Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 5]

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 2:36 pm51

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

am vorbitorul stricat cu nevasta mea da ril repar pana atunci. trebuie sa ajunge acolo don felippe.

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 3:01 pm52

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Felipe a scris:Daca ma lasati sa merg singur ma retrag de la toate evenimentele si actiunile la care apare echipament sau sigla CCT.

Mami , mami imi este frica sa merg singur sa nu ma manance bau bau Smile) , daca esti mai rusinos vin eu sa te tin de mana .

Singur nu o sa fi mai sunt Laur , Dany si Cipollini , faci cum te duce cerebelu .

http://www.constantacyclingteam.tk

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 5:49 pm53

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Gata. Am facut vorbele. Treaba e rezolvata. Nu se poate cu duba! Sad Palaria mea...
Maine fac inscrierea, pun cauciucurile de la domnu Veteranu, o sa fac o revizie generala si daca nu o sa ploua pana duminica, ma prezint. O sa ma deplasez cu masina mica. Nu am bare pe capota si nici portbike (sau cum o fi botezat). Intra 2 insi cu 2 biciclete. Astept doritori...

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 8:39 pm54

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
LiveForCycling a scris:...Mami , mami imi este frica sa merg singur sa nu ma manance bau bau ....
Trebuie sa faci mult mai mult sa ma mai impresionezi Bogdane, desi nu are nici o importanta, ti-ai demonstrat de mult calitatile.
Atentie ca maine la ora 12.00 se incheie inscrierile on line!

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 8:49 pm55

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai le-am demonstrat ca daca nu eram eu inca se mergea in C-ta genul fiecare cu **** masii . Nu am facut asta pentru mine si nici nu imi dau aere de vedeta . Scopul a fost sa strangem o comunitate cat mai mare unde distractia sa fie pe primul loc ... dar si performanta , fiecare alege ce vrea ... eu am creat mediul propice

De astazi nu mai esti administrator si sunt foarte suparat pe tine . Te pup , o seara placuta .

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 9:22 pm56

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Am impresia ca ma confunzi cu Scorpionul. Poate o sa te maturizezi si tu candva, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru tine.
Apropos, daca ai ceva sa-mi spui, o poti face in persoana.

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 9:40 pm57

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Ce-aveti fratilor ! iar s-a umflat tarata-n voi ?

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 9:40 pm58

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai ce sa iti spun , ce am spus mai sus , cam asta e . Daca vrei ne intalnim maine la tura MTB si vb , dar am uitat , tu nu mergi pe asa trasee ... VIP-urile merg numai pe sosea . Mergi sanatos pe unde vrei eu de astazi te salut si cam atat , m-am saturat de toate acuzatiile si toate insinuarile , nu sunt obligat sa suport nimic de la nimeni .

Accept critici doar de la persoanele pe care le stimez , si nu sunt prea multe .

Daca iti mai revizuiesti atitudinea asta castigata peste iarna poate mai discutam , tot in ritmul asta nu are rost sa continui

Si cu asta am inchis subiectu asta .

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mar Mai 04, 2010 10:27 pm59

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
PS : si ce ameninti ca nu mai vi la nici o actiune CCT , nu mai venii tati ... nu te obliga nimeni , daca nu vi din placere stai acasa . Eu nu castig nimic ca vi tu in echipament ori porti sigla CCT , daca pui problema asa mai bine stai linistit si nu mai deranja pe nimeni .

Asa vine cate unu si imi strica mie noaptea , anu trecut nu se lua nimeni de tine si te incuraja toata lumea acum ai facut si tu 10.000km si vad ca ai inceput sa te dai in toate directiile ... priveste pe ciclomasteru tau si nu te mai uita la altii .

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 6:55 am60

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
LiveForCycling a scris:Pai le-am demonstrat ca daca nu eram eu inca se mergea in C-ta genul fiecare cu **** masii . Nu am facut asta pentru mine si nici nu imi dau aere de vedeta . Scopul a fost sa strangem o comunitate cat mai mare unde distractia sa fie pe primul loc ... dar si performanta , fiecare alege ce vrea ... eu am creat mediul propice

De astazi nu mai esti administrator si sunt foarte suparat pe tine . Te pup , o seara placuta .

Asta s-a realizat intr-o masura considerabila anul trecut. Anul asta insa, fiecare face ce-l taie capu. Eu unu, nu am perteneri de antrenament in afara de Filip si Scorpionu. De fiecare data cand am iesit de sosea, mai mult de 3 nu am fost. Si crezi ca daca iesiti cu MTB-urile o data pe saptamana, 25 de km, ala se cheama antrenament?
Am impresia sa numele de Echipa de Ciclism Constanta nu se mai potriveste. Noi cei care mai mergem pe sosea nu avem nici o echipa in jurul nostru. Degeaba aduni toti copiii, plimbaretii de duminica cu MTB-uri FB care se plimba prin parcuri si trialistii. Tot respectul pentru cei care merg pe bicicleta, dar asta nu inseamna progres. Progres inseamna sa creezi un nucleu competitiv de sportivi cu care sa te poti afisa fara rusine la un concurs de amatori cel putin. Si acest grup nu poate fi creat decat daca exista seriozitate, dorinta de afirmare si perserevernta la antrenamente (munca frate). Si in caz ca nu ti-ai dat seama, aste atribute au fost insuflate de tine anul trecut celorlalti membrii ai CCT, inclusiv mie. Anul asta in schimb starea ta de apatie s-a transmis intregii echipe. Ai trecut tu la MTB, au trecut toti,... s-au ma rog, aproape toti. Nu ai mai iesit tu pe sosea, nu au mai iesit nici ceilalti.
Anul trecut la fiecare doua zile strangeam un grup de 3, 4 pers pentru Sitorman sau Chei. Anul asta cred ca se mai strang odata la doua saptamani. Eu merg zilnic in perioada asta si mai mult singur. Mi-ar fi prins bine un tovaras din cand in cand.
In asta consta frustrarea lui Filip si a mea. Ca nu se intrevede nimic constructiv, asa cum ar corespunde tendintelor noastre in acest sport si a unor echipe adevarate de ciclism.
PS: E doar parerea mea, ceea ce resimt in acest moment. Nu vreau sa stricam nici o prietenie, nu este un atac asupra nimanui, am scris cum vad eu lucrurile. Sper sa reveniti la sentimentele din trecut (la Bogdan si Felipe ma refer).

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 10:35 am61

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Nu merge lumea cu voi pentru ca aveti un mers dezordonat, schimbari de directie, franari, nu sunteti atenti la masinile din trafic( ziua de ieri este un exemplu, faptul ca aveai prioritate nu este o scuza) si nu de putine ori ati provocat accidente ce se puteau sfarsi mult mai prost. Cu alte cuvinte nu stiti sa mergeti in echipa.

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 11:25 am62

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Eu am mers cu ei si ma descurc, din ce am observat. Totusi eu recomand sa fim mai pacifisti un pic unii cu altii, si mai uniti, e chiar pacat Sad Cu partea la care trebuie sa fim atenti la sosea, trebuie sa invatam (sa ne mai antrenam de fapt) sa fim atenti la trafic desi suntem in stare de oboseala; pentru ca acolo este marea dificultate. Si aceeasi stare o ai si in pluton la un concurs de sosea ... desi esti rupt de oboseala trebie sa fi atent la ce fac toti ceilalti pentru a nu genera o abuscada. Oricum, pentru inceput eu recomand sa fim mai toleranti unii cu ceilalti, si sa ne atragem atentia unii altora cu privire la greselile care le facem pe drum, dar la modul prietenesc nu .... "baaaa ai facut kkt-ul ala". Cred ca e cat de cat limpede ce am zis.

P.S. Pedala conteaza !!!, fie ea de MTB sau de Sosea, dar n-ar strica sa o facem un pic mai profesional, si sa fim mai seriosi cu antrenamentul cand situatia o cere Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 11:35 am63

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Costel a scris:Nu merge lumea cu voi pentru ca aveti un mers dezordonat, schimbari de directie, franari, nu sunteti atenti la masinile din trafic( ziua de ieri este un exemplu, faptul ca aveai prioritate nu este o scuza) si nu de putine ori ati provocat accidente ce se puteau sfarsi mult mai prost. Cu alte cuvinte nu stiti sa mergeti in echipa.
Atunci cand te tarai cu 20-25 la ora este foarte usor sa fi atent si la trafic. Sau de asta te-ai reprofilat la alergat?

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 12:14 pm64

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai daca nu merge lumea cu voi la ture ce vina am eu tata , vrei sa ii rog eu frumos pe toti ... o sa ii rog . Postati , vorbiti cu fiecare ... indemnati lumea sa iasa pe sosea cu voi ... nuuu ... plecam la Sitorman ... scoatem avs de 60 cine vrea sa vina ne vedem acolo ... o sa tragem tare ... matracoxare ... turbocoxare ... warpcoxare , saracu om ce sa creada , sta linistit acasa . Vreti performanta / legitimare ... asta este pretul antrenament singur ca nu poate lumea sa se tina dupa voi si cine poate mai vrea si lejeritate ... mai o vorba ... mai o poza .

Mergeti LUUUME cu Cristi si Filip la ture , va rog frumos !!!!

Restul nu mai are rost sa raspund ca am raspuns la aceleasi intrebari de 4 luni .

Cine mai continua discutia , indiferent de topic ori cum il cheama (in afara de Captain si Ciotic , au permisiune de la mine) ii iau dreptul de postare pe forum . Hai ... make me happy Very Happy

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 5:49 pm65

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
pt veteranu: daca vrei un partener de drum....eu unul imi doresc pe cineva care sa merga cu mine chiar si mai tare dar asta nu inseamna sa FUGI de mine, eu vreau sa ma antrenez si incet incet sa ajung mai bun, acum depinde si de cel care ma suporta ca sincer nu sunt cel mai bun dar imi doresc.
PT inceput eu spun ca putem sa facem cam asa, intr o zi tu alergi pt un antrenament iar un ziua de repaus adica cand mergi pt rulaj eu merg cu tine si asa incet incet o sa ajung sa merg cu tine si la antrenamentul tau. Chiar asteptam pe cineva sa spuna treaba asta.

Nu cred ca mai exista alta solutie sa mai strangem colegi cu noi vara asta, cam astia suntem toti. si cu parere de rau o spun ca la inceput am crezut ca sunt mult mai multi ciclisti in ct dar tare imi este frica sa nu se intample ca la tulcea, cand nu am mai fost eu pe sosea nu a mai fost nimeni si asa incet incet au disparut cursierele din tl.
Cred ca am plictisit pe toti.

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Mier Mai 05, 2010 9:29 pm66

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
jonnyman a scris:pt veteranu: daca vrei un partener de drum...
PT inceput eu spun ca putem sa facem cam asa, intr o zi tu alergi pt un antrenament iar un ziua de repaus adica cand mergi pt rulaj eu merg cu tine si asa incet incet o sa ajung sa merg cu tine si la antrenamentul tau.
Pai eu nu sunt profesionist, cu program de antrenament scris, cu zile de rulaj, eu sunt amator cu 2-3
iesiri pe saptamana functie de timpul liber si chef.
Dar aici suntem la "Prima Evadare 2010" si suntem off..., dute la "Discutii"

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 1:48 pm67

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Si sa revenim la topic ,ca in ultimele 2 pagini bateti campii (don't shoot me!). As vrea sa stiu cu cine mai plec Sambata dimineata din Constanta! Pana acum am vazut ca numai Filip si cu mine ne'am hotarat. Scorpionul zice ceva, Laur? Am auzit ceva zvonuri despre domnul Mihai. Hai sa facem o lista cu lumea buna, sa ne cuplam pe masini, sa ne vorbim cum si in ce fel plecam. Multumesc pentru intelegere!
1. Filip
2. Alex

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 3:09 pm68

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
95% merg si eu. Vin si cu masina daca este nevoie, unde cred ca incap 2 insi cu 2 biciclete. (Prefer sa nu merg singur in masina......)
Deci pana acum:
1. Filip
2. Alex
3.Cipollini
4. Laur

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 3:11 pm69

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Da, greseala mea:
1. Filip
2. AlexCipo
3. Laur

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 3:20 pm70

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Credeam ca stii ca merge si AlexScorpionul, parca asa il auzeam. Ramane sa confirme el.

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 6:50 pm71

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Cipollini a scris:.... As vrea sa stiu cu cine mai plec Sambata dimineata din Constanta! ...
Alexandru, cursa este duminica dimineata. Maine, vineri, ne auzim la telefon pentru a pune lucurile la punct. Scorpionul a confirmat participarea, ar mai fi Laur, Cipollini si eu. Cristizotti s-ar putea sa ne faca o surpriza si sa ne onoreze cu prezenta, ramane sa-l mai gadil putin la coarda sensibila. Pana maine, in jurul pranzului, asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile si o sa va contactez telefonic.
Tinem legatura!

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 7:24 pm72

Cipollini

Cipollini

di Constanza
da... am vrut sa zic duminica... Okay, ne mai vorbim maine (vineri) Very Happy

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Joi Mai 06, 2010 8:38 pm73

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Scuze de absenta, deci lista pentru Prima Evadare este:
1. Filip
2. AlexCipo
3. Laur
4. Subsemnatul
... si cine mai vrea Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Vin Mai 07, 2010 6:50 pm74

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Am intocmit un S.O.P. pentru participantii la concursul "Prima evadare" care va avea loc la Bucuresti, duminica 09 mai 2010, cu ocazia "Zilei Europei".
Treaba sta in felul urmator: pana in prezent au confirmat participarea 6 sportivi de pe forumul CCT, respectiv Cipollini, Laur, Mihai, Marian, Scorpionul si subsemnatul. Astazi am luat legatura cu cei care au posibilitatea de a asigura transportul si ne-am pus de acord asupra acestui aspect. Asadar, pentru ca nu avem la dispozitie decat autoturisme si nici o masina nu are bare transversale pe capota pentru a putea atasa niste suporti de bicicleta, o sa fim grupati cate doi pe fiecare masina astfel: Mihai merge cu Marian, care este si sofer, pentru ca mai au un "colet" pe care trebuie sa-l debarce la aeroport, Cipollini (sofer) cu Sorpionul (pasager) si Laur (sofer) cu mine (pasager).
Punctul de intalnire: benzinaria Petrom de la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian.
Ziua plecarii: duminica 09 mai 2010
Ora de intalnire: 05.30 a.m.
Ora de plecare estimativa: 05.45 a.m.
Estimez ca ajungem in jur de ora 08.00 a.m. la destinatie.
Deplasarea se va face in coloana, Laur va fi capul coloanei (va avea asupra lui GPS pentru a ajunge exact la destinatie). Viteza de deplasare va fi cea legala, in functie de drum. Nu sunt admise depasiri intre masini - mergem la un concurs de ciclism, nu la raliu. De asemenea, reamintesc pentru Scorpionul, ca portul centurii de siguranta este obligatoriu.
Startul competitiei: ora 10.00 a.m.
Echipamentul de concurs: costumul CCT, cine nu are poate veni imbracat in ce se simte bine.
Tinuta de drum recomand sa fie una sportiva, nu in echipamentul de concurs, poliesterul fiind un material foarte incomod pentru calatorie.
Voi lua la mine un bidon de 5 litri de apa pentru a ne putea spala inainte de imbarcarea pentru plecarea spre casa. Se mai pot lua si alte recipiente cu apa pentru spalat, care, sa speram ca se va si incalzi de la soare pe perioada desfasurarii concursului. Fiecare participant este responsabil de alimentele si bagajele de care considera ca are nevoie pentru calatorie, nu se va cumpara nimic la comun pentru drum, eventual discutam pe traseu. De asemenea, fiecare concurent (mai ales pasagerii) este responsabil de modul cum isi impacheteaza bicicleta pentru drum pentru a nu murdari masina, mai ales ca bicicletele vor fi transportate in interior.
Pentru cei care s-au inregistrat on line, taxa de participare este de 35 lei, iar pentru cei care se vor inscrie la fata locului, vor trebui sa plateasca 10 lei mai mult. Cheltuielile pentru transport vor fi impartite intre pasageri, in functie de pretentiile soferilor (luati in considerare si taxa de pod care este de 20 lei pentru dus - intors). Fiecare pasager va lua legatura cu soferul pentru a stabili ora si locul de intalnire pentru imbarcarea bicicletelor, in asa fel incat sa ajunga la timp la locul de intalnire.
Dupa concurs este foarte posibil sa ne intoarcem pe biciclete pana la masini, pentru a nu astepta pana la ora 18.00 cand se termina toate festivitatile. Estimez ca in jur de ora 16.00 ne vom putea pune in miscare pentru intoarcerea spre casa, unde, daca totul decurge conform planificarii, vom ajunge in jur de ora 19.00.
Pentru detalii si intrebari suplimentare discutam in aceasta sectiune a forumului sau la telefon.
Nota: pentru ca prognoza meteo nu este una favorabila, in cazul in care va ploua torential in Bucuresti in cursul zilei de maine, foarte posibil sa renunt la competitie, pentru ca nu imi plac baile de namol.
Mult succes tuturor!

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Vin Mai 07, 2010 7:33 pm75

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Bai nea Felipe... excelenta planificarea asta, dar la final ai trantit mucii-n fasole. Deci inca nu va urez succes Evil or Very Mad

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 5:45 am76

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Detaliat, cuprinzator, bine organizat, insa cred ca dupa concurs, ne putem opri pe drum sa mancam ceva.
PS: Sunt obisnuit cu armata, dar in weekend prefer un program mai lejer What a Face

Prima Evadare 2010 - Pagina 3 Empty Re: Prima Evadare 2010 Sam Mai 08, 2010 6:02 am77

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu tot nu vad cand se merge la WC .

Sa toarne cu galeata dupa ce da startu sa vedeti cum e la MTB Smile) , oricum a traso ceva aseara , prin "padure" o sa fie fleasca .

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente