Aproape ca uitasem de forum de cand nu am mai intrat pe aici, insa, acum, in ajunul Craciunului, cand trebuie sa uitam de toate relele, esecurile si frustrarile si sa ne impacam cu toata lumea cred, ca e momentul sa va colind. Vreau sa multumesc tuturor celor care au trecut astazi pe la mine pe la munca, mi-ati facut o surpriza foarte placuta si imi pare rau ca nu v-am putut insoti! Sunt sigur insa ca ati facut o frumoasa propaganda mersului pe bicicleta iar trecatorii au fost la fel de placut surprinsi, cand v-au vazut. Felicitari si celor de la Triton care s-au implicat in proiect!
... si cum nu puteam sa revin in Ajun fara sa va urez sa va indeplineasca Ciclomosul cateva dorinte, imi exprim mai jos cateva colinde pe care sper ca mosul vi le va indeplini:
- lui Danny sper ca Ciclomosul sa-i aduca o bona (brazilianca sau ucraineanca daca se poate) pentru a-l mai fugari nevasta, cu bicicleta cu tot, de acasa sa nu mai stea asa mult timp cu Matei ... si cu bona ...
- lui Veteranu sper ca Ciclomosul sa-i aduca cat mai putine nave in rada, oricum are salariu fix, si astfel sa aiba timp mai mult pentru antrenament ... doar are de aparat titlul de cel mai premiat membru CCT ever ...
- Nicu sper sa aiba parte de terenuri ieftine pentru a putea construi case ieftine pe care sa le vanda scump pentru a sustine in continuare miscarea ciclista din Constanta ...
- lui Bogdan nu pot sa-i doresc decat mai multa consistenta si poate Ciclomosul ii va indeplini dorinta si va castiga si el o cursa adevarata anul viitor ...
- pentru partenerul meu de antrenament Cristi, sper ca Ciclomosul sa opreasca circulatia pentru ca el sa se dea cu bicicleta cand si pe unde vrea si sa aiba parte curse de sosea ca in Belgia ... totusi daca i-ar aduce si un mtb, ar intra in randul ciclistilor all road ...
- lui Cristi Ciotic ... ce sa-i mai doresc ... oricum nu are Ciclomosul ce sa-i mai aduca si chiar daca ar avea nu cred ca-l prinde ...
- pentru Mihai, ii doresc ca Ciclomosul sa-i aduca o bicicleta pe care sa nu o mai imparta cu taica-su' si astfel sa nu mai fie nevoit sa se dea pe gravity sau de-astea ...
- lui nea' Titi nu-i doresc decat sa-i aduca Ciclomosul o casca de kevlar ...
- lui Laur sper ca Ciclomosul sa-i taie conducta de motorina si sa nu mai vada vagoane cisterna numai la tv ...
- pentru Marusone, sper ca sania Ciclomosului sa zboare la joasa altitudine si sa agate toate cablurile de telefonie, internet, lumina, gaz sau canalizare pentru a putea merge si el linistit cu bicileta pe masina ...
- Costel sper sa aiba, din partea Ciclomosului, cat mai multe concursuri de duatlon/triatlon/tetratlon/pentatlon/sextatlon/septatlon/octatlon/nonatlon si decatlon, poate pana la urma se baga si el la ceva ... doar pregatit e ...
- Aricel sper sa primeasca din partea Ciclomosului o bicicleta cu girofar si semnalizare in asa fel incat, atunci cand vrea sa depaseasca, sa poata pune in functiune semnalele acustice si luminoase pentru a ne putea da la o parte din calea lui ... spre binele tuturor ...
- Scorpionul sper sa aiba parte de cea mai usoara cursiera (in jur la 12kg) si un set de carpe, perii si ustensile pentru a o curata ...
- pentru Cipollini sper ca mosul sa-l mai tempereze de la facut atatia copii si sa-i mai invete si pe altii cum se face ...
- pentru Jonnyman sper ca Ciclomosul sa infiinteze flota fluviala in fiecare oras in care el sa se mute anual pentru a aduna cat mai multi biciclisti ...
- pentru Carlitta sper ca Ciclomosul sa aiba in sacul lui cu daruri cei mai mari si mai rezistenti papuci de cauciuc care exista in China ...
Tuturor va doresc un Craciun Fericit si sa ne vedem sanatosi pe sosea sau pe poteci de munte. Numai bine tuturor!