Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 9:57 am51

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu o sa vin cu un ciorap de Mos Craciun plin cu bomboane , daca venim fiecare la fel eu zic ca or sa ne ajunga .

http://www.constantacyclingteam.tk

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 4:21 pm52

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
nu gasesc costum p enicaieri. La brick are numai de Craciunite sexy. Ziceti daca stiti unde ar avea

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 5:31 pm53

Serban

Serban

Super Member
Super Member
eu am vreo 3-4-5 caciuli de Mos Craciun, in caz ca mai sunt amatori care nu reusesc sa isi completeze tinuta...

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 5:54 pm54

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Kaufland rafturile dreapta cand te apropii de case

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 7:19 pm55

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

@Cristizotti costumele de craciunite sunt asa, mai mulate pe corp?
Cam ca si costumul de ciclist?
Hmmmmm........

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Lun Dec 20, 2010 8:54 pm56

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
La urma urmei trebuie sa fie numai Mosi Craciuni? Sunt bine venite si Craciunitele Smile

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Mar Dec 21, 2010 11:59 am57

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
E Mosu gay ... mai sunt cazuri Laughing

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Mar Dec 21, 2010 10:03 pm58

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
LiveForCycling a scris: ... mai sunt cazuri Laughing
Sper sa nu intalnesc ca nu am testat mtb-ul la 70 km/h affraid

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Mier Dec 22, 2010 5:54 pm59

Dany

Dany

Team President

am costumul varza. a fost purtat de un soarece acasa la un prieten.
Maine am de cautat unul nou, mai ales ca dupa masa sunt mos la mine la munca.

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Joi Dec 23, 2010 6:25 pm60

Dany

Dany

Team President

Am rezolvat cu costumul, si pentru Cristizotti.
Ne vedem maine la plimbare.

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 6:55 am61

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Hai cu CicloMosul Neamule !!!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 6:59 am62

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
HO, HO, HO....va astept domnilor Mosi! de preferat, sub costumul de mos sa imbracam cine are, costumul oficial al CCT-ului!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 7:19 am63

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Marusone a scris:... de preferat, sub costumul de mos sa imbracam cine are, costumul oficial al CCT-ului!
Marius, oricum nu se vede. Te gandeai si la altceva?

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 7:28 am64

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Mos CCT Prezent la start cu clopotei cu tot!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 7:33 am65

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
ma gandeam la o poza de grup la final inafara celor cu costumul de mos, ca sa se vada cine suntem in spatele mosului....ne descheiam la tunici sau chiar le dam jos si se vede...nu stiu...era o idee...ce ziceti?

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 8:02 am66

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Baga vinu la fiert si nu mai pierde timpu pe sait bounce

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 8:08 am67

TONINOKA

TONINOKA

Membru Incepator
Membru Incepator
Cine nu-i gata, vine mosu' si-l ia cu lopata Evil or Very Mad

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 1:48 pm68

ell_roby

ell_roby

Membru Avansat
Membru Avansat
a fost super azi!!!
cea mai frumoasa parada de mosi pe biciclete..........cine a facut filmulete,poze este rugat sa posteze pe site! Smile

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 1:49 pm69

ell_roby

ell_roby

Membru Avansat
Membru Avansat
scorpionule ai ratat o zi superba!,pacat ca ai fost de servici,poate la anul vei fi si tu prezent!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 6:01 pm70

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
... isi taie ala venele , lasa omu ... nu mai pune sare pe rana bounce

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 6:23 pm71

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Felicitari, meritati nota zece, asteptam poze si impresii.

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 6:30 pm72

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Nu cred ca regreta, anul trecut a pierdut camera foto in actiunea CicloMosu, inclusiv acumulatorii GP care se aflau in ea .

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 8:32 pm73

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Aproape ca uitasem de forum de cand nu am mai intrat pe aici, insa, acum, in ajunul Craciunului, cand trebuie sa uitam de toate relele, esecurile si frustrarile si sa ne impacam cu toata lumea cred, ca e momentul sa va colind. Vreau sa multumesc tuturor celor care au trecut astazi pe la mine pe la munca, mi-ati facut o surpriza foarte placuta si imi pare rau ca nu v-am putut insoti! Sunt sigur insa ca ati facut o frumoasa propaganda mersului pe bicicleta iar trecatorii au fost la fel de placut surprinsi, cand v-au vazut. Felicitari si celor de la Triton care s-au implicat in proiect!
... si cum nu puteam sa revin in Ajun fara sa va urez sa va indeplineasca Ciclomosul cateva dorinte, imi exprim mai jos cateva colinde pe care sper ca mosul vi le va indeplini:
- lui Danny sper ca Ciclomosul sa-i aduca o bona (brazilianca sau ucraineanca daca se poate) pentru a-l mai fugari nevasta, cu bicicleta cu tot, de acasa sa nu mai stea asa mult timp cu Matei ... si cu bona ...
- lui Veteranu sper ca Ciclomosul sa-i aduca cat mai putine nave in rada, oricum are salariu fix, si astfel sa aiba timp mai mult pentru antrenament ... doar are de aparat titlul de cel mai premiat membru CCT ever ...
- Nicu sper sa aiba parte de terenuri ieftine pentru a putea construi case ieftine pe care sa le vanda scump pentru a sustine in continuare miscarea ciclista din Constanta ...
- lui Bogdan nu pot sa-i doresc decat mai multa consistenta si poate Ciclomosul ii va indeplini dorinta si va castiga si el o cursa adevarata anul viitor ...
- pentru partenerul meu de antrenament Cristi, sper ca Ciclomosul sa opreasca circulatia pentru ca el sa se dea cu bicicleta cand si pe unde vrea si sa aiba parte curse de sosea ca in Belgia ... totusi daca i-ar aduce si un mtb, ar intra in randul ciclistilor all road ...
- lui Cristi Ciotic ... ce sa-i mai doresc ... oricum nu are Ciclomosul ce sa-i mai aduca si chiar daca ar avea nu cred ca-l prinde ...
- pentru Mihai, ii doresc ca Ciclomosul sa-i aduca o bicicleta pe care sa nu o mai imparta cu taica-su' si astfel sa nu mai fie nevoit sa se dea pe gravity sau de-astea ...
- lui nea' Titi nu-i doresc decat sa-i aduca Ciclomosul o casca de kevlar ...
- lui Laur sper ca Ciclomosul sa-i taie conducta de motorina si sa nu mai vada vagoane cisterna numai la tv ...
- pentru Marusone, sper ca sania Ciclomosului sa zboare la joasa altitudine si sa agate toate cablurile de telefonie, internet, lumina, gaz sau canalizare pentru a putea merge si el linistit cu bicileta pe masina ...
- Costel sper sa aiba, din partea Ciclomosului, cat mai multe concursuri de duatlon/triatlon/tetratlon/pentatlon/sextatlon/septatlon/octatlon/nonatlon si decatlon, poate pana la urma se baga si el la ceva ... doar pregatit e ...
- Aricel sper sa primeasca din partea Ciclomosului o bicicleta cu girofar si semnalizare in asa fel incat, atunci cand vrea sa depaseasca, sa poata pune in functiune semnalele acustice si luminoase pentru a ne putea da la o parte din calea lui ... spre binele tuturor ...
- Scorpionul sper sa aiba parte de cea mai usoara cursiera (in jur la 12kg) si un set de carpe, perii si ustensile pentru a o curata ...
- pentru Cipollini sper ca mosul sa-l mai tempereze de la facut atatia copii si sa-i mai invete si pe altii cum se face ...
- pentru Jonnyman sper ca Ciclomosul sa infiinteze flota fluviala in fiecare oras in care el sa se mute anual pentru a aduna cat mai multi biciclisti ...
- pentru Carlitta sper ca Ciclomosul sa aiba in sacul lui cu daruri cei mai mari si mai rezistenti papuci de cauciuc care exista in China ...
Tuturor va doresc un Craciun Fericit si sa ne vedem sanatosi pe sosea sau pe poteci de munte. Numai bine tuturor!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 8:55 pm74

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Multumim pentru urari Filip, bine ai revenit pe forum si bineinteles nu puteai altfel decat sa ne faci sa zambim.....(tare cea cu sania mosului la joasa altitudine ) Smile
Un Craciun linistit si placut tuturor!

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 9:29 pm75

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Costel a scris:Nu cred ca regreta, anul trecut a pierdut camera foto in actiunea CicloMosu, inclusiv acumulatorii GP care se aflau in ea .

What a Face bounce

Felipe a scris:- lui Bogdan nu pot sa-i doresc decat mai multa consistenta si poate Ciclomosul ii va indeplini dorinta si va castiga si el o cursa adevarata anul viitor ...

sa dea domnu Smile

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Vin Dec 24, 2010 9:36 pm76

Dany

Dany

Team President

Wellcome back Fellipe...mi-a fost dor de post-urile tale.

CicloMosul varianta 2010 - Pagina 3 Empty Re: CicloMosul varianta 2010 Sam Dec 25, 2010 5:14 am77

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Multumim pentru urari Felipe si sper ca Ciclomosul sa iti aduca multe podiumuri si tot ce iti doresti tu, la fel si echipei CCT.

Ultima editare efectuata de catre jonnyman in Sam Dec 25, 2010 6:22 am, editata de 1 ori

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente