Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:16 pm76

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Poate zilele astea dupa amiaza sau in weekend facem o plimbare pana la Histria pentru poze si pentru verificarea traseului.

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:16 pm77

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Cat despre tura de Adamclisi... Mad Mad

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:36 pm78

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
... stiu si eu sunt suparat , asta e daca eram toti sportivi si traiam din ciclism nu se mai punea prob. de timp

Da tata , iau si eu aparatu ala mai "bun" si mergem la vanatoare , sa facem o prezentare a traseului in imagini ... dar daca plecam seara la 18 nu stiu daca avem timp si de poze

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:38 pm79

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
AVS de 40 si gata si pozele

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 9:03 pm80

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am mers atunci cu Ciotic (cu vant din spate) si abia am scos AVS de 37 ... si am tras binisor , soseaua nu prea merge la viteze mari ca nu mai apuci sa eviti gaurile ... eu la un moment am incetinit la iesire din corbu ca nu mai aveam cum sa le evit ... oricum m-a rupt la cur . Si ieri inspre Mangalia am facut vibromasaj ... am curu celulita free

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 9:28 am81

ciotic

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
la 15 fix plecam cu Costel

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 9:39 am82

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Noi ne intalnim cu baietii la 14.30 la far asa cum am stabilit si apoi ne indreptam catre voi

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 9:47 am83

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Totty veniti si voi la far in Constanta si de acolo vedem noi incotro ... oricum distanta este aceeasi

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 6:42 pm84

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ok am reusit astazi sa ajungem la Adamclisi (nu toti ... doar o parte) , Ciotic "Full Speed Ahead" Cristian a tras un 35 ... 40 ... 45 kmh si dupa el cine poate . Traseul foarte frumos , pe drum s-a alaturat si Veteranu (la intoarcere) cu MTB-u . Macar am reusit si eu sa il vad a fata pe "CICHITO23" ... in primi 10km , am mers lejer pana in Basarabi 45 - 50kmh ... te mai asteptam la ture . Mi-a placut de Cristian ce sprinten era la inceput ... ce iti mai face ficatu frate lol! , hai ca tu parca nu vroiai sa mergem prin Mamaia.

Si cum cred ca v-am obisnuit eu am facut niste poze pentru cei "de acasa"

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 7:57 pm85

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Bine ca ati facut poze , asa am vazut si eu cum arata pe acolo What a Face , pacat ca m-am taiat brusc la jumatate , bine in schimb ca mia trecut durerea de cap si de stomac Crying or Very sad care mau luat pe dealurile alea , ce sa ii faci alimentatia e foarte importanta iar eu am ignorat-o , poate data viitoare reusesc sa ma "tin" si eu dupa voi Smile . Macar am reusit sa merg cu voi pana pe la Ciocarlia , mai era mult pana la Adamclisi ?

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Mai 16, 2009 9:13 pm86

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Ce poze frumoase!! chiar ca iti vine sa iei bicicleta si sa pleci la drum..ce peisaj...

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Dum Mai 17, 2009 4:26 am87

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai au fost vreo 139 km al meu asa arata ... sa zic ca 10 km am mers prin oras ... pana in Adamclisi au fost vreo 58 km , mai era ceva de mers din Ciocarlia .

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Dum Mai 17, 2009 9:35 am88

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
In sfarsit am reusit sa ajungem si la Adamclisi. Cred ca a fost cea mai frumoasa tura pe care am facut-o. Vreme frumoasa, totul verde, nici pic de vant, traseu dificil, toate ingredientele pentru o plimbare reusita. Am inceput sa ma tratez pentru pateu: ceaiuri si regim. Nu scapati asa usor de mine.

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Dum Mai 17, 2009 9:36 am89

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Smile Wink

Constanta - Adamclisi - Pagina 4 Empty Re: Constanta - Adamclisi Dum Mai 17, 2009 9:51 am90

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Pana la Basarabi sunt 20 km, pana la a doua Ciocarlie sunt 30, deci a doua cicarlie este cam pe la jumatatea distantei

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente