Sa postez si o mica descriere a turei .
Plecam din Cta in jurul orei 10:15 , participanti :Felipe , Laur , Marusone , whiskas_thedogg si un prieten al lui (care din pacate am uitat cum se numeste) . Pana in Basarab vant de spate mers lejer 40 - 45kmh ... trecem de Basarab pe drumul de Ciocarlii incepe calvarul ... vant de fata si asfaltul plin de pamant de la combinele si tractoarele patriei , oricum trecem si de aia cu bucile rupte mai mergem putin si dam de asfalt gen Cta-Mangalia . In Cobadin facem o pauza de alimentare si continuam drumul spre Adamclisi (defapt pana la cetate am fost) . Toate bune si obositoare pana acolo ... mai ales soseaua care mi-a rupt curu de la atatea denivelari (nu mai calc pe acolo cat traiesc) ... bicicleta mea incepuse sa faca figuri cu vitezele (mi am facut o mie de draci) ... ma rog ... ajungem la cetate ... vb Felipe putin cu Captain ... ne regrupam si plecam in Adamclisi pentru o napolitana si o hidratare . Plecam si ii dam spre casa ... dealuri 6% ... "Laur cat este ? , 6% ... 7% ... 8%" viata de ciclist
) . Ruperi ficati scosi , pinioane rupte ... ajungem in Cobadin ... si de acolo potopul , cat stam sa bem o cola si sa ne regrupam incepe ploaia ... si tot am stat cred ca o ora ... dupa cateva apeluri disperate pe la toate cunostiintele eu cu Felipe ne hotaram sa plecam ... doar suntem barbati ce dracu . Marusone si Laur raman sa fie ridicati de masina . Asa ca ... de la Cobadin ... scubadiving (glumesc
) , sincer ma astepam sa fie mai rau dar punctul unde a plouat cel mai tare a fost Cobadin si Constanta cand intram in localitate , scapati de vant am tras binisor si cred ca daca resetam ciclo aveam un 35AVS pana in Cta . Soseaua destul de curata spre mirarea mea ... mai murdara era in oras acolo a sarit noroiu ca dracu pe mine .
In concluzie , am facut o si pe asta ... nu pot sa spun ca este placerea numarul 1 sa merg pe ploaie ... dar face parte din viata ciclistului si daca se iveste trebuie sa mergi inainte .
Pentru Marius si Laur , chiar nu a fost nasol baieti , pe unele portiuni nici nu a plouat . Pe prietena ta Marius am vazut o la vreo 4km de Cta ... tot noi am ajuns mai devreme
)