Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Sam Apr 25, 2009 4:53 pm51

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Ne vedem acolo. Mie mi s-a urat de Mamaia. Am invatat fiecare crapatura din asfalt. Laughing Stabilim la fata locului

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Dum Apr 26, 2009 3:19 pm52

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Sa nu mai vad topicul asta...

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Mier Apr 29, 2009 7:04 pm53

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Pai si pana la urma, ne bagam sambata la tura asta sau ce mama dq????...eeeeee????...facem o gasca puternica, pedalam....incet....si gata....170 km....soto...morti ...da tura facuta si bifata!!!!...Plus...propunere si mai si...o facem total....pana dupa catararea de la Urluia..pana in padurea de la sf Andrei. 85 km.....Acolo, la padure...stam cateva ore...2-3 dupa care inapoi...(e varmiu acolo deja cu mancare si beutura....muzica si balamuc....)..noi doar in trecere...ce spuneti?????.....

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Mier Apr 29, 2009 7:57 pm54

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
e misto tura asta..am facut-o si eu acu cativa ani...misto dupa ce treci de dealurile de la Adamclisi si dai cu nasu de Urluia Smile io o sa fiu plecat cu cortu din pacate ca veneam. drum bun

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 4:18 am55

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Frate mergeam , dar nu mai ajung la Velorutie daca plec incolo . Am promis ca merg , ne-am chinuit si cu echipamentul ... trebuie sa merg , facem alta tura daca vrei dar la 14:30 trebuie sa fiu in Constanta

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 6:08 am56

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

in alta zi libera de week end, trebuie sa ne strangem mai multi si sa facem tura asta....cred ca nu e de lasat....ocazia nu era deloc rea sa ajungem pana la sf. Andrei, mai ales ca puteam fi intampinati acolo cu paine si sare si un pahar cu vin..)

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 6:19 am57

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Mie mi s-a urat de cand se tot vorbeste de tura asta. Mi-am imaginat de atatea ori ca fac traseul ca m-am si saturat de el. Eu nu mai cred nimik. Cand va hotarati ma anuntati si pe mine, dar cu maxim o ora inainte ca sa fie sansele mai mici de a va razgandi

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 8:07 am58

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
hahahahha

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 8:27 am59

Ener

Super Member
Super Member
Daca se merge mai lejer asa,ma inscriu si eu.

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 9:14 am60

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
eu merg sigur mai lejer Smile

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 1:31 pm61

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
LiveForCycling a scris:Frate mergeam , dar nu mai ajung la Velorutie daca plec incolo . Am promis ca merg , ne-am chinuit si cu echipamentul ... trebuie sa merg , facem alta tura daca vrei dar la 14:30 trebuie sa fiu in Constanta

Hai frate sa o facem...ce mama dq....revolutie...mevolutie......o facem..mergem lejer....ne strangem si acolo suntem...pac pac......te intalnesti pe 3 cu ei:))))...ce mama dq...ne vinzi si pe noi pt ei....pai se poate....Smile)))))..Eu zic ca era perfect momentul....daca mergeam...ii dadeam lu varmiu sa ia o casoleta de mici in plus acolo . si o sticla de suc + bere...sa ne astepte acolo deja facuti pe gratar.....perfect!!!!....chiar asa....nu simti deja mirosul...???

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 4:58 pm62

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Frate , veneam cu toata placerea (mai ales cu tine , ca am lesinat amandoi anul trecut pe toate ulitele Dobrogei) , dar sincer nu pot , imi pare rau . Oricum macar sa avem noroc cu vremea ... ca la ce se anunta ...

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 5:08 pm63

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
LiveForCycling a scris:Frate , veneam cu toata placerea (mai ales cu tine , ca am lesinat amandoi anul trecut pe toate ulitele Dobrogei) , dar sincer nu pot , imi pare rau . Oricum macar sa avem noroc cu vremea ... ca la ce se anunta ...

k doki frate..nici o problema.....dar tura asta tot trebuie sa o facem...vb si o rupem:)...vara este lunga!!!

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 5:16 pm64

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Cel mai bine este sa mergem sambata la Velorutie si duminica pe traseu cu Leonte

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 5:27 pm65

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
... mergeti cu Leonte , cu D-zeu inainte , sa imi spuneti cum a fost (mie imi ajunge portia de Sambata)

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Joi Apr 30, 2009 9:34 pm66

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
asa e.. sigur vor fi reprize de ploaie. si decat sa merg prin noroi cum am mai patit-o( sa treaca masini si camioane pe lang tine sa te improste cu detoate) mai bine mai astept. e naspa cand auzi scrasnetu lantului plin de nisip si franele frecand pe rotile de aluminiu facand santuri si pilitura de aluminiu.

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Vin Mai 01, 2009 8:26 am67

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

nu prea cred eu sa va sperie putina ploaie......apa e buna chiar si in galosi uneori...Smile

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Vin Mai 08, 2009 7:11 pm68

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
am vorbit astazi cu Ciotic , iar duminica dupa cursa plecam spre Adamclisi , daca tot ne strangem toti acolo este si pacat

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 2:06 pm69

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Din pacate nici Duminica trecuta nu am plecat spre Adamclisi ... am pierdut timp cu premierea si cursa din Turul Dobrogei (dar eu zic ca a meritat sa vedem toata festivitatea) , am plecat spre Mangalia , Ciotic la trena ... ficatu meu prin boscheti , o medie de 35 kmh pana in Mangalia . Asa ca Sambata asta 16 Mai , eu zic sa plecam ... Ionut parca erai liber ?

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 2:52 pm70

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Eu vin sambata daca e , fie ce o fi , nu am conditie fizica deocamdata dar totusi sambata trecuta am scos si eu o medie de 30 kmh pana in Mangalia deci sunt multumit si pot spera ca o sa ajung la final si in tura asta .

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 3:31 pm71

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Te asteptam frate , cu cat mai multi cu atat mai bine What a Face

PS : maine 12 Mai nu ai timp de un "rulaj lejer" prin Mamaia , seara

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 5:19 pm72

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Maine nu pot pentru ca trebuie sa onorez o invitatie mai veche , ma prezint joi daca oi putea si atunci .

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 7:26 pm73

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Hai faceti un gest ca sa plecam dupa 12.00, ca mai trebuie sa merg si la munca. Ce ziceti?
"Din pacate nici Duminica trecuta nu am plecat spre Adamclisi ... am pierdut timp cu premierea si cursa din Turul Dobrogei (dar eu zic ca a meritat sa vedem toata festivitatea)"
Normal, suntem ditamai echipa :-bd

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 7:33 pm74

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Din pacate Sambata sunt de munca dimineata....Duminca as putea...dar stiu ca esti tu de munca parca duminica....offff....tura asta trebuie pusa la punct mai din timp sa mergem toti...la cat s-a vb de ea, este pacat sa o rateze cineva...si e prea ffrumoasa...ce spuneti??

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 7:37 pm75

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
pai dupa cate vad nu prea sunt oameni liberi Sambata ... Duminica nu pot eu Sad , credeam ca esti liber Ionut parca asa am inteles cand am vorbit. Plecam Next Time atunci ... greu cu tura asta ...

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:16 pm76

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Poate zilele astea dupa amiaza sau in weekend facem o plimbare pana la Histria pentru poze si pentru verificarea traseului.

Constanta - Adamclisi - Pagina 3 Empty Re: Constanta - Adamclisi Lun Mai 11, 2009 8:16 pm77

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Cat despre tura de Adamclisi... Mad Mad

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente