Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 6]

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Tin sa va anunt ca magazinul Hara Bike va avea un concurent foarte serios incepand de maine incolo ( 06.05.2009 ) . Dupa multi ani in care s-a ocupat cu distributia si vanzarea de scule electrice si accesorii firma TRITON s-a decis sa deschida si un magazin dedicat biciclistilor din Constanta . In magazin ve-ti gasi de la celebrele biciclete "Rocky Mountain" ( Canada ) pana la piese si accesorii , iar in cel mai scurt timp va oferi si service pt biciclete . Un magazin ce merita vazut , un magazin ce speram sa va surprinda placut . Va asteptam .

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
SuperSaint a scris:Tin sa va anunt ca magazinul Hara Bike va avea un concurent foarte serios incepand de maine incolo ( 06.05.2009 ) . Dupa multi ani in care s-a ocupat cu distributia si vanzarea de scule electrice si accesorii firma TRITON s-a decis sa deschida si un magazin dedicat biciclistilor din Constanta . In magazin ve-ti gasi de la celebrele biciclete "Rocky Mountain" ( Canada ) pana la piese si accesorii , iar in cel mai scurt timp va oferi si service pt biciclete . Un magazin ce merita vazut , un magazin ce speram sa va surprinda placut . Va asteptam .

mmmmm...suna a reclama serioasa......si gratuita Laughing Laughing Laughing ....dar acolo unde este concurenta..este si calitate..asa ca...este bine si suna bine.Totusi, sper sa se axeze nu numai pt mountain-bike...suntem totusi pe litoral Very Happy

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Magazinul se va axa pentru toate gusturile ca sa spun asa , va avea de toate pentru toti . Va doresc : "Strazi goale , pline cu soare "

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
daca am timp trec si eu luni seara pe acolo ... trebuia sa lasi si un program ...dar pana la 18 nu cred ca inchideti Wink .

Deschideti un topic special cu noutati , piese , oferte speciale Laughing ... ce s-a mai adus nou , sa stie omu , ca majoritatea nu prea au timp sa mearga sa verifice daca aveti ce ii trebuie ... asa poate sa vada pe forum . Si stati pe faza la discutii ... sper ca userul sa nu fie facut decat pentru a ne anunta de noul magazin Suspect

http://www.constantacyclingteam.tk
SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Programul magazinului este de Luni pana Vineri de la ora 08:30 pana la ora 17:30 si Sambata de la 08:30 pana la 13:30 .

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Multumesc pentru program..voi veni sa vad ce bici aveti pentru fete...1.65 inaltime..daca aveti si poze ar fi perfect! daca nu...voi ajunge sper sambata..

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
nu am mai ajuns astazi , am ramas in mamaia la un rulaj cu 'dan spitza' , miercuri promit ca vin ... maturati si pregatiti tratatia Laughing

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Smile

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Tin sa va anunt ca am primit si a 2 a parte din transportul de biciclete "Rocky Mountain" in special sectiunea road si full suspension iar in curand vom mai aduce un brand nou de biciclete in Romania . Insa aceasta va fi o surpriza . Va tinem la curent . Va dorim o zi buna .

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
daca nu gasesc la dv ce imi trebuie mie...banuiesc ca puteti aduce si la comanda? ca sa nu fac eu comanda pe pe site-uri..

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am facut un subforum special ... sa nu mai fie in aceeasi "oala" cu Hara Bike . Cine are intrebari ... reprosuri , posteaza aici . La fel si team-ul magazinului ... postati aici noutatile

PS: sa aduceti gume Continental Sport 1000 de 700cx20 ca incep sa se toceasca ale mele

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
LiveForCycling a scris:Am facut un subforum special ... sa nu mai fie in aceeasi "oala" cu Hara Bike . Cine are intrebari ... reprosuri , posteaza aici . La fel si team-ul magazinului ... postati aici noutatile

PS: sa aduceti gume Continental Sport 1000 de 700cx20 ca incep sa se toceasca ale mele

S-a notat . O zi buna .

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
baieti ce ciclocomputere aveti ... al meu a inceput sa faca figuri aseara (3 ani de utilizare ii ajunge Laughing ) , ceva in juru la 100 lei

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
LiveForCycling a scris:baieti ce ciclocomputere aveti ... al meu a inceput sa faca figuri aseara (3 ani de utilizare ii ajunge Laughing ) , ceva in juru la 100 lei

Avem . Te asteptam la magazin . O zi buna .

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Incepand de azi bicicletele "Rocky Mountain" vor avea un discount special de 15% din pretul actual . Va asteptam la magazinul Triton Sport situat la adresa : Str. Dezrobirii , Nr 151 .

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Am cumparat un computer Cateye 8, am incercat sa il montez si m-am impotmolit...senzorul lam montat pe partea exterioara..si nu citea nimik..am gasit un video care explica si arata cred destul de bine,.sper sa il ajustez azi..daca nu resusesc o sa stresez pe cineva Wink) https://www.youtube.com/watch?v=clrn70LWKnM&feature=related

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
il rezolvam noi astazi ... la cate capete luminate or sa fie prezente

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
haha:)) eu am crezut ca ma descurc dar nu e atat de simplu pe cat pare...cred ca nici dimensiunea rotii nu am setat-o parca nu avea tabel..

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Azi cat am stat in casa...mi-am aranjat bicicleta..daca tot nu am scos-o in ploaie..si am reusit sa pun in functiune computerul..am setat dimensiunea rotii la 22''...nu stiu exact daca asa trebuia (raza este de 56 cm, transformati in inch..cam asa ar veni)..Smile

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
28" trebuie la roata .

Fratilor ce draq de pantaloni ne-ati vandut , ca ne ies "instrumentele" pe afara din cauza ca nu tine cusatura , eu unul nu prea sunt multumit ... la a 2 imbracare deja sa se rupa ...

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Foarte adevarat. Scorpionu i-a imbracat astazi prima data si s-a trezit cu un slitz care nu a fost prevazut la fabricarea echipamentului. S-a descurcat baiatul cu un ac de siguranta si a rezolvat problema. La majoritatea se intampla acelasi lucru. Calitatea lasa de dorit. La pretul asta gaseam altele mult mai bune.

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Nu sunt de acord cu imprimarea celor de la triton...constanta cycling team scrie fffffff mic si abia se zareste mai ales ca ciclistul sta aplecat cand e pe bicicleta...in schimb au scris triton cu litere de-o schioapa!!! sigla cu rechinul..care este atat de reusita...a fost imprimata la niste dimensiuni minuscule...
Totusi a fost o experienta buna pentru inceput..initiativa si efortul sunt de laudat.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
... ce sa facem omul din greseli invata . Da , partea cu Constanta Cycling Team nici mie nu mi-a placut ... dar din moment ce ei le-au imprimat cu banii lor nu pot sa reprosez nimic.

Oricum nu or sa tina pantalonii/tricourile toata viata ... unele deja au probleme Laughing , facem noi altele

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
...Data viitoare, mergem noi....ne alegem ce vrem....si il facem cum vrem....!!!!...eu inca nu le-am pus pe mine...deci sunt bune:)))Smile)))Smile))))

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Exact asta am spus..e perfect ca si experienta..cat despre cei de la triton...era doar nevoie de bun simt ca sa nu scrii cu litere atat de mari!!!! nu se poate asa ceva!!! si ce daca era pe banii lor??? voi ati facut comanda de la ei..ei sunt la inceput!! asa isi fac ei reclama????????? pai nu cred ca o sa reziste mult pe piata!! asa ceva nu se face in afaceri imi pare rau sa zic...........

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 6]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente