Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 5]

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 6:34 pm26

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Era sa ni se rupa gatul uitandu-ne dupa ea si Ionut era sa intre in masina de gunoi (sau nu era atunci?). Oricum mai rar vezi fete pe bicicleta. Tot respectul pentru cele ce infrunta traficul si badaranismul unora atunci cand le vad pe bicla

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 6:42 pm27

LiveForCycling

Administrator
Administrator
lol! ba da , daca plecam inspre ea cred ca facea criza

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 6:59 pm28

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Ce simpatici sunteti Wink) aveti grija cu fetele ca sunt sensibile Wink) lasati-ma pe mine ca le abordez eu..Wink

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 8:00 pm29

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Primul tur sa fie spre Histria, ca e mai lejer si vedem cum ne descurcam...si urmatorul la aglomeratie? sa ne vada lumea Smile

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 8:01 pm30

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Nu aveti idei rele deloc , asta cu Velo Tour e super v-ar trebui insa niste flyere sau carti de vizita cu site-ul inscriptionat pe ele Very Happy asa poate o sa reusiti sa convingeti lumea sa iasa mai des pe bicicleta . Din partea mea tot respectul si toata lauda pt actiunile care le demarati ( sunt in afara serviciului acum , asa ca ... behave ... please ? Very Happy ) . Spor la treaba si numai bine .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 8:42 pm31

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Pentru inceput..as putea sa printez eu la birou un fel de carticele de vizita..adica adresa site-ului si un email..poate chiar color Wink si le voi da personal celor pe care ii voi intalni la plimbare.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 8:54 pm32

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
rodika.joli a scris:Ce simpatici sunteti Wink) aveti grija cu fetele ca sunt sensibile Wink) lasati-ma pe mine ca le abordez eu..Wink

...Se poate...nu ai incredere in sharmul si privirea noastra rapitoare???!!!!....mulati, plini de adrenalina...cine poate rezista Razz Razz Laughing Laughing ...dar bine...fie..daca vrei tu sa le abordezi, te lasam pe tine....Nu vrem sa facem victime Laughing Laughing

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 04, 2009 8:59 pm33

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Dupa ce ca nu sunt fete...voi o gasiti si o lasati sa scape ?? Wink) offf

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 5:13 am34

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
rodika.joli a scris:Pentru inceput..as putea sa printez eu la birou un fel de carticele de vizita..adica adresa site-ului si un email..poate chiar color Wink si le voi da personal celor pe care ii voi intalni la plimbare.

Daca mai poti sa astepti cateva zile ar fi perfect , poate pun la punct si un blog pentru "Constanta VeloTur 2009" ca pe forum nu se intelege mare lucru.

Am facut si o adresa de mail speciala constantaciclism@gmail.com

Alien_X a scris:...mulati, plini de adrenalina...

si de altceva ... Laughing

Astazi poate ma apuc de blog , deocamdata ma ataca Leonte pe Ciclism.ro si trebuie sa raspund Laughing

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 6:02 am35

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
da Smile cum zice admin asa fac Smile buna idee cu adresa de email.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 6:27 am36

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am facut si blogul : www.Constanta-VeloTur.blogspot.com mai trebuie sa pun lectura , o sa incerc sa il termin astazi

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Mar Mai 05, 2009 8:28 am, editata de 1 ori

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 7:49 am37

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Cat despre velo-tur....hai sa o facem bine, sa nu ne grabim ca vara e mare, dar macar sa iasa ceva frumos si k!...

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 9:04 am38

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da Ionut nu este nici o graba , dar cu cat demaram proiectul mai devreme cu atat este mai bine , afla mai multa lume si au timp sa anunte si alte persoane (sa speram)

Traseul : CONSTANTA – CETATEA HISTRIA aproximativ 48km (96km dus/intors)

Traseul o sa fie strabatut la o viteza de 20/25kmh , in acest fel pot merge toate categoriile de ciclisti

Data probabila -12 Iulie 2009- (Duminica) in acest fel pot si cei cu scoala sa vina fara probleme.

La cetate luam o pauza pentru poze , odihna , socializare Laughing .

Zilele acestea dau eu o fuga sa verific traseul inspre cetate , o sa fac si niste poze pentru prezentarea traseului .

Punctul de plecare : Parcarea Aqua Magic

decamdata cam atat , astept impresii , reprosuri , propuneri

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 9:42 am39

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
ce super!!! mai este mult pana in iulie..numai bine avem timp sa ne inmultim;))

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 9:50 am40

zandreius

zandreius

Membru Incepator
Membru Incepator
Salut! V-ati inmultit deja. Very Happy
48 de km suna bine chiar si pentru mine. Desi pana la Parcarea Aqua Magic o sa fiu probabil gata obosit lol!
Sa mai traim pana in iulie...

Later edit: BTW, LiveForCycling, pe ciclism ai la semnatura un link care nu duce aici, asta daca aici trebuia sa duca... E ceva cu .tk

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 1:31 pm41

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
[quote]ce super!!! mai este mult pana in iulie..numai bine avem timp sa ne inmultim;))

Very Happy Pai ar trebui sa fim iepuri ca sa ne inmultim pana pe 12 iulie rabbit Laughing

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 1:35 pm42

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
vom vedea..a zis orbu Wink)

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mar Mai 05, 2009 1:40 pm43

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
zandreius a scris:Later edit: BTW, LiveForCycling, pe ciclism ai la semnatura un link care nu duce aici, asta daca aici trebuia sa duca... E ceva cu .tk

Este o problema cu link-ul acela , dar si el tot aici duce ... atunci cand merge

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 06, 2009 4:25 am44

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Deci sa inteleg ca nu sunt probleme cu data , ori ce am postat mai sus , o sa le pun pe blog sa termin treaba acolo , dupa aceea putem sa trecem la reclama.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 06, 2009 7:12 am45

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Pot sa printez si eu fluturase la munca daca este cazul , chiar si pe voi galbene cateva ca sa para mai interesant , doar sa ma anuntati .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 06, 2009 7:46 am46

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
iti multumesc Ionut , dar deocamdata trebuie sa pun toate detaliile la punct , sa stim ce imprimam ... pana luni rezolv toata problema . este si blogul special facut pentru velotur o adresa de mail [speciala] . eu zic ca o sa iasa bine

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 7:15 am47

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am terminat si cu blogul 80% din treaba , se pot face postere , flyere , cartonase gen carte vizita (ca nu pori sa dai omului pe traseu ditamai "maculatura") ... fiecare cum poate .

Pe ele trebuie sa se regaseasca urmatoarele :

www.constantaciclism.tk (ori adresa secundara www.constantaciclism.forumgratuit.ro)

Constanta Cycling Team

adresa de mail : constantaciclism@gmail.com

si blogul cu Constanta VeloTur : www.constanta-velotur.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------
Grupul de ciclisti amatori ai orasului Constanta prezinta : Constanta VeloTur 2009 , un tur pentru fiecare ---- o idee , acum puteti si voi imbunatatii ideea

O sa incerc sa schimb si structura forumului ... sunt prea multe de anuntat si nu face fata scroll-ul de sus , astazi cred ca ma apuc ... daca intrati pe forum si nu mai apar categoriile din prima sa nu va speriati Laughing

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Joi Mai 07, 2009 7:27 am, editata de 1 ori (Motiv : am scris forum in loc de blog .. scuze pentru cine a citit)

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:05 pm48

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Eu zic sa faca cineva fluturasul tip , adica sa fie numai unul da bun si apoi sa ne apucam de printat .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:13 pm49

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Ce ziceti daca pe fluturasi ati scrie ceva de genu in care sa puneti intr-o lumina proasta genul de activitati obisnuite ... ceva de genu : Te-ai plictisit de stat in casa in fata televizorului ? Esti satul de aglomeratia din trafic ? Vrei sa cunosti lume noua si in acelasi timp sa te mentii in forma ? Ei bine a venit vremea sa te urci pe bicicleta . Constanta Cycling Team te invita alaturi de membrii sai la plimbari pe trasee pre-stabilite in judetul Constanta. Hai cu noi pe bicicleta !

1. E doar o idee .
2. Nu dati cu pietre .
3. Incerc si eu sa ajut daca nu deranjeaza pe nimeni.

Si nu in ultimul rand . Va multumesc .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:24 pm50

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Orice idee e binevenita. Suna interesant. Multumim noi in cazul asta

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:25 pm51

ConstantaCiclism

Administrator
Administrator
O sa incerc sa postez eu un model dupa aceea putem aduce modificarile necesare (am o gramada de treaba acum ... dar pana maine poate reusesc).

SuperSaint , nu cred ca a dat nimeni cu pietre in cineva pe forumul asta ... poate mici contre dar si alea fara rea intentie , aici suntem toti prieteni (si pe forum si in realitate).

Da , este interesanta tactica propusa de tine , o sa incorporez ideea in modelul de fluturas (cel mai sigur o sa fac 2 modele ... cu grafica diferita ... amandoua alb/negru), poate putem lasa si la voi cateva zeci de bucati si mai impartiti pe la cei care intra in magazin (daca se poate , desigur).

Bogdan sunt , am uitat sa mai schimb userul (lucrez la noua interfata)

https://constantaciclism.forumgratuit.ro

Constanta Velotur 2009 - Pagina 2 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:29 pm52

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Din partea mea sunteti bineveniti sa lasati cati fluturasi doriti ... o sa fac un combo cu ai mei si ii impart impreuna >Smile . Cat despre treaba cu pietrele nu vreau sa-si faca lumea o parere despre mine ca as fi vre-un bagacios sau etc . Deci in concluzie abia astept sa vad fluturasii . Daca ma` mai loveste vreo idee o voi posta aici Very Happy . Spor la treaba in continuare .

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente