Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Vin Apr 16, 2010 8:54 pm1

Serban

Serban

Super Member
Super Member
http://primaevadare.ro/2010/02/19/prima-evadare-2010/

Prima Evadare va avea loc duminica 9 mai de ziua Europei.

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoara fără diferențe de nivel.

Concursul se va desfașura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km.
Anul trecut a fost maratonul cu cel mai mare numar de participanti, aproape 600.

Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte – cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de câmp …). De asemenea, se recomanda o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru orice ciclist (citeste paginile sfaturi si regulament).

Traseul este marcat pe toată distanța, are 10 puncte de control, o zona de start și alta de finish, zone de alimentare, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.

Prin organizarea acestui eveniment se mai doreste:
- Incurajarea unui mod de viață sănătos prin practicarea sportului in aer liber, fiind o competitie care aduce la un loc amatori si profesionisti in diferite categorii.
- Promovarea traseelor și pădurilor din nordul Bucureștiului într-un mod mai activ decat cel al gratarelor;
- Curatarea de deseuri a zonelor afectate
- Promovarea competitiei in general si a celorlalte maratoane mtb din tara (vezi pagina de competitii)
- Un București mai curat și mai liber prin folosirea bicicletei;

Pentru conditiile ce trebuie indeplinite va rugam sa cititi regulamentul si sfaturile de pe site. O sa detaliem pe masura ce ne apropiem de start.

Noutati, prieteni, fotografii si filme despre voi si Prima Evadare, puteti gasi si pe Facebook.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Sam Apr 17, 2010 8:46 am2

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
E bine ca s-a deschis topic pentru aceasta actiune pentru ca s-a mai discutat pe la iesirile anterioare despre oportunitatea participarii la acest eveniment. Dupa cunostintele mele majoritatea membrilor CCT o sa participe, va fi si primul eveniment oficial cand ne vom putea etala noul echipament (daca nu o sa o facem la Marsul Velorutiei).
Personal, eu o sa particip (pentru aceasta am apelat la Veteranu care o sa-mi puna la dispozitie metebeul Marin ^Smile^ ). Urmeaza sa punem la punct, in cele trei saptamani care au mai ramas pana atunci, detaliile legate de transport, de inscrieri si de plata a taxei de participare. De asemenea o sa deschidem, incepand de saptamana viitoare, lista cu potentialii participanti.
Pana atunci continuam pregatirile si discutam propuneri, sugestii, reclamatii, oferte, strategii.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Sam Apr 17, 2010 6:38 pm3

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

se face deplasarea cu siguranta. ne ocupam de detalii in urmatoarele 2 saptamani.
@cristizotti cauta un mtb ca e pacat sa nu fii cu noi.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Sam Apr 17, 2010 6:56 pm4

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Fratele Cristizotti nu o sa lipseasca de la eveniment, fiti fara grija Wink.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Dum Apr 18, 2010 6:29 am5

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ce MTB ca e drum de ciclocross Smile) , discut cu Captain sa vad daca merita sa mai vin . Acolo e mai plat ca platul .

http://www.constantacyclingteam.tk

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Dum Apr 18, 2010 6:36 am6

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Pentru Bogdan, multiplul campion mondial de metebe:
Serban a scris:...Prima Evadare va avea loc duminica 9 mai de ziua Europei ....
Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country ....
Concursul se va desfașura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km ....
Daca vrei sa ma intrebi si pe mine, eu zic sa nu te mai deranjezi, la cate titluri ai castigat nu are rost sa te mai incurci cu plimbarea asta ...

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Dum Apr 18, 2010 7:10 am7

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Concurs si cuvantul prietenos nu prea se leaga poate doar daca il inlocuia cu Fair-Play . Daca tu crezi ca in fata o sa se miroasa floricele este parerea ta , daca o sa mearga un numar mare de constanteni poate merg si eu , dar este un traseu simplu fara zone dificile .

Daca particip undeva , particip sa am si provocari pe traseu , nu sa merg pe ulite si sosele ... asta pot sa o fac si aici .

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Dum Apr 18, 2010 3:09 pm8

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Bike route 178152 - powered by Bikemap 

GPS-u

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Joi Apr 29, 2010 10:05 am9

marian.mircea

marian.mircea

Membru Avansat
Membru Avansat
astept evenimentul de aproape un an.
vin sigur si pun la bataie masina. e o skoda octavia cu 5 usi.
inca nu am suporturi de bicicleta.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Joi Apr 29, 2010 7:40 pm10

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Poate ar fi bine sa postam o lista cu participarea fiecaruia sa stim cati suntem si cum ne organizam. Eu 90% particip, cu mtb.

Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Empty Re: Prima Evadare, 9 mai, Bucuresti Joi Apr 29, 2010 8:08 pm11

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Plecare din Constanta la ora 5 neatza odihnitzi tun: imbracati ca si cocalari, echipati cu alimentele necesare, echipament in masina, bicle in portbagaj, spirit optimist si de invingator. La ultimul refugiu de pe autostrada, oprire totala, reglari lichide corporale, ultimele retusuri in materie de dopari, echipare in postura de ciclisti agresivi, alimetatie ca la mama acasa (ca sa nu ne ia mama lu' dracu). Reglaje la bicicleta se fac si se finalizeaza acasa, insemnand tot de la a la z.

P.S. Cred ca sunt evidente aceste masuri pregatitoare, si de ce Wink

P.S. 2 revenirea o s-o facem pe biciclete, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, avand aproximativ 35 de km pana la marginea Bucurestiului unde o sa ne arucam presupun, "cutiile de conserve" Cool . Se va ocoli Snagovul pe drumul secundar asfaltat de deasupra pentru a ajunge la Europeana.

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente