Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

CicloMosul 2012 Empty CicloMosul 2012 Lun Dec 17, 2012 3:09 am1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Anul acesta CicloMosul ajunge la a 4 a editie , dupa 3 experiente trecute ... una mai frumoasa ca cealalta , iar anul acesta evenimentul se anunta cel mai reusit din serie .

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba , cateva cuvinte despre eveniment va vin in ajutor :

CicloMosul este o actiune in care costumati in Mos Craciun imbinam mersul pe bicicleta cu impartirea de dulciuri la o gramada de copii pe care ii vom intalni pe parcursul traseului nostru prin oras ... deci castig pe toate planurile

Acum ca stim toti in ce consta evenimentul sa trecem la date , pe 24 decembrie 2012 orele 11:00 ne intalnim in fata Casei de Cultura (Constanta) costumati in Mos Craciun (sau ceva sa aduca a Mos Craciun) cu desaga plina de dulciuri pregatiti pentru un traseu urban prin toate punctele de atractie maxima ale sezonului

http://www.constantacyclingteam.tk

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Lun Dec 17, 2012 3:11 am2

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cum a fost si anul trecut , anul acesta Directia pentru Sport se ocupa de partea mai dulce a CicloMosului prin reprezentantul ei Mihai Orzan .

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Lun Dec 17, 2012 7:27 am3

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Deci , fiecare sa-si procure costum de Mos, si sa aiba la el o punga, dasaga sau cel mai bine un cosulet prins pe ghidon pt.dulciuri.
Sa inteleg ca de dulciuri se ocupa in totalitate D.J. ? sau venim si noi cu ele ?

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Lun Dec 17, 2012 3:44 pm4

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Se ocupa ei , dar nu strica sa mai avem si noi .

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mar Dec 18, 2012 7:37 pm5

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
ne vedem la casa de cultura pe 24...in schimb cred ca am auzit de o alta adunare cu acelasi nume!!! ceva de la triton, cu intalnire la city park parca...ma insel?

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mar Dec 18, 2012 8:11 pm6

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Au plecat putin la colindat mai devreme , nu iti bate capul .

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Mar Dec 18, 2012 9:05 pm, editata de 1 ori

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mar Dec 18, 2012 8:12 pm7

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
Smile)

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mier Dec 19, 2012 10:39 am8

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
bobby32 a scris:ne vedem la casa de cultura pe 24...in schimb cred ca am auzit de o alta adunare cu acelasi nume!!! ceva de la triton, cu intalnire la city park parca...ma insel?
Da,te inseli.
Probabil cei de la Triton(vanzatorii+Tony) vor sa ne faca o surpriza placuta, si se aduna mai devreme pentru a veni in grup la Casa de Cultura , la 11.00.

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mier Dec 19, 2012 7:57 pm9

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
Tony e in concediu saptamana asta si pana dupa craciun...a aflat si el la fel cum am aflat si noi...a fost si el surprins ca am vb cu el si ...no coment! Din discutia cu el,a rezultat ca o sa apara la Casa de Cultura la ora 11!

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Mier Dec 19, 2012 11:59 pm10

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
sa speram ca nu o sa fie vremea ca astazi ca iese cu scandal Smile

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Joi Dec 20, 2012 8:51 am11

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Marusone a scris:Tony e in concediu saptamana asta si pana dupa craciun...a aflat si el la fel cum am aflat si noi...a fost si el surprins ca am vb cu el si ...no coment! Din discutia cu el,a rezultat ca o sa apara la Casa de Cultura la ora 11!

Mai cu paravan, ca de nu o sa-i cauti un loc de mecanic la notariat Cool

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Joi Dec 20, 2012 5:17 pm12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
veteranu a scris:Mai cu paravan, ca de nu o sa-i cauti un loc de mecanic la notariat Cool

Smile are dreptate Captain .

Oricum eram sigur ca nu Tony putea sa faca asa ceva , pana la urma toata lumea are libertatea sa organizeze ce vor, tot ce m a suparat este ca au utilizat poze care nu le apartin ... si aproape tot textul si ideea care au fost lansate de CCT (Margarit Marius) sub numele de CicloMosul .

CicloMosul 2012 Empty Re: CicloMosul 2012 Lun Dec 24, 2012 8:56 am13

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
baieti, sau dragii mosului, tin sa va anunt ca am fost convocat la o zi extra de munca, astazi 24 decembrie 2012.
succes la impartit bombonele!!! vremea vad ca tine cu voi.

asta e, munca first(pentru cei care nu indragesc contopirea limbi romane cu limba enleza - munca e bratara de aur Smile)

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente