Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Marsu Velorutionarilor 2009 - Pagina 4 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Mai 05, 2009 2:17 pm76

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
LiveForCycling a scris:Se ataca lumea pe Ciclism.ro ca am facut noi "bascalie" in spatele lui Mandruta cand m-ati ridicat sus cu spatele cateva secunde . Sensibila lume avem .

...iar i-am lovit..!!!! Laughing Laughing Razz Razz

Marsu Velorutionarilor 2009 - Pagina 4 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Mai 05, 2009 2:22 pm77

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Laughing , stai ca continui si eu , nu pot sa las lucrurile asa . Am vorbit astazi si cu Leonte la telefon deabea lamurisem treaba , si acum apare Nea Trevizes

http://www.constantacyclingteam.tk

Marsu Velorutionarilor 2009 - Pagina 4 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Joi Aug 27, 2009 1:08 pm78

Heinz 28

Heinz 28

Membru Incepator
Membru Incepator
Bogdane ai uitat sa ii mentionezi pe Heinz si pe Rocky Marian(cei 2 bucuresteni ce au ajuns inainte cu 1 zi) Very Happy Lasa ca te prind eu la vreo tura Evil or Very Mad
Oricum ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc fata in fata nu doar de pe forum si vreau sa-ti multumesc tie si colegilor tai pentru ca ati stat cu noi si ne-ati ajutat ,sambata, sa gasim unde sa ne cazam cheers tot respectul ^Smile^
Pacat ca nu ati putut veni duminica la Vama.A fost ceva fugareala Wink

Numai bine \\m/

Marsu Velorutionarilor 2009 - Pagina 4 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Joi Aug 27, 2009 1:29 pm79

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Aaaaa , ma dau lovit ... Very Happy .

Am fost la munca in duminica aia , acum cand au mai venit baietii am fost prezent in limita timpului disponibil desigur .

http://www.constantacyclingteam.tk

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente