Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 25, 2009 7:02 am76

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

eu am luat de la mag. un cauciuc si am primit si o invitatie la Velorutie, frumos prinsa de cauciuc cu capsa, chiar uitasem de ele si am ras acasa cand am descoperit textul.....

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 25, 2009 7:15 am77

LiveForCycling

Administrator
Administrator
merg si eu maine in inspectie ... caut un fes si o barba falsa pe acasa ...

PS : VeloTur

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 27, 2009 6:16 am78

catalyn68

catalyn68

Membru Avansat
Membru Avansat
numai un Fes si o barba falsa ? niste ochelari , un baston si un pardesiu mai lung daca tot te duci in inspectie

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 27, 2009 6:20 am79

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Very Happy ... ma gandeam ca pardesiul bate la ochi la temperaturile astea

Incet incet se aproprie data plecarii , sper ca o sa fim prezenti in numar mare , toate judetele au cate un eveniment (unele chiar unul pe luna) si noi nu avem nimic ... sa ne strangem fratilor !!!

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Iun 16, 2009 6:07 am80

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Velotur

Traseul : CONSTANTA – CETATEA HISTRIA aproximativ 48km (96km dus/intors)

+ Duminica 12 Iulie 2009 - Ora 10:00 , ne intalnim in parcarea Aqua Magic (Mamaia) unde discutam , facem poze de grup , etc.

+ Ora 10:30 - Plecare spre Cetatea Histria , pe traseu trecem prin : Midia , Corbu , Corbu de Jos , Sacele si sosirea in Histria

La sosire in Histria , luam pauza (1h - 1:30h) pentru a vizita ruinele cetatii , dupa aceea ne intoarcem inapoi pe acelasi traseu .

-----------Reguli:

- Se merge in coloana cate unul, pe prima banda de circulatie, in exterior .(aceasta regula trebuie respectata cel putin pana la intrare in Midia unde este traficul mai aglomerat)
- Viteza deplasare maxim 20-25 km/h, Fiecare isi pastreaza locul in formatie ca nu este concurs. Pauza facem cand este nevoie de regula pe la benzinarii/magazine (nu vrem sa se forteze nimeni sa apara complicatii dupa aceea).

- In capatul si la sfarsitul grupului vor merge persoane cu experienta care se vor asigura ca totul decurge fara probleme .

- Nu sunt restrictii la capitolul biciclete , se pot prezenta toate categoriile , viteza fiind mica nu vor fi probleme
-----------Materiale:

Din moment ce nu este un traseu foarte lung , nu este nevoie sa mergem dupa noi cu multe lucruri , eu voi scrie pe cele mai importante restul le las la atitudinea fiecaruia .

- Bani (pentru hidratarea pe traseu , poate si pentru a cumpara ceva de mancat)

- Set pentru reparat pana (leviere , lipici , petice)

- Camera de rezerva

- Ochelari de soare si Casca (cine nu are casca poate folosi o sapca ori altceva deschis la culoare pentru a evita insolatia)

- Set imbusuri , chei multifunctionale (fiecare ce foloseste la bicicleta)

Asta in caz ca nu a intrat nimeni pe blog Smile

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Iul 03, 2009 1:12 pm81

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Ce fete se inscriu?

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Sam Iul 04, 2009 6:55 am82

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Baieti cine este liber duminica viitoare pe 12 ... macar o data pe an sa ne intalnim toti !!!

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Iul 09, 2009 10:18 am83

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Duminica 12 Iulie Constanta VeloTur , intalnire la ora 10 plecarea la 10:30 , Loc intalnire : Parcarea Aqua Magic - astept prezenta !!!

... sariti pe geamuri , mituiti , somnifere la sotie/prietena/amanta ... fiecare ce are

Cine nu se prezinta o sa am eu grija de el ... bag cateva acatiste la biserica si il rezolv

Cine are scutire medicala este iertat ... acum sa nu mituiti toti doctoru

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Joi Iul 09, 2009 1:38 pm, editata de 1 ori

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Iul 09, 2009 10:37 am84

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Baga anunt mare pe banda cu rosu, boldat, sa se vada

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Iul 09, 2009 8:31 pm85

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Propun sa facem o lista aici pentru a stii (in mare) pe cine contam (imi permit sa ii trec pe cei care sunt sigur ca vin - sper sa nu se supere):
1. Bogdan
2. CristianD
3. AlienX
4. Filip
.
.
.
Cei care vor sa vina dau un copy-paste la lista si se adauga in continuare. Daca veniti cu cineva care nu are (inca) cont aici ii treceti si pe ei (ex.: rodika.joli + 7).

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Iul 09, 2009 9:01 pm86

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Fratilor...Duminica sunt de munca de dimineata....la 3:00 pm scap..libere am avut sapt asta deci nu mai pot sa fac schimb....asa ca...imi este imposibil sa vin la ora aia....cu mult regret ma fac nevoi sa declin prezenta.... Sad ...ma revansez cu o inghetata:)...

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Iul 10, 2009 10:06 am87

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Propun sa facem o lista aici pentru a stii (in mare) pe cine contam (imi permit sa ii trec pe cei care sunt sigur ca vin - sper sa nu se supere):
1. Bogdan
2. CristianD
3. AlienX
4. Filip
5. Veteranu

Rar ma intalnesc cu aceasta oportunitate de a iesi duminica asa ca daca ploua torential eu tot merg pe sosea.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Iul 10, 2009 6:36 pm88

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Alien_X a scris:Fratilor...Duminica sunt de munca de dimineata....la 3:00 pm scap....cu mult regret ma fac nevoi sa declin prezenta...

Update la lista:
1. Bogdan
2. CristianD
3. Filip
4. Veteranu

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Iul 10, 2009 7:27 pm89

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si eu o sa fiu prezent indiferent de vreme (doar sa nu traga cu piatra) , am indurat eu ploaia pentru Velorutie (si mi-au tras clantaie pe forum 2 sapt) si nu o indur pentru un eveniment organizat de noi .

Sper sa fim prezenti in numar mare , am anuntat evenimentul de 2 luni (aprox.) nu poate nimeni sa spuna ca nu a fost pregatit .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Sam Iul 11, 2009 6:11 pm90

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Probabil marea masa a participantilor vor veni direct la Aqua Magic.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 3:32 am91

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
EVENIMENTUL SE AMANA PENTRU 19 IULIE (din cauza vremii nefavorabile)

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 5:38 am92

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Hai mai Bogdane, te-au speriat 2-3 stropi de ploaie ...pale???

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 5:57 am93

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ieri pe ploaia mare eram in Mamaia cu Cristi ... crezi ca sunt speriat ... dar vremea este imprevizibila si nu are rost sa ne facem fleasca pentru o tura ... avem timp sa o facem si duminica viitoare

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 6:49 am94

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 15448322

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 6:55 am95

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Deci azi stam in casa?

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 7:03 am96

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai eu trebuie sa repar niste lucruri la bicla (si trebuie sa o curat dupa potopu de ieri) , sa vedem maine cum se mai deplaseaza "frontul atmosferic"

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 2:17 pm97

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
"Frontul atmosferic" va tras clapa!!! De la ora 10.30 vantul usor din W-NW si mai tot timpul soare. Norii au venit dupa 16.00 dar fara pic de ploaie !!!

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Iul 12, 2009 2:24 pm98

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
cel mai inteligent este sa nu se riste..daca s-ar fi plecat in tur cu siguranta ar fi fost si ploaia prezenta..ati vazut filmuletul cu crocodilul? un dresor care era fff experimentat ...a riscat 2 secunde si a ramas fara mana..Smile)

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty SALUT Dum Iul 12, 2009 9:54 pm99

CICHITO23

CICHITO23

Membru Incepator
Membru Incepator
Nu cred k veti avea noroc ,la velotur pentru ca pe 20 iulie ,este SF.ILIE a doua zi si a plouat in fiecare an si inainte si dupa ziua lui.Nu vreau sa fiu cobi dar mai bine postati si o eventuala amanare.succes.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Iul 13, 2009 4:15 am100

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pana pe 22 arata soare ... acum nu stiu sigur ... nici astia de la meteo nu pot fi siguri 100% . Eu sper sa fie frumos , daca nu ... amanam , nici o problema . O sa pun un popa sa faca festanie la forum , poate asa tine D-zeu cu noi .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Iul 13, 2009 10:03 am101

Cipollini

Cipollini

di Constanza
vin si eu duminica 19.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 4 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Iul 13, 2009 11:09 am102

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Scuze ca intervin. mai bine sa se amane decat sa fie un fiasco...nu este vba de ghinion este vorba de bun simt si responsabilitate...stiti reclama aceea Wink

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente