Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 4]

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 9:36 pm76

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Wellcome back Fellipe...mi-a fost dor de post-urile tale.

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Sam Dec 25, 2010 5:14 am77

jonnyman

Moderator
Moderator
Multumim pentru urari Felipe si sper ca Ciclomosul sa iti aduca multe podiumuri si tot ce iti doresti tu, la fel si echipei CCT.

Ultima editare efectuata de catre jonnyman in Sam Dec 25, 2010 6:22 am, editata de 1 ori

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Sam Dec 25, 2010 6:14 am78

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
multumim Felipe, bine ai revenit! un Craciun fericit pentru toata lumea ciclistica sau nu, va doresc sanatate in familiile voastre si sa aveti un an cel putin la fel de bun, sau cum e vorba la matematica, mai mare sau egal cu..., anul care se pregateste sa predea stafeta!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Sam Dec 25, 2010 7:54 am79

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Ho HO Mosu mi-a lasat sub brad o arhiva cu poznele de ieri

http://dl.transfer.ro/2010_12_24_-_Ciclomosul_CCT-transfer_RO-25dec-ae2cd1.rar

Multumim Filip de urari! Cum le sti tu pe toate!

Sa nu ne mai parasesti niciodata!

Indiferent daca ati fost cuminiti sau nu, indiferent de toate nebuniile pe care le-ati facut pe sosea sau pe carari prin padure sper ca mosu sa citeasca mesajul lui Filip si sa execute intocmai si la timp!
In rest sa va simteti bine, sa va bucurati alaturi de cei dragi de sarbatori si de dezlegarea la calorii!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Sam Dec 25, 2010 1:11 pm80

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Felipe a scris:
... si cum nu puteam sa revin in Ajun fara sa va urez sa va indeplineasca Ciclomosul cateva dorinte, imi exprim mai jos cateva colinde pe care sper ca mosul vi le va indeplini:
Of, ...iar au inceput zambetele si glumele bune ne forum , sper sa nu mai devina periculos de bune Evil or Very Mad .
La multi ani ! ...si rupe din ei/noi, " orice sut in fund e un pas inainte".

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Dum Dec 26, 2010 6:29 pm, editata de 1 ori

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Dum Dec 26, 2010 12:37 pm81

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

http://www.constantacyclingteam.tk

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 4 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Dum Dec 26, 2010 2:55 pm82

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si la anu' o s-o facem si mai si mai lata!

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente