de ciclism, eeeehe, numai cuvinte de lauda. Si ca sa citez un clasic in viata: "Pe felie, pe felie, pe felie!!"

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Sam Sept 11, 2010 3:26 pm33

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
La stafeta / sprint - Wind Team Locul 3 (unde am participat si eu la bicicleta)
Alex Cipo / sprint - Locul 2

Premiul pentru clasarea e podium subtirel rau , nu ca participam pentru asta dar la ce taxa am platit aveam asteptari mai mari .

Pozele sunt aici :

http://www.constantacyclingteam.tk

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Sam Sept 11, 2010 5:32 pm34

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Anul trecut au fost 37 km la bicicleta si 10,5 km la alergare, proba olimpica. Stie cineva cu exactitate distantele din aceasta editie ?

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Sam Sept 11, 2010 6:34 pm35

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Incredibil !!! Baietii nostrii din echipa de vis CCT, au dovedit-o din nou !!! Jos palaria, numai cuvinte de lauda. Eu personal l-am urmarit cu cea mai mare atentie pe Bogdan, favoritul etapei de astazi Wink Nu stiu ce a facut Pisoiul de la club, cica a facut si el treaba serioasa, felicitari si lui. Cert este ca echipa constanteana presteaza din ce in ce mai mult \m/

Pt Costel: Concursurile acestea sunt facute in Romania, doar nu te astepti sa fie fix 40 km. De cele mai multe ori e mai mult, se pare ca a fost si mai putin ... foarte tare Smile) ca sa nu mai zic ca Bogdan a avut o stafeta de 24 de km in loc de una de 20, te bufnesc hohotele (nu conteaza de care) Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Sam Sept 11, 2010 8:30 pm36

Marauder

Marauder

Membru Avansat
Membru Avansat
Felicitari celor care au participat azi , si celor care au stat pe margine si neau incurajat pe toti strigand din plamani Smile) . Cine mai are poze sa le puna aici pe forum !

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 6:23 am37

micpitic

Super Member
Super Member
Cateva poze si de la mine

Va rog nu copiati fara acordul meu!

http://micpitic.blogspot.com

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 6:52 am38

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Frumoase poze si o atmosfera placuta a concursului. BRAVO, felicitari tuturor participantilor! Azi sunt suficient de motivat sa ma duc sa alerg cu si fara bicicleta What a Face

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 8:44 am39

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Multumesc MicPitic pentru pozele exceptionale , cateva au fost folosite pe contul meu de FaceBook . Asta daca esti de acord ... daca nu sterg imediat Smile

Multumesc si lui Ciotic & Scorpionu pentru dotarea pusa la dispozitie si sa nu ii uit pe Nicu Colnago & Nea Taca (Club Ciclism Constanta)

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Dum Sept 12, 2010 2:53 pm, editata de 1 ori

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 12:56 pm40

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Costel a scris: Anul trecut au fost 37 km la bicicleta si 10,5 km la alergare, proba olimpica. Stie cineva cu exactitate distantele din aceasta editie ?
La olimpic, se pare ca au aprox. 38.2 km pentru proba de ciclism si 11.2 km pentru alergare.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 2:51 pm41

scott

scott

Membru Incepator
Membru Incepator
Hellboy a scris:Incredibil !!! Baietii nostrii din echipa de vis CCT, au dovedit-o din nou !!! Jos palaria, numai cuvinte de lauda. Eu personal l-am urmarit cu cea mai mare atentie pe Bogdan, favoritul etapei de astazi Wink Nu stiu ce a facut Pisoiul de la club, cica a facut si el treaba serioasa, felicitari si lui. Cert este ca echipa constanteana presteaza din ce in ce mai mult \m/

Pt Costel: Concursurile acestea sunt facute in Romania, doar nu te astepti sa fie fix 40 km. De cele mai multe ori e mai mult, se pare ca a fost si mai putin ... foarte tare Smile) ca sa nu mai zic ca Bogdan a avut o stafeta de 24 de km in loc de una de 20, te bufnesc hohotele (nu conteaza de care) Very Happy

nici in afara nu sunt exacti la distante, chiar nu am intalnit niciun concurs pana acum sa fie distanta exacta, nu cred ca are lagatura cu tara
pana la urma ideea e de a face miscare intr-un cadru organizat. nu se iau puncte pt olimpiada

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 2:55 pm42

scott

scott

Membru Incepator
Membru Incepator
LiveForCycling a scris:La stafeta / sprint - Wind Team Locul 3 (unde am participat si eu la bicicleta)
Alex Cipo / sprint - Locul 2

Premiul pentru clasarea e podium subtirel rau , nu ca participam pentru asta dar la ce taxa am platit aveam asteptari mai mari .

Pozele sunt aici :

la ce premiu te asteptai? de curiozitate,
de ce valoare?

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 3:03 pm43

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
O medalie si o diploma , macar pentru astia de pe podium ... sa nu fiu nevoit sa mai stau la coada pentru ea . Au dat o diploma (deja scrisa) la 3 insi , la noi inotatorul a luat diploma , alergatoarea a luat medalia aia din ghips si eu numarul de concurs din cauciuc ... am facut o imparteala Smile) .

Nu stiu ce valoare , dar sa iti faci o idee la un concurs de MTB unde am platit 30lei am castigat 500lei pentru locul 1 , si nu a fost singurul unde au fost premii substantiale la o taxa destul de mica .

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Dum Sept 12, 2010 6:29 pm44

Marauder

Marauder

Membru Avansat
Membru Avansat
Triatlonu a fost bunicel , insa la cati bani au facut organizatori din inscrieri dupa aproximativ 600 de oameni premierea a fost bataie de joc , numai prostii sau dat , in loc sa dea si ceva banuti au dat brichete pixuri si alte prostii , o gramada de sponsori si multi bani aruncati pe inscrieri care nu sau justificat ..., asta e Romania , numai magarii si hotii se fac la fiecare colt !!! Mad

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Sept 13, 2010 10:24 am45

Dyego

Dyego

Membru Incepator
Membru Incepator
Daca ar fi doar problema premiilor care au fost penibile ar fi OK, dar din pacate ramine si problema clasamentului care e varza. Locul 1 sprint +40 a fost printre ultimii concurenti =)) . "SUPER-ORGANIZATORUL" spunea ca poate nu se astepta la o astfel de pozitie in clasament si aici trebuie sa ii dau dreptate. Daca podiumul are astfel de erori , despre care organizatorul spunea cu insistenta ca e foarte precis, nici nu vreau sa ma gindesc la restul clasamentului. Verificati listele pentru fiecare proba domnilor, dar sunt convins ca nu aveti timpi la PC -uri. In 2010 sa organizezi o astfel de competitie la care ai promis ca o sa faci cronometraj cu cipuri ( care mai justificau din cheltuieli) si apoi sa spui simplu ca nu o sa fie cronometraj cu cipuri nici in acest an , mie personal mi se pare o bataie de joc. Tare sunt curios cum sa verificat la cursa olimpica numarul de 3 ture pentru toti participantii cind nu se putea vedea nici un nr de participare.
De obicei sampania o deschide cistigatorul unei competitii sporive ci nu cistigatorul banilor strinsi din taxa de participare care a fost uriasa pentru ce sa oferit.
Felicitari participantilor cit despre organizatori spor la bani! ca vad ca doar asta va intereseaza.

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Sept 13, 2010 11:15 am46

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Diego daca ai privit cu atentie masa albitrilor ai vazut prezenta "mariei sale" si alaiul FRCT care ne au onorat cu cronometrarea . Cat am stat eu pe acolo sa ma interesez de pozitia mea am auzit tot felul de calcule interesante ... mai dai lu asta un minut ... uita ma asta nu era trecut pe lista ... si tot asa .

Cipul este sfant si la un triatlon este necesara prezenta lui oricat de tare este "dream team-ul FRCT" , sa ti evidenta manual (cronometru , pix si hartie ... aaa si sa nu uit marea dotare de la masa ... un laptop) la "puhoiul" de participanti din punctul meu de vedere este aproape imposibil si ca orice lucru care depinde de o persoana este supus la erorii umane .

Un mare minus care o sa ii coste anul viitor , si asta nu ar fi ultimul ... umplu pagina daca ma pun pe analizat .

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Sept 13, 2010 11:35 am47

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
Din ce am vazut eu, la sectiunea CORPORATE, rezultatele au fost puse cu mana, grasa aia venind pe podium la 2-3 sectiuni, despre celelalte sectiuni ce sa mai zic Cipollini si cu Mihai au venit pe hartie la diferenta mica la secunde, (locul 1 si 2 provizoriu), si la reconstituire au mai aparut 2 care nu i-am vazut Smile

PS: 120 lei x 300 = ? Smile Noi sa fim sanatosi

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Sept 13, 2010 3:46 pm48

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Aricel a scris:...au fost puse cu mana, grasa aia venind pe podium la 2-3 sectiuni, despre celelalte sectiuni...
lol... grasa aia, defapt "e gemene". Una a castigat cu stafeta si s'a clasat bine si la individual si sor'sa a venit si ea pe podium la unu dintre grupe Very Happy

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Lun Sept 13, 2010 4:45 pm49

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
e clar atunci concurenta a fost la pamant Smile)

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mier Sept 15, 2010 5:24 am50

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
S-au afisat rezultatele , am al 2 lea timp la bicicleta ... dar nu stiu cum a reusit ciclistul de la "Cambrige School" sa imi dea peste 3min si lui Frunzeanu peste 4 Smile) eee federatia domne .

Deci am primul timp la bicicleta Smile

http://www.triathlonchallenge.ro/rezultate.htm

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mier Sept 15, 2010 5:59 am51

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Nu ai vazut, dar mai este un Doru Dumitru Gavrila, participant la proba Sprint care are un timp la proba de bicicleta de 0:29:04. A mers tare baiatu. Daca luam distanta de 23 km si o impartim la 29 min vedem ca omul a mers cu 47.56 km/h.
Deasemenea, in clasamente poate fi vazut domnul Feraru Daniel, participant la Sprint, grupa +40 ani. Sportivul a reusit sa parcurga distanta de 23 km intr-un timp de 00:24:53, cu un AVS de 55.46 km/h.
Rezultate inregistrate si validate!

Triathlon Challenge Mamaia 2010 - Pagina 2 Empty Re: Triathlon Challenge Mamaia 2010 Mier Sept 15, 2010 6:04 am52

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cancelara vezi ca vin romanii dupa tine Smile)

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente