Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 4]

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Marsu Velorutionarilor 2009 Lun Apr 13, 2009 7:41 pm1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
- De 1 Mai venim in Constanta in doua zile cu Mandruta de la Antena 1, ca si anul trecut. Marsul Velorutionarilor 2009.
O sa ajungem in Constanta pe 2 mai, sambata seara. Ne face placere sa ne intampinati Sambata dupa-masa, pe langa M. Kogalniceanu sau mai departe, si sa ajungem impreuna in Constanta ca si anul trecut.
Pentru buna desfasurare a activitatii, va rog sa pastram ordinea in formatie, in coloana cate unul pe prima banda de circulatie, la marginea exterioara, fara sa depasim pe organizatori, care vor merge in fata.

*Separat de aceasta activitate, Duminica pe 3 mai, dimineata, sa mergem impreuna la o tura la Costinesti - Mangalia - Vama Veche si retur. O sa mai discutam cand ne intalnim, pe 2 mai, ce si cum.
Alte detalii aici pe link Marsu Velorutionarilor 2009

Sa ne vedem cu bine. (Postat de Florin Leonte Ciclism.ro)

Pe 2 Mai o sa fiu in Kogalniceanu ... sa imi aduc si eu contributia Wink

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Mier Apr 15, 2009 5:07 am, editata de 1 ori

http://www.constantacyclingteam.tk

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Lun Apr 13, 2009 8:40 pm2

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
"Pentru buna desfasurare a activitatii, va rog sa pastram ordinea in formatie, in coloana cate unul pe prima banda de circulatie, la marginea exterioara, fara sa depasim pe organizatori, care vor merge in fata."
......tare rau!!!..Tipul merge 90% din timp cu masina...o sapt se dedica bicicletei....si trebuie sa stea in fata:)))...Actiunea in sine si ideea este una super k....dar din pacate fatzarnicia..snobismul si reclama mascata din ea...imi lasa un gust amar care ma face sa nu ii dau atentie absolut deloc.
....O campanie facuta de "baietii reali"...cei care chiar cred in asta si care sunt pe bune amatorii ciclismului...jos palaria si oricand...dar asa....prefer sa raman in grupul nostru si sa ne simtim bine in turele astea mici-mari pe cale le facem si.....cam atat!

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Apr 14, 2009 6:14 am3

ciotic

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
''......tare rau!!!..Tipul merge 90% din timp cu masina...o sapt se dedica bicicletei....si trebuie sa stea in fata:)))...Actiunea in sine si ideea este una super k....dar din pacate fatzarnicia..snobismul si reclama mascata din ea...imi lasa un gust amar care ma face sa nu ii dau atentie absolut deloc.
....O campanie facuta de "baietii reali"...cei care chiar cred in asta si care sunt pe bune amatorii ciclismului...jos palaria si oricand...dar asa....prefer sa raman in grupul nostru si sa ne simtim bine in turele astea mici-mari pe cale le facem si.....cam atat!''

Sint absolut de acord cu tine , asa este

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Apr 14, 2009 9:49 am4

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
credeti ca eu simpatizez persoana prea mult ... dar asta e ... pe astia ii avem cu astia defilam , printre ei sunt si oameni pasionati sunt sigur ... in plus ... eu merg sa scot in evidenta echipamentul Constanta Cycling Team ... sa se vada in tara ca avem si noi organizare.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 15, 2009 5:06 am5

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
In principiu plecam dimineata de la Slobozia, in jurul orei 08.00-08.30 si ajungem la M.Kogalniceanu pe la orele 15.00-16.00, dar o sa tinem legatura telefonic pentru o buna coordonare. O sa ne sunam cand trecem podul Giurgeni, ca sa va faceti o idee si apoi la intrarea in M.K.
Am rugamintea sa gasiti o terasa/peco sau refugiu (sa ne asteptati acolo), la M.K., pe partea dreapta a sensului nostru de deplasare, unde sa facem o scurta pauza, sa fie loc de oprire pentru cel putin 50 ciclisti, unde sa va prezint lui Lucian Mandruta pe voi constantenii. Mersi.
Tel. contact: 0744.158.497. Florin.

Cam astea sunt detaliile ... deocamdata , o sa stabilim unde ne intalnim cu ei si il anunt pe Leonte , viteza o sa fie scazuta ... 20/25kmh deci nu este problema ca nu rezistam ... doar amorteala este posibil sa se instaleze . In plus No Comment.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 15, 2009 7:07 am6

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Impresionant, mi-au dat lacrimile....singurul fapt care ma face sa particip este ideea de a prezenta echipamentul.
Anul trecut din greseala am aparut pe post la antena 1..daca si anul acesta se intampla, avem ocazia sa ne vada toata tara...Constanta pedaleaza frateeeee...
Daca este gata pana atunci, consider ca buna ideea de a ne prezenta cu el sa stie si "miticii' din capitala ca pe litoral se face biciclieta....
din experienta de anul trecut, vom rula ca vantul, nu cred ca pot tine plasa cuiva....Smile
lansez ideea de a ne vedea cu ei pe la harsova, sa ne intoarcem cu ei.....ocazie sa mai vedem plaiuri mioritice. daca plecam noi dimineatza, cred ca ne putem sincroniza.
astept idei.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 15, 2009 7:22 am7

Dany

Dany

Team President

ma roade rau nea'leonte asta.......stie cineva daca a fugit pentru vreun club din Romania in trecut?

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 15, 2009 9:16 am8

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai si eu pentru echipament merg mai mult ... sa se vada ca avem organizare. Eu sunt de acord cu Harsova ... daca plecam dimineata avem toate sansele sa ii prindem ... ca la intoarcere o sa fie odihna Laughing .
Vrea omu sa ne prezinte lu Mandruta , punctul culminant al vietii mele ... tre' sa merg la salon cu o zi inainte ... sa imi pensez sprancenele ... sa mai scap de cateva puncte negre , un bronz ... daca nu sunt fotogenic !?!?
Trebuie sa avem om ales la Departamentul de Relatii cu Publicu ... ca adminu nu isi pierde vremea cu interviuri Laughing

Cat despre echipament ... saptamana viitoare am rugamintea sa fie toti banii stransi (24.04.2009 data limita) , sa pot face comanda (o sa dureze cateva zile pana ajunge) iar dupa aceea sa am timp pentru inscriptionare (ma insoteste si Marius la inscriptionare pentru orice eventualitate)

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Vin Apr 17, 2009 5:04 pm9

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ok am masurat distanta pana in Harsova , sunt 80km aprox. ... cu un AVS (viteza medie) de 25kmh (mai incet de atat cadem de pe bicle) ajungem acolo in 3,2 ore (teoretic)

Marsu Velorutionarilor 2009 Harsova

Din Slobozia de unde pleaca ei la ora 08:00 , 08:30 sunt 60km (aprox) pana in Harsova ... daca merg cu un AVS de 28kmh (este cam mult stiu ... dar sa fim siguri) ajung in 2,1 ore

Deci noi daca plecam cu 1 ora mai devreme decat ei la 07:00 , ajungem lejer si avem timp de odihna

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Vin Apr 17, 2009 7:15 pm10

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
O medie de maxim 20km/h pentru bucuresteni e mai realista.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Vin Apr 17, 2009 7:24 pm11

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
La 20kmh medie pe 60km fac 3 ore ... deci noi daca plecam la 08:00 si scoatem medie mai buna de 25kmh teoretic ajungem inaintea lor , acum depinde de fiecare cum poate sa mearga ... eu zic ca reusim lejer un AVS de 25

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Vin Apr 17, 2009 8:13 pm12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
In principiu se pleaca dimineata in jur de 08.00-08.30 de la Slobozia, pe data de 2 mai si se poate ajunge la Podul Giurgeni intre orele 12.00-13.00. Vino si tu acolo cu o ora mai devreme si astepti caravana undeva pe o banca, sa nu stai in picioare.

Pentru cine se mai alatura marsului pe traseu, sa ia in calcul ora de plecare din locatiile Bucuresti respectiv Slobozia, ruta si media de deplasare a coloanei si sa-si calculeze singuri unde, ce si cum. Se recomanda sa se vina cu o ora mai devreme (pentru a nu rata caravana) si se asteapta la locul faptei pana ce vine grupul de ciclisti.

Daca se rateaza caravana, se poate intreba populatia din zona daca a trecut coloana de biciclsiti si se ajunge din urma grupul de biciclisti. Este usor de rezolvat.

Aceste elemente ajutatoare: traseu, ora de plecare, viteza deplasare, pauze, etc..... se gasesc in primele mesaje din anunt.

Sa incercam sa evitam messengeria inutila, multe informatii se pot deduce din cele deja existente. Mersi pentru intelegere.

Postat de Florin Leonte pe Ciclism.ro

Pai daca ajung in Giurgeni la 12 / 13 ... ca sunt 50km din Slobozia pana acolo ... inseamna ca ajung la miezu noptii acasa ... pai ce draq merg cu 10kmh , in cazu asa stau linistit acasa decat sa ma apuce nervii pe acolo

PS : bine ca nu a spus sa ne spalam pe dinti inainte sa plecam de dimineata Laughing

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Lun Apr 27, 2009 7:18 am13

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Dupa lungi discutii (de 2-5min.) am hotarat sa ii intampinam in Mihail Kogalniceanu .

Plecarea o sa fie Sambata 2Mai la ora 15 din Constanta (adica la 15 am plecat) , toata lumea sa fie prezenta de la 14:45 .

Intalnirea in fata la City Park ... City Mall ... cum draq ii zice Laughing

pana la ora 17 cand ajung ei in Kogalniceanu avem tot timpul ... caravana lui Mandruta o sa mearga incet cu pauze din 25 in 25 km (posibil sa faca pauza si in Ovidiu) , deci toata lumea poate sa mearga (nu este problema ca nu poate sa faca fata din cauza vitezei)

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Lun Apr 27, 2009 7:37 am14

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Super!! sunt prezenta

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Apr 28, 2009 12:20 pm15

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
[quote=Legstrong]
In primul rand o sa ajungem atat in Slobozia cat si in Constanta pe timp de zi, in jurul orelor 18.00, posibil chiar si mai devreme.
Daca te apuca somnul te trezesc eu din timp. Si in plus Duminica, pe 3 mai, dupa terminarea activitatii "Marsul Velorutionarilor" o sa ne "invioram" noi spre Mangalia-Vama Veche si retur, cu ce viteza te tin calcaiele pe tine, sa vad ce stii sa faci pe teren. Daca nu mai poti, te aruncam intr-o masina si rezolvam problema:D. Tu la 23 de ani ai tai, eu la 42 ani. Mai mult respect, eu asa am fost educat bine. Asa cum merg atatia biciclisti din Bucuresti, la mars, poti merge si tu macar la fel, cu putina rabdare si consideratie, asa cum o fac si ciclistii constanteni care ne vor intampina pe drum.[/quote]

Incerc sa fiu scurt , nu vreau sa ma cert cu nimeni . Partea cu 'somnolenta' nu este doar parerea mea , am mai mers incet si imi amorteau mainile si gatul , iar pe o distanta de 80km devine suparator.

Vin la mars cu toata placerea (doar sa nu toarne cu galeata) , dar din Kogalniceanu ca si restul ciclistilor Constanteni din care fac si eu parte.

Daca se incepe cu "Tu la 23 de ani ai tai, eu la 42 ani." inseamna ca stau cuminte duminica ... acasa , nu am chef de militarie , merg de placere pe bicicleta iar daca atmosfera nu este prieteneasca stau linistit.

La capitolul viteza citez un bun prieten :
"Merg cu 15 kmh cand vorbim serios pe drum si ne radem cand vedem bornele si calculam noi asa ca mai avem 130 km , 20 kmh cand incercam sa prindem cate o caruta...asa de distractie , 30 kmh in localitate (avem spectatori ce dq) , 40 kmh ???...e vale tata...capul jos si dai . Si cand mai ai si un vant din fata, te apuca o foameee...si trebuie sa iei o gustare...sa bei ceva...si iar 15km!!!!! . Tot acolo ajungi ce naiba"

Cat despre respect , nu inteleg pe cine am jignit asa de rau. Daca sunt ceva nelamuriri , telefonul meu este la Alexandru(scorpion) ... nu vreau sa il dau pe forum

S-a suparat Leonte pe mine , ce ma fac !?!? Laughing

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Apr 28, 2009 12:22 pm16

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Originally Posted by LiveForCycling
Sper ca pe 2 Mai sa nu ajungeti in Constanta noaptea ..........
Vroiam sa vin din Harsova cu voi dar sincer si fara alte conotatii cred ca ma ia somnu daca vin tocmai de acolo cu 20 / 25 kmh pana in Constanta ... si cu pauze pe drum ...dupa cum am inteles din 25 in 25km sigur o sa ajungeti seara , posibil sa merg din Kogalniceanu .

[quote=Legstrong]
In primul rand o sa ajungem atat in Slobozia cat si in Constanta pe timp de zi, in jurul orelor 18.00, posibil chiar si mai devreme.
Daca te apuca somnul te trezesc eu din timp. Si in plus Duminica, pe 3 mai, dupa terminarea activitatii "Marsul Velorutionarilor" o sa ne "invioram" noi spre Mangalia-Vama Veche si retur, cu ce viteza te tin calcaiele pe tine, sa vad ce stii sa faci pe teren. Daca nu mai poti, te aruncam intr-o masina si rezolvam problema:D. Tu la 23 de ani ai tai, eu la 42 ani. Mai mult respect, eu asa am fost educat bine. Asa cum merg atatia biciclisti din Bucuresti, la mars, poti merge si tu macar la fel, cu putina rabdare si consideratie, asa cum o fac si ciclistii constanteni care ne vor intampina pe drum.[/quote]

Incerc sa fiu scurt , nu vreau sa ma cert cu nimeni . Partea cu 'somnolenta' nu este doar parerea mea , am mai mers incet si imi amorteau mainile si gatul , iar pe o distanta de 80km devine suparator.

Vin la mars cu toata placerea (doar sa nu toarne cu galeata) , dar din Kogalniceanu ca si restul ciclistilor Constanteni din care fac si eu parte.

Daca se incepe cu "Tu la 23 de ani ai tai, eu la 42 ani." inseamna ca stau cuminte duminica ... acasa , nu am chef de militarie , merg de placere pe bicicleta iar daca atmosfera nu este prieteneasca stau linistit.

La capitolul viteza citez un bun prieten :
"Merg cu 15 kmh cand vorbim serios pe drum si ne radem cand vedem bornele si calculam noi asa ca mai avem 130 km , 20 kmh cand incercam sa prindem cate o caruta...asa de distractie , 30 kmh in localitate (avem spectatori ce dq) , 40 kmh ???...e vale tata...capul jos si dai . Si cand mai ai si un vant din fata, te apuca o foameee...si trebuie sa iei o gustare...sa bei ceva...si iar 15km!!!!! . Tot acolo ajungi ce naiba"

Cat despre respect , nu inteleg pe cine am jignit asa de rau. Daca sunt ceva nelamuriri , telefonul meu este la Alexandru(scorpion) ... nu vreau sa il dau pe forum

S-a suparat Leonte pe mine , ce ma fac !?!? Laughing[/quote]

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mar Apr 28, 2009 6:33 pm17

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
...Frateeee..cred ca putem trai si mai departe cu aceasta suparare.. Laughing Laughing Laughing .Cat despre "scuzati-mi expresia" pupincurismul lui fata de anumite persoane...no comment!!!!.Nu il cunosc si nu imi permit sa vb despre aceasta pers, dar dupa cum am mai scris si in alt comentariu , acesta falsa lupta pentru o idee mi se pare gretoasa.Exact ca omul ala...care atunci cand face un bine mai intai cheama televiziunea sa il filmeze cum baga 2000 de euro in ladita milei sau cand ii da banii saracului copil sa isi faca operatia fara de care ar muri.
...Vreau sa lupt pentru o idee???...pai atunci hai sa o fac pentru ca , cred in ea.Mediatizarea este super k dar sa vina din partea unuia care frate..chiar crede in ceea ce face.
..Lasa frate, traim noi si fara revolutii Smile)))....

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 6:34 am18

ciotic

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
Nu fi-ti rai cu Florin, in fond avem totii o mare pasiune comuna.
Este normal sa apara si pareri diferite referitor la metodele de aplicare, pentru ca sint diferente de virsta, educatie si mediul din care provenim, totul este sa incercam sa-i intelegem si pe cei care nu gindesc ca noi , lasind ambitiile marunte departe.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 7:31 am19

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai daca incepe cu , el la "41 de ani si eu la 23" deja m-am lamurit (macar daca o spunea in gluma , dar el este chiar serios) ... atunci de ce mai mergem in grup pe strada ... inseamna ca nu este de calibrul nostru si ne priveste cu un "aer superior" . Sunt destule persoane capabile si cu realizari importante (la viata lor) care tac din gura si nu spun nimic , ori sunt si mai multe persoane la inceput "de drum" carora nu cred ca le convine (mie unu nu) sa fie unul care sa le aduca aminte la fiecare pedala ca : "eu sunt mai tare si mai batran , cu mai multe diplome ... poti sa ai o parere dar nu ne intereseaza , tine-o pentru tine !!"

PS : Sambata incepe sa se remedieze prognoza Very Happy

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 8:03 am20

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Inainte spunea ca este in Kogalniceau la 16:30 / 17 , acum spune ca ajunge in Constanta la 18:00 ...

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 12:40 pm21

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
....Frate, duminica...rupem si noi un adamclisii -urluia......asa ca baietii....la pas...asa...cu 15-20 ca naaaaa...mai mult de unde.....si ne facem noi..revolutia noastra..ca ce dq, noi nu suntem personalitati????....sa o facem si noi odata si-odata???...sa ploua sa bata vantul...dale dq...ce-o sa patim?????...ce spuneti????!!!!!!

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 1:17 pm22

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Sambata pot , Duminica nu prea Sad

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 5:53 pm23

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Dupa ultimele modificari ... din cate vad Leonte spune ca la 18 este in Constanta (poate el singur ...) , ce credeti sa plecam mai devreme ? si ii asteptam in Kogalniceanu sa fim siguri ca ajungem la timp ?

Daca o sa fie "conditii de ploaie" afara va sfatuiesc sa luati o bluza de fas la voi si o punga

(sa o puneti peste casca in caz de ploaie ... scotch-ul il aduc eu sa o prindem)
Marsu Velorutionarilor 2009 Nnnr

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 5:59 pm24

Dany

Dany

Team President

interesanta casca, dar o mai am inca pe cea din armata, sper sa nu va sperie..:Smile))

In legatura cu "polemica Leonte", recomand cumpatare in cuvinte sa nu jignim pe cineva, ca nu se cade, nu mai e fair play.....

Mai bine tineti rivalitatile pentru sosea.............
Bogdane....duminica vrea omul sa ajunga la Mangalia.....Curata-l pe 2, 3 dealuri si se va linisti.......asa cred ca ii poti castiga respectul de care nu prea a dat dovada in chat-ul vostru.

Marsu Velorutionarilor 2009 Empty Re: Marsu Velorutionarilor 2009 Mier Apr 29, 2009 6:13 pm25

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Interesanta ideea cu casca de la armata ... ar fi ceva Laughing

De curatat nu pot sa il curat ... daca eram si eu la pensie cu timp liber toata ziua poate mai aveam sanse ... dar cu citeva iesiri pe saptamana nu reusesc eu performanta aia , omul merge bine recunosc ... nu am spus altceva.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 4]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente