Povestea e lunga dar sa vad cate imi aduc aminte.
Dimineata pe la 4 ma trezesc, un pic parca coxat de la tura de ieri, nu dormisem decat 3 ore, ca imi pregatisem biku, facusem sanvsuri, cumparaturi, vin la Marina pe Dezrobirii unde eu si cu Alex plecam. In fine me indreptam spre Bucuresti (toate cele 3 masini), si ajungem prin parcare pe la IKEA la ora 8.30; ceva in gen. Vazand ca nu mai avem decat juma de ora pana la inscriere, eu tot ziceam sa ne miscam dosurile. In fine, deoarece el avea de dat un costum de neopren la reparat, eu ii dau usor lansat spre locul de inscriere, facandu-mi si incalzirea (bineinteles ca mancasem in masina la Cipolini juma de kil de mancare). Nefiind inscris online, am platit 45 lei taxa (este foarte bine, ne-au servit cu tot ce se putea). Pe ultimul refugiu de pe autostrada am fost singurul care m-am echipat, si mi-am reglat masa corporala (semn ca nu vor sa invete din greselile altora - era si un proverb aici, in fine). Eu unu m-am inscris pe la 9.15 dupa care am fugit la Metro pentru ultimele "retusururi" privind optimizarea masei corporale, si a lasa un bluzon care era in plus pe mine. Vin la start, unde echipa CCT deja se plasase strategic la vreo 80 de oameni in spatele liniei de start
) . Acolo m-am bagat si eu, nefiind prea increzut in fortele proprii, si nestiind sa manuiesc prea bine SPD-ul (am pierdut minute pretioase din cauza asta
).
De asemenea aveam un morcov cat casa nestiind deloc traseul (era sa ma ratacesc de vreo trei ori, dar n-am facut-o, slava domnului, dar am mai pierdut vreo 2 munite si aici). La ora 10 si ceva s-a dat starul, si drumul catre Iad incepuse.
Bicicleta imi sarea in toate partile, am tras 3 cazaturi crancene, vreo 4 acostari in spatele altor ciclisti, din care una in spatele lui Filip, cand l-am si depasit definitiv, si m-am dus cum era normal sa ma duc cu ciclocrosul. In orice caz drum de ciclocros n-a fost ala neam. Derapaj de roata si pericol de trante la tot pasul, neputand "sa-i dau cox" deloc. Pe drumul pietruit si de pamant am putut sa ma asez pe la un 36-37 la ora cred (ca ceasul nu mai mergea de la ploaie). In orice caz, daca era pamantul uscat, ma duceam original cu ciclocrosul, dar asa n-a fost sa fie. Se pare totusi ca altii, alias Basso, Ciocan (de la Dinamo), stiu a manui ciclocrosul mai bine ca mine
, eu avnd se mare un mare SPD failure. Iar daca nu ploua, bagam si lantul pe foaia mare sa nu mai imi sara deloc, oricum nu mai aveam nici o stare. Pe final, ultra distrus, pe plan psihic mai mult dupa ce am suportat toate hartoapele si noroaiele de MTB cu ciclocrosul, si fara energie, am balotat un Lion, gandind ca pe Finish si dau coxul cel mare (deoarece banana, bidonul cu nutrienti mi-au zburat, si sticla prinsa in mana la km 24 s-a spart la Km 30 ) . Partea naspa a fost ca finishul era atat de aproape, incat pe linia de finish am intrat cu vreo 35 la ora muscand din LION =))
Era sa uit, pe traseu am vazut, biciclete, bidoane, ciclisti zburand prin aer, facand salturi mortale, intrand in copaci, facand risca in cadere pe suprafata baltilor, si care se repezeau cu viteza luminii sa manance noroi
La final , am indesat, 1 redbull jumate, 2 banane, 1 mar, 2 portii de mancare cu spaghete, si jeleuri. Am dat la Finish de Florin Leonte, pe traseu am mai dat de verisorul meu din Targoviste ... Tudorache Cristian sau Kiev1941 cine il stie asa de pe ciclism.ro ; facuse pana pe la kilometrul 30 si ceva parca, pacat de el, ca ii dadea original, stiindu-l mai puternic ca mine. Au mai fost si Costin (de Bucuresti), care se pare ca mi-a furat locul 3 la ciclocross, Mauss la MTB, Basso la ciclocross, etc. Nu mai stau sa-i enumar, ca sa las si altora sa scrie foiletoane, ca la asa o cursa vreau sa vad foiletoane
Clasamentul pe 2009, fiti atenti unde e Stefan Morcov (Basso) , cu Maus si cu toti rechinii acolo
)
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0AvllpJnXerR8cnJJb0pYemlEN2tRclFFUzFFRTR2U0E&gid=4da ce timpi au scos frate
, nu inceteaza sa ma uimeasca inca aceste personaje
)
Mai gasit-ai pe unu cu scoruri SF:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0AvllpJnXerR8cnJJb0pYemlEN2tRclFFUzFFRTR2U0E&gid=2