Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
OK domnilor, am inteles ca la ora 14, la Casa de Cultura. Care este traseul? Incepatorii pot veni ? La capitolul "tinere sperante" se pare ca nu mai pedaleaza nimeni daca a venit putin frigul. Eu m-am saturat sa ma plimb singur.

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Intradevar, vreau sa specific ultimele precizari:

(-) Evenimentul "Marsul Constiintei" are in primul rand acelasi mesaj care il are si "Midnight Bike", insa, asa cum bine au precizat unii colegi pe aici, a venit frigul si il facem numai ca "critical mass" la lumina zilei, si este, in primul rand, o adunare intre prieteni; vrem sa ne simtim bine si sa nu creem tensiuni inutile intre noi.
(-) La eveniment poate sa vina oricine are o bicicleta, si functioneaza Wink
(-) Evenimentul nu face parte din nici un eveniment oficial, nu incearca sa adune nici un adept al nici unei secte, sau terte parte religie, si nu reprezinta sub nici o forma o miscare de propaganda. Sa ramana scris aici foarte clar, ca sa se stie exact care este cadrul legal - O adunare intre prieteni. In caz ca suntem o mie de prieteni asta este, tot o adunare intre prieteni o consider. Va asteptam cu toata inima.
(-) Pe langa mesajul obisnuit al unui "Critical mass", "Marsul Constiintei" aduce si mesajul simbolic al implinirii Constiintei Universale, terminarii simbolice a tuturor celor 9 cicluri ale Constiintei conform calendarului mayas si reprezinta o chemare a oricarui om/cetatean sa-si regaseasca Etica si Constiinta pierduta odinioara in negura timpului, pentru a putea astfel cu totii Co-Crea si evolua spre o lume mai buna in virtutea maximei " Curaj, SE POATE SI ALTFEL"; o lume in care omul sa fie mai aproape de Natura; o lume mai ecologica. Mesajul acestui Eveniment reprezinta toate acestea la un loc.
(-) Pentru a intelege cognitiv (deci cu Mintea), pe deplin, mesajul acestui eveniment, trebuie, din pacate, o documentare mult mai ampla. Este un mesaj pentru trezirea Constiintei tale interioare, pentru trezirea Eului tau interior, un strigat pentru a ati asculta si propria ta Intuitie si nu numai ce iti dicteaza Mintea si EGO-ul tau. Este un mesaj deci, de trezire din somnul Constiintei. Iar cu ocazia simbolica a terminarii unui ciclu enorm de timp in calendarul mayas, dorsc doar sa transmit si eu in continuare acest mesaj Cool
(-) Evenimentul "Marsul Constiintei" se va desfasura exact pe acelasi traseu ca si "Midnight Bike" partea a II-a, respectiv: Casa de cultura-Lapusneanu spre gara-coboram pe la Icil pe I. C. Bratianu-bdul. Ferdinant-dreapta pe Mihai Viteazu, coboram in port-Cazinoul Constanta, Centrul de Marina-urcam pe Mircea cel Batran-la Capitol trecem pe bdul. Mamaia pana la Giratoriul de la Aqua Magic, unde intoarcem si pe la satul de vacanta o luam din nou pe Lapusneanu pana inapoi la Casa de Cultura.

(-) Adunarea se face astazi la orele 14:00, in fata Casei de Cultura zona parc. Va asteptam pe toti care aveti biciclete, nu conteaza de care.

Ultima editare efectuata de catre Scorpionul in Sam Oct 29, 2011 9:58 am, editata de 1 ori

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

abia astept o noua mmiscare pe bicicleta alaturi de prieteni.

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Ai inceput formidabil, iar apoi ai dat cu bâta'n baltă şi ţi-ai pierdut cititorii. Măcar de ziceai de egoul bacovian sau ne comentai literar un text la alegere.
Eu sunt prezent pentru o cocsare lejeră cu prietenii şi nu pentru conştiinţă sau maileşi.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Asta Mihai este din cauza ca Sinele tau interior vibreaza, inca, doar cu latura material-concreta a lumii in care traim. Cu ocazia asta precizez ca daca nu alergi tu pentru a-ti trezi Constiinta, o sa alerge Ea dupa tine, cand va veni timpul. Defectul primordial, in lumea in care traim este ca noi ne folosim predominant sau chiar in intregime doar emisfera stanga. Emisfera dreapta, cea care se ocupa de Creatie si Intuitie este, din pacate, cam atrofiata la marea majoritate a oamenilor. Alergam numai dupa lucruri concrete, materiale, obiective, suntem atrasi numai de resurse financiare si posesiuni materiale, si ne-am pierdut astfel marea majoritate a virtutiilor umane si resursele sufletesti.

P.S. Nu conteaza ca veniti la eveniment doar pentru o plimbare sau cocsare cu prietenii. Numai faptul ca veniti la el, reprezinta un mare pas inainte.

PS. 2 Concret (cum va place voua Razz ) dupa defilare ne retragem la o terasa, probabil Famous, unde cei interesati vor putea schimba suplimentar idei legate de Constiinta si multe multe altele. Cei care vor dori sa traga si o cocsare, un traseu lejer ca Lumina-Navodari este binevenit Wink

Ultima editare efectuata de catre Scorpionul in Sam Oct 29, 2011 10:19 am, editata de 1 ori

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ti a dat perversa Laughing lol!

http://www.constantacyclingteam.tk
Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

ma imbrac ...imi iau si manusile de box.....intrm in ring la 14.00
Mihai: eu sunt cu tine....pe ei, pe mama lor de mayasi cu calendarul lor cu tot.

P.S. am descoprit ca telefonul meu are calendar. O fi Mayas?

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:Ti a dat perversa Laughing lol!

Discret asa, upercuta de stanga venita din unghi mort la adversar lol!

Uite ca am mai gasit o interpretare astrologica scurta a sfarsitului calendarului mayas:
http://daniilgaucan.wordpress.com/2011/10/25/luna-noua-in-scorpion-26-octombrie-2011/

Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
Am o intrebare referitoare la iesirea e sambata: cum pot intra in posesia pozelor facute cu aceasta ocazie? Tinand cont ca e prima mea iesire alaturi de CCT, as vrea sa am o amintire.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vb cu Scorpionul de pe forum , vezi ca are si numar de telefon sub avatar .

http://www.constantacyclingteam.tk
Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
OK. Multumesc pentru pont.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente