Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 5]

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:25 pm51

ConstantaCiclism

Administrator
Administrator
O sa incerc sa postez eu un model dupa aceea putem aduce modificarile necesare (am o gramada de treaba acum ... dar pana maine poate reusesc).

SuperSaint , nu cred ca a dat nimeni cu pietre in cineva pe forumul asta ... poate mici contre dar si alea fara rea intentie , aici suntem toti prieteni (si pe forum si in realitate).

Da , este interesanta tactica propusa de tine , o sa incorporez ideea in modelul de fluturas (cel mai sigur o sa fac 2 modele ... cu grafica diferita ... amandoua alb/negru), poate putem lasa si la voi cateva zeci de bucati si mai impartiti pe la cei care intra in magazin (daca se poate , desigur).

Bogdan sunt , am uitat sa mai schimb userul (lucrez la noua interfata)

https://constantaciclism.forumgratuit.ro

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 12:29 pm52

SuperSaint

Super Member
Super Member
Din partea mea sunteti bineveniti sa lasati cati fluturasi doriti ... o sa fac un combo cu ai mei si ii impart impreuna >Smile . Cat despre treaba cu pietrele nu vreau sa-si faca lumea o parere despre mine ca as fi vre-un bagacios sau etc . Deci in concluzie abia astept sa vad fluturasii . Daca ma` mai loveste vreo idee o voi posta aici Very Happy . Spor la treaba in continuare .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 3:13 pm53

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Asa am reusit sa fac , daca sunt alb negru nu are rost sa fie prea complicate ca oricum nu se distinge mare lucru , cine are imprimanta poate sa puna mai multe pe o pagina A4 dupa aia le taiem cu foarfeca (dar sa pastreze o foaie printata ca mai tragem la xerox , fiecare)

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Velo23mic

---------------------------

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Constantavelotur2

Pareri , injuraturi ... ceva ?

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 3:25 pm54

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Mie mi se par foarte ok ... ar mai trebui "intepati" si cei care pierd foarte multe ore in fata calculatorului . Cam atat ... in rest numai cuvinte de lauda si abia astept sa le impart si eu in magazin , sper sa produca un impact pozitiv care sa contribuie la formarea unei comunitati organizate de biciclisti in Constanta .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 3:48 pm55

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Organizati suntem ... cat de cat , dar treaba mai nasoala este ca nu sunt organizate ture si pentru cei mai putin antrenati ... iar cand merg cu noi sunt lasati in urma .
Trebuie sa existe si un grup pentru ciclistii mai slab antrenati , in acest fel nu mai ramane nimeni in urma si este toata lumea fericita . Sper ca in acest fel sa marim "parcul" de ciclisti iar cu timpul vor deveni avansati si se vor bucura de ture mai lungi prin judet (locuri de vizitat sunt destule)

Nu a intrat nimeni pe blog ? , ce parere aveti sa stiu daca fac bine

www.constanta-velotur.blogspot.com

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 5:38 pm56

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
LiveForCycling a scris:.....Trebuie sa existe si un grup pentru ciclistii mai slab antrenati , in acest fel nu mai ramane nimeni in urma .....
In grupul asta ma bag si eu ... bounce
Ca sa-mi dau si eu cu parerea ar trebui scris pe fluturas exact despre ce e vorba, doar nu urmeaza alt fluturas cu detalii ... adica sintagma "in curand" trebuie sa fie la obiect pentru ca nu cred ca o sa se apuce toata lumea de tastat pe net sa vada despre ce e vorba ... parerea mea, care este. Cu multiplicari si decupar pot ajuta si eu (am ghilotina pentru taiat hartia la munca Shocked).

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 07, 2009 6:03 pm57

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da "dreamlike" ai dreptate , o sa fac modificarile . Iti multumesc pentru suport , imi place ca sunt destui oameni care vor sa se implice in acest proiect .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Mai 08, 2009 5:30 am58

zandreius

zandreius

Membru Incepator
Membru Incepator
In grupul asta ma bag si eu ...

Eu nu ma bag, ma baga conjunctura fizic naspa+bicicleta naspa. Poate ar trebui deschis un thread si pentru noi astia mai putin antrenati. Va marturisesc ca am o oarescare retinere sa vin cu voi tocmai pentru ca sunt convins ca voi ramane in urma, poate chiar abandona "tura". Si cred ca sunt departe de a fi singurul in situatia asta.

Eventual la "turele pentru grasi" (no offence) pot veni si avansatii care au chef de o plimbare ca sa nu ne simtitm chiar neajutorati. Very Happy
In plus, sunt convins ca in scurt timp o parte dintre incepatori vor trece, incet-incet, la "grupa mare". Ce ziceti?

Later edit: Acum vad: la majoritatea, in campul "Localizare" scrie "Constanta". Pai... maine o sa rasara soarele si cerul o sa fie albastru... Smile Normal ca suntem din Constanta 99% dintre noi, hai sa trecem si zona in care locuim poate asa ne strangem in grupuri-grupulete ca sa venim catre locurile de intalnire. Poate asa ne mai cunoastem intre noi, macar astia care suntem vecini.
...Daca asta nu deranjeaza pe nimeni, evident.

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Mai 08, 2009 11:24 am59

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ok , o sa fac o sectiune speciala la "Intalniri" pentru cei , mai putin antrenati .
Aveam in gand de ceva vreme sa fac dar nu erau multe persoane care se incadrau .

PS : sper ca va place noua interfata , inca nu este gata 100% dar in urmatoarele zile o sa fie finalizata

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Mai 08, 2009 8:18 pm60

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
ce dragut e blogul:) are energie buna!

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 13, 2009 10:23 am61

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Am fost ieri la triton si o sa mai merg si azi. M-au intrebat baietii de flaierele pentru Constanta Velotur. Sunt gata? Mai expunem odata varianta finala pentru a le putea imprima?

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 13, 2009 10:38 am62

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Velo23mic

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Mier Mai 13, 2009 12:00 pm63

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

sustin echipa de incepatori ....sunt dispus sa ii ajut cu tot ce trebuie pentru a nu le fi frica sa mearga alaturi de noi...le promit ca sunt cu ei......

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 6:54 am64

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Gata am printat cateva zeci de pagini , le duc la Triton sau a dus deja altcineva ? daca nu sa va dau si voua

Bogdan poti sa vi pe la mine pe la munca sa vedem daca le-am printat bine si cu ocazia asta abia iei si tu cateva pagini ?

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 7:06 am65

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Cred ca nu le-a dus nimeni la Triton.Cel putin aseara cand am fost eu nu le-am dus si nici nu aveau. Poti sa le dai tu daca ai ocazia si treci pe acolo

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 7:07 am66

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
eu am printat 3 pagini..macar sa le dau pe toate..Smile vad ca din toti oamenii cu care am vorbit s-au inscris putini..fetele cu care am discutat..vad ca nu s-au inscris..cu toate ca pareau interesate..poate daca le dau fluturasi voi fi profesionista si o sa ma ia in serios.Smile

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 7:30 am67

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
totty86steaua a scris:Gata am printat cateva zeci de pagini , le duc la Triton sau a dus deja altcineva ? daca nu sa va dau si voua

Bogdan poti sa vi pe la mine pe la munca sa vedem daca le-am printat bine si cu ocazia asta abia iei si tu cateva pagini ?

Din pacate astazi chiar nu am timp , singura fereastra care o am de la 15:30 o folosesc pentru a pleca spre Histria cu Ionut si Dan , dar daca ai tu timp poti sa treci azi pe la Triton si le lasi acolo (mai pastreaza decat una pentru mine ... sa le pot multiplica) , baietii stiu despre ce e vorba .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 8:13 am68

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Ok , le ajung vreo 100 - 150 de fluturasi ? ma duc sa le duc astazi , 50 albe si 50 galbene

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 9:28 am69

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Ne ajung ... oameni sa fie la care sa le dam . Oricum nu o sa iert pe nimeni care o sa intre in magazin . PROMIT ! >Smile

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 11:56 am70

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
totty86steaua a scris:Ok , le ajung vreo 100 - 150 de fluturasi ? ma duc sa le duc astazi , 50 albe si 50 galbene

Daca macar jumatate din ei se prezinta , "rupem gura targului" . Va multumesc pentru implicare baieti , de astfel de oameni avem nevoie , sunt fericit ca ii avem in echipa .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Joi Mai 14, 2009 2:44 pm71

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Gata am "livrat " fluturasii , acum mai trebuiesc impartiti si pe strada .

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Vin Mai 15, 2009 6:51 am72

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am pus si o presentare in imagini a traseului pe www.constanta-velotur.blogspot.com

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Mai 24, 2009 7:01 pm73

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
SuperSaint a scris:Ne ajung ... oameni sa fie la care sa le dam . Oricum nu o sa iert pe nimeni care o sa intre in magazin . PROMIT ! >Smile

Eu am intrat de cel putin trei ori si nu am primit ... sau se terminase stocul:-SS?

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Dum Mai 24, 2009 7:43 pm74

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Filip a scris:
SuperSaint a scris:Ne ajung ... oameni sa fie la care sa le dam . Oricum nu o sa iert pe nimeni care o sa intre in magazin . PROMIT ! >Smile

Eu am intrat de cel putin trei ori si nu am primit ... sau se terminase stocul:-SS?

......ahaaaaa...v-am prins ca nu impartiti:)))))...am trimis spy-iiiii....si nimic.... Very Happy Very Happy Very Happy

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 25, 2009 5:07 am75

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
dap am trimis om undecover , maine postam si o duba neagra in fata magazinului Laughing

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 25, 2009 7:02 am76

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

eu am luat de la mag. un cauciuc si am primit si o invitatie la Velorutie, frumos prinsa de cauciuc cu capsa, chiar uitasem de ele si am ras acasa cand am descoperit textul.....

Constanta Velotur 2009 - Pagina 3 Empty Re: Constanta Velotur 2009 Lun Mai 25, 2009 7:15 am77

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
merg si eu maine in inspectie ... caut un fes si o barba falsa pe acasa ...

PS : VeloTur

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente