Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 5:45 am76

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Detaliat, cuprinzator, bine organizat, insa cred ca dupa concurs, ne putem opri pe drum sa mancam ceva.
PS: Sunt obisnuit cu armata, dar in weekend prefer un program mai lejer What a Face

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 6:02 am77

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu tot nu vad cand se merge la WC .

Sa toarne cu galeata dupa ce da startu sa vedeti cum e la MTB Smile) , oricum a traso ceva aseara , prin "padure" o sa fie fleasca .

http://www.constantacyclingteam.tk

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 9:25 am78

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Meteoo
\\m/

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 11:01 am79

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Dar concursul e in nordul Bucurestiului, iar prognoza este pentru centru...

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 12:00 pm80

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

nu va ploua, dar nu va fi nici soare...vreme numai buna de pedalat.
va urez de pe acum succes si multa bafta, vant de spate si fara surprize neplacute.(cazaturi, etc). la start sa va asezati cat mai in fata sa nu fiti incurcati de cei mai lenti.
SUUUUUCESSSSSS..

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 12:11 pm81

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
70% sanse de ploaie ...

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 12:51 pm82

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Nu ploua, dati-i bataie. Sa va asezati cat de in fata se poate. Felipe, nu-ti face griji, l-am obosit azi pe Scorpionu, am fost la Mangalia su el si cu Laurentiu de la club si am scos AVS 36.5. Deci, de Scorpionu m-am ocupat eu. Tu te ocupi de restul care nu sunt decat vreo 1500.
Mult succes baieti

Sper din tot sufletul sa nu fi avut dreptate. Deci, asta e invatatura de minte pe viitor. Inainte de concurs nu se coxeaza. Ma intreb cum ne vom simti in Turul Dobrogei dupa vreo 3 zile

Ultima editare efectuata de catre Cristizotti in Mier Mai 12, 2010 10:37 am, editata de 1 ori

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 1:38 pm83

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Cristizotti a scris:Bai nea Felipe... excelenta planificarea asta, dar la final ai trantit mucii-n fasole. Deci inca nu va urez succes Evil or Very Mad
Si inca ce muci What a Face . Macar stiu ca n-am motive sa spal bicicleta Embarassed

Cristizotti a scris:Felipe, nu-ti face griji, l-am obosit azi pe Scorpionu, am fost la Mangalia su el si cu Laurentiu de la club si am scos AVS 36.5. Deci, de Scorpionu m-am ocupat eu.
O tzeapa mai mare ca azi n-o sa vezi in palmares !!!
P.S. Te inseli la categoria grea Evil or Very Mad

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Dum Mai 09, 2010 7:38 am84

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Felicitari echipei CCT pt. curajul de a participa la cursa ! Inceputul e totdeauna greu.
Important e participarea si terminarea cursei !
Restul e CanCan Smile)

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Dum Mai 09, 2010 8:58 am85

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Toarna cu galeata de la 9:30 ... stai sa vedem Smile) ... eu felicit cand vad clasamentul

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Dum Mai 09, 2010 1:07 pm86

Dany

Dany

Team President

numai cuvinte de lauda pentru cei ce au avut curajul sa se aventureze in noroiul capitalei. BRAVO VOUA.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Dum Mai 09, 2010 1:16 pm87

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
asteptam sa vina sa vedem pozele..cred ca au fost din cap pana in picioare de noroi.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Dum Mai 09, 2010 9:34 pm88

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Am terminat si concursul acesta. Pe scurt, la start au fost anuntati 1250 de participanti, distanta 55 km numai offroad, sosea nu mai mult de 200m; traseul frumos, mai ales prin padure, bine ales si deasemeni bine marcat iar politia oprea traficul cand traversam soseaua. A inceput sa ploua imediat dupa start si a tinut pana cand am terminat cursa ceea ce a facut ca traseul sa devina destul de periculos datorita aderentei extrem de scazute. Prin padure erau portinuni uscate ceea ce te incuraja sa mergi repede, insa cum ieseai in luminis, pamantul si iarba erau ude iar urmele (santurile) de pe drum te faceau sa derapezi si uneori sa ajungi pe jos cand nu te asteptai. Eu am luat vreo 3 cazaturi mai importante; la prima mi-am murdarit pantalonul de la costumul meu nou Very Happy ; la a doua in plina viteza si depasire m-am uitat o clipa in alta parte decat la drum si am alunecat instantaneu de mi-am spart casca in doua locuri (nici nu stiu cand m-a furat santul si ambele roti au derapat in partea stanga iar la viteza aceea am dat cu capul de pamant Sad ; a treia cazatura tot din derapare direct in genunchiul stang iar celelalte cazaturi care nu au mai fost multe nici nu mai conteaza, costumul era varza dar eu am fost ok Wink Apoi nu cred sa fi existat cineva care nu a cazut pe acest traseu cel putin odata, unii s-au lovit destul de rau... Offtopic - Personal nu-mi place sa port casca insa am stiut intotdeauna ca te protejaza in caz de ceva, chestia este ca nu stii niciodata cand ai nevoie de ea - deci recomand purtarea castii. Ontopic: dupa primele cazaturi, am mers mai prudent chiar si la depasiri; Au fost unele portiuni cu urme de tractor pe drum, unde primeai un masaj sanatos fara sa ai posibilitatea de a refuza, in special la maini la incheieturi nu mai spun de alte parti....iar pe drumurile pietruite ca si cel anterior iti jucau ochii in cap hora unirii de nu mai vedeai bine pe unde mergi.
La intoarcere echipa CCT s-a intors pe sosea (cu vant de spate) 33 km,cu un AVS 29km/h Vmax=56km asa imi arata ciclocompul.
Per total a fost o noua experienta, o atmosfera placuta, organizare buna chiar daca vremea nu a tinut cu noi si a plouat, inclusiv tot drumul Bucuresti-Cta (dar "ne durea in cot" sau in genunchi sau la incheieturi ...)
PS: Lui Filip chiar i-a placut Smile)
Postez cateva inregistrari ale garminului:
Puls 183 ar fi max la mine; nu am avut senzor de cadenta asa ca nu va speriati de acel 255

Acum las si pe ceilalti participanti sa mai vina in completare cu alte impresii Smile

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 4:12 am89

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Bravo veterane , vezi ce inseamna sa frecventezi o scoala buna ! Smile
Asteptam vesti de la ceilalti, am auzit ca Scorpionu a uimit ...din nou !

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 5:35 am90

Cipollini

Cipollini

di Constanza

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 8:26 am91

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Povestea e lunga dar sa vad cate imi aduc aminte.

Dimineata pe la 4 ma trezesc, un pic parca coxat de la tura de ieri, nu dormisem decat 3 ore, ca imi pregatisem biku, facusem sanvsuri, cumparaturi, vin la Marina pe Dezrobirii unde eu si cu Alex plecam. In fine me indreptam spre Bucuresti (toate cele 3 masini), si ajungem prin parcare pe la IKEA la ora 8.30; ceva in gen. Vazand ca nu mai avem decat juma de ora pana la inscriere, eu tot ziceam sa ne miscam dosurile. In fine, deoarece el avea de dat un costum de neopren la reparat, eu ii dau usor lansat spre locul de inscriere, facandu-mi si incalzirea (bineinteles ca mancasem in masina la Cipolini juma de kil de mancare). Nefiind inscris online, am platit 45 lei taxa (este foarte bine, ne-au servit cu tot ce se putea). Pe ultimul refugiu de pe autostrada am fost singurul care m-am echipat, si mi-am reglat masa corporala (semn ca nu vor sa invete din greselile altora - era si un proverb aici, in fine). Eu unu m-am inscris pe la 9.15 dupa care am fugit la Metro pentru ultimele "retusururi" privind optimizarea masei corporale, si a lasa un bluzon care era in plus pe mine. Vin la start, unde echipa CCT deja se plasase strategic la vreo 80 de oameni in spatele liniei de start Smile) . Acolo m-am bagat si eu, nefiind prea increzut in fortele proprii, si nestiind sa manuiesc prea bine SPD-ul (am pierdut minute pretioase din cauza asta Mad ).
De asemenea aveam un morcov cat casa nestiind deloc traseul (era sa ma ratacesc de vreo trei ori, dar n-am facut-o, slava domnului, dar am mai pierdut vreo 2 munite si aici). La ora 10 si ceva s-a dat starul, si drumul catre Iad incepuse.
Bicicleta imi sarea in toate partile, am tras 3 cazaturi crancene, vreo 4 acostari in spatele altor ciclisti, din care una in spatele lui Filip, cand l-am si depasit definitiv, si m-am dus cum era normal sa ma duc cu ciclocrosul. In orice caz drum de ciclocros n-a fost ala neam. Derapaj de roata si pericol de trante la tot pasul, neputand "sa-i dau cox" deloc. Pe drumul pietruit si de pamant am putut sa ma asez pe la un 36-37 la ora cred (ca ceasul nu mai mergea de la ploaie). In orice caz, daca era pamantul uscat, ma duceam original cu ciclocrosul, dar asa n-a fost sa fie. Se pare totusi ca altii, alias Basso, Ciocan (de la Dinamo), stiu a manui ciclocrosul mai bine ca mine Mad , eu avnd se mare un mare SPD failure. Iar daca nu ploua, bagam si lantul pe foaia mare sa nu mai imi sara deloc, oricum nu mai aveam nici o stare. Pe final, ultra distrus, pe plan psihic mai mult dupa ce am suportat toate hartoapele si noroaiele de MTB cu ciclocrosul, si fara energie, am balotat un Lion, gandind ca pe Finish si dau coxul cel mare (deoarece banana, bidonul cu nutrienti mi-au zburat, si sticla prinsa in mana la km 24 s-a spart la Km 30 ) . Partea naspa a fost ca finishul era atat de aproape, incat pe linia de finish am intrat cu vreo 35 la ora muscand din LION =))
Era sa uit, pe traseu am vazut, biciclete, bidoane, ciclisti zburand prin aer, facand salturi mortale, intrand in copaci, facand risca in cadere pe suprafata baltilor, si care se repezeau cu viteza luminii sa manance noroi Sad
La final , am indesat, 1 redbull jumate, 2 banane, 1 mar, 2 portii de mancare cu spaghete, si jeleuri. Am dat la Finish de Florin Leonte, pe traseu am mai dat de verisorul meu din Targoviste ... Tudorache Cristian sau Kiev1941 cine il stie asa de pe ciclism.ro ; facuse pana pe la kilometrul 30 si ceva parca, pacat de el, ca ii dadea original, stiindu-l mai puternic ca mine. Au mai fost si Costin (de Bucuresti), care se pare ca mi-a furat locul 3 la ciclocross, Mauss la MTB, Basso la ciclocross, etc. Nu mai stau sa-i enumar, ca sa las si altora sa scrie foiletoane, ca la asa o cursa vreau sa vad foiletoane Wink
Clasamentul pe 2009, fiti atenti unde e Stefan Morcov (Basso) , cu Maus si cu toti rechinii acolo Smile)
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0AvllpJnXerR8cnJJb0pYemlEN2tRclFFUzFFRTR2U0E&gid=4
da ce timpi au scos frate Surprised , nu inceteaza sa ma uimeasca inca aceste personaje Smile)
Mai gasit-ai pe unu cu scoruri SF:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0AvllpJnXerR8cnJJb0pYemlEN2tRclFFUzFFRTR2U0E&gid=2

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 6:53 pm92

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
De la Filipe , Mihai , Marian nici o veste ! , sa inteleg ca inca nu si-au revenit ? Surprised
Se pare ca Scorpionu a prins locul 4 !!! oricum in primii 10 pana la afisarea clasamentului .
Merita toate ovatiile noastre ! cheers cheers cheers

PS. Am auzit ca ti-ai pierdut bidonu , ai unu de la mine(sh) drept premiu ! :-bd

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Lun Mai 10, 2010 7:55 pm, editata de 1 ori

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 7:19 pm93

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Locul 4 din 1250 de participanti?! Surprised Asta chiar e ceva...
Bravo domnu Scorpion[flash][/flash]

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 8:17 pm94

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
A fost prima mea evadare oficiala pe un astfel de traseu si cu o bicicleta adevarata, respectiv pe cross-l lui Marian (meserie de bicicleta, el a executat traseul pe un MTB Merida la fel de meserias). Dupa ce s-a mai rarefiat nr de ciclisti si am iesit din padurea Baneasa, respectiv dupa Sos de centura am inceput sa recuperez locuri (nu am nimerit prea in fata la start). Tot drumul am sperat sa nu fac pana (nu aveam camera de rezerva) in rest putea sa se intample orice, am cazut de 2 ori juma (o data doar am nimerit usor in roata lui Marian care patinase in fata mea) si am patinat si driftuit de mai multe ori, ca toata lumea. Cele mai spectaculoase bucati de traseu au fost, normal, alea prin padure (busteni si balti ca obstacole) si cararile de pe malurile lacurilor.
Tre felicitati organizatori cu o observatie ca ar fi trebuit mai multe furtune pt spalat bicle sa nu se faca cozile ce s-au creat la cele 2 existente. Lumea zice ca a fost evenimentul de profil cu cei mai multi ciclisti prezenti ever in Romanica.
Felicitari baieti. Mersi Marian pt bicla si drum.
Acum aranjez pozele si filmele.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Lun Mai 10, 2010 8:17 pm95

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Locu 4 din cati ciclocrosisti au fost , nu pune la ingramadeala .

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 11, 2010 7:31 am96

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Ramane sa vedem clar ce loc am in clasamentul general, si cu ciclocrosul mi se pare ca a fost mai greu decat cu MTB-ul pentru ca se derapa ca naiba, la prima denivelare pierdeam mare parte din viteza. Un MTB cu roti cat de cat bine umflate si suspensie pe fata mergea mai bine. Din cauza socurilor de la denivelari, nu m-am putut concentra sa bag piciorul in pedala, plus ca am facut si greseli de loser Smile)

Multumesc pentru urari, cred ca a iesit bine avand in vedere ca nu stiam traseul. Cica au fost plutoane intregi care au facut recunoastere de traseu cu cateva zile inainte de cursa ... ce sa le mai ceri Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Hellboy in Mar Mai 11, 2010 8:27 am, editata de 1 ori

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 11, 2010 7:37 am97

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 11, 2010 7:29 pm98

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Am fost, am participat, ne-am intors - o prima experienta metebista inedita.
Daca pentru Scorpionul sau Mihai nu aveam emotii pentru forma in care sunt, vreau sa-i felicit pe Marian, care a aratat o conditie fizica mult peste asteptari si pe Laur pentru fair play-ul de care a dat dovada (a fost singurul care s-a oprit sa depaneze un concurent, ramanand el insusi apoi in pana) si care a avut cea mai grea bicicleta din concurs. Din pacate problemele de la start (aglomeratia), cazaturile si problemele tehnice pe care le-am avut pe traseu m-au impiedicat sa termin mai in fata. Oricum am fost primul concurent care a ajuns la sosire cu un metebe cu furca fixa, care mi-a distrus incheieturile mainilor, spatele si umerii. Pana la afisarea rezultatelor pot doar sa aproximez ca am terminat la 3 min in spatele Scorpionului in aproximativ 2h 35' cei 55 km.
Ii multumesc inca o data lui Captain pentru bicicleta si imi pare rau de Cipollini care nu a putut termina cursa tot datorita bicicletei de concurs, care nu era potrivita pentru tarseu.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 12, 2010 4:28 am99

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Felipe 2:37:52 , Locul 78 in clasamentul general
Scorpionu 2:34:34 , Locul 69 in clasamentul general

Am inteles ca in cursul zilei de astazi se pune si clasamentul pe categorii

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=ty6kHlmwibOZRmpyDLhtVgw&ui=2#gid=1

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 12, 2010 6:19 am100

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
LiveForCycling a scris:Felipe 2:37:52 , Locul 78 in clasamentul general
Scorpionu 2:34:34 , Locul 69 in clasamentul general
In primii 100 din 1200 = bine spre foarte bine pt.CCT
Cunoscuti : Bereci Jeno - loc 86 , Fodor Emese(angajata lui Jeno) - loc 52
Mihai si Marian ? ca nu stim numele de fam.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 12, 2010 9:29 am101

Dany

Dany

Team President

felicitari CCT, peste asteptari, mai ales in ce conditii meteo.

Prima Evadare 2010 - Pagina 4 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 12, 2010 10:08 am102

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Data aviatoare, las ziua dinainte de concurs libera, sau cel mult o plimbare de recuperare, am scos un scor de toata cacaoa, no coment Sad Pe la mijlocul cursei simteam clar ca nu mai aveam Bass in picioare (cum zicea Lucica) Very Happy

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente