Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 10:12 am26

SuperSaint

Super Member
Super Member
Multumesc din suflet flacailor care m-au intampinat cu hohote de ras la Vaporas cand m-au vazut ruland pe un Pegas Torpedo de aproximativ 25 de ani .
Halal manifestare domnilor, mai ales ca eram alaturi si de prietena mea, probabil ca nu se ridica la nivelul de performanta la care se asteptau unii dintre voi, dar se pare ca ati cam uitat pe ce biciclete ati invatat sa mergeti .
Si "DA", m-am suparat .

Aviz amatorilor care au piese de cursiera pe care nu le mai folosesc si vor sa le doneze , ma puteti pune cap de lista . cheers

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 11:59 am27

termo

Membru Veteran
Membru Veteran
in tulcea ploua de la ora 10 incontinuu,nu stiu cum se descurca bogdan si ceilalti

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 3:05 pm28

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
@SuperSaint: Cred ca am o bicicleta chiar mai veche decat cea cu care rulai tu...si inca o folosesc CU PLACERE. In ceea ce priveste faptul ca te plimbai cu bicicleta alaturi de prietena ta, pe mine personal ma bucura sa vad cupluri mergand alaturi pe bicle si cred ca toti apreciem lucrul acesta pentru marea majoritate acesta fiind chiar un deziderat. Respect tie si prietenei tale!
@termo: Pana la urma ne-am descurcat.
Impresii despre tura:
Adaugam in cuprinsul turelor si aceasta tura totalizand un numar de 172 km (pana acasa) din care in jur de 100 km rulati pe ploaie. Pana la 2 Iepurasi nu am avut ce face si am facut spalat un pic echipamentele, dar la intoarcere sponsorul nostru "2 Iepurasi" ne-a dotat pe fiecare cu cate un sac de gunoi de tomberon care ne-a prins extrem de bine Smile Oricum ne-am facut fleasca dar macar nu am mai simtit vantul si ploaia rece in piept...la 15 grdC. Pe drum noile echipamente au fost fotografiate de niste paparazzi si nu stim pe unde vor ajunge sau daca vor sa ne copieze modelul. Bicicletele au fost fete de treaba deoarece niciuna nu "s-a desumflat" la ideea ca le vom calari pe ploaie, asa ca am fost feriti de incidente. Soferii pe drum au fost de toate felurile dar noi i-am salutat regulamentar pe cei care o meritau...Participanti la tura au fost Bogdan, Mihai, Calin-vizitator al forumului si subsemnatul. In fine a fost o tura reusita, acum sa vad cum voi reusi sa curat bicla...ca se supara Marius daca ma vede cu ea sub standard Smile Pe curand.

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 7:09 pm29

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si dupa cum se vede nu am murit de la ploaie , suntem vi ... normal ca nu este o placere sa mergi pe ploaie dar cum ciclismul nu este un sport care se desfasoara in sala suntem la mila conditiilor meteo .

Normal ca daca ploua de dimineata nu mai plecam dar ploaia ne a prins la iesire din Baia (la dus) deci trebuia sa continuam .

Am reusit sa terminam distanta cu un AVS de 28 , cel putin asa arata la mine cand am intrat in Cta .

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 7:15 pm30

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
PS : radeam de freza ta nu de bicicleta ... asta in caz ca nu te ai prins Laughing

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 - Pagina 2 Empty Re: Constanta - Babadag 180km 3 Iulie 2011 Dum Iul 03, 2011 9:53 pm31

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Florine aveai un maimutoi sub sa.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente