Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Echipament si accesorii - comenzi online Dum Mar 08, 2009 5:40 pm1

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Cateva site-uri cunoscute de mine ar fi www.bikewear.ro, www.marosbike.ro, www.bikexpert.ro., www.sportbikecenter.ro

Site-uri straine...am auzit de www.bike24.com cu echipamente foarte frumoase si de calitate din ce imi dau eu seama..ce parere aveti si ce alte site-uri cunoscute imi recomandati?

Multumesc

Someru

Someru

Membru Avansat
Membru Avansat
Astazi am gasit un site unde poti gasi cam orice in materie de ciclism, cadre clasice pt road si MB( Colnago, Moser ?!?) dar si carbon cat cuprinde piese de colectie etc. site-ul este al unei firme din Ungaria dar marfa paote fi expediata si in Ro www.matuzmaster.hu ( pastrez entuziasmul pentru mine daca deja il stiati). Eu le-am scris un mail deja referitor la preturile unor cadre Moser ( tre sa il schimb pe al meu, e prea mare) si astept un raspuns. Daca e ceva ok va anunt!

Editat de Scavitza: Varianta romaneasca e mai buna http://www.matuzmaster.hu/ro/ . Vedeti ce puteti gasi Very Happy

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
da arata bine site-ul dar are doar componente...eu acum as fi interesata pentru echipament..stii vreun site? multumesc

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Ai incredere in primul site postat de tine, pentru capitolul echipamente, ai garantia mea Wink

Edit by LiveForCycling : zboara reclamele mai ceva ca in pauza publicitara de la ProTv Laughing

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
da ..este bun..dar nu nu-mi place nimik din ce-mi trebuie acum..am gasit ceva..pe bikexpert..sunt seriosi si ei,,multumesc.

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
am gasit !!! pe doua siteuri germane..unu nu are traducere in engleza..deci nu am sanse sa inteleg prea multe..dar pe www.radsportbekleidung.com pot sa admir echipamente super frumoase..ca pret sunt asemanatoare cu ce am gasit pe siteuri romanesti..Smile

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Echipament si accesorii - comenzi online 844bsb01
Salut..un sfat va rog.
am vazut pe site-uri si gentute care se prind in spate la sa(ca acestea de sus). ce parere aveti? dar de cele sub forma de triunghi care se fixeaza de cadru? Multumesc

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
In spate la sa e mai finut , cu triunghiu ala HUGE pe cadru arata nasol ... in plus ca nici nu ai ce sa faci cu atata spatiu cat are triunghiu ala (sau poate ai nevoie nu am idee ... mie unu nu imi place triunghiu) . Gentuta care se fixeaza sub sa este perfecta intra o camera , set imbus , set pentru pana (petice + adeziv + leviere) ... mai mult nici nu trebuie .

http://www.constantacyclingteam.tk
rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Multumesc admin:) receptionat.

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

e destul de bun si bag-ul in forma de triunghi, mai incapator......ruj, rimel, ce mai folosesc fetele....:Smile)))
glumesc sper sa nu se supere rodika.....
e mult mai practic cel pus in spate la sa, si au la Triton vreo 3 modele din cate am vazut, la preturi bune. rodika poti face o vizita pe acolo sa te lamuresti

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
ahaha..faza cu rimelul si fardul erau la inceput cand mergeam cu ghiozdanul in spate! Smile) deci e o idee buna sa merg la triton..ca deja gasisem pe un site..Ar fi super atunci..sa iau macar gentuta de la ei daca bicicleta nu am reusit...Multumesc pt info! pana duminica trebuie sa o cumpar Smile

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Re: Echipament si accesorii - comenzi online Lun Mai 04, 2009 12:41 pm12

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Am trecut la capitolul echipament. Aici se complica situatia...ce vreau eu nu prea gasesc usor..dar au fost draguti baietii de la Triton si mi-au recomandat un site pe care va invit sa il analizati si voi..pare interesant. eu voi face comanda si va voi spune ce parere am Wink

www.rogelli.ro

Ultima editare efectuata de catre rodika.joli in Lun Mai 04, 2009 12:54 pm, editata de 1 ori

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Re: Echipament si accesorii - comenzi online Lun Mai 04, 2009 12:47 pm13

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
este super siteul , nu stiam de el

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Re: Echipament si accesorii - comenzi online Lun Mai 04, 2009 12:55 pm14

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
da si mie imi place. Chiar ma bucur ca mi l-au recomandat Smile

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Very Happy Ma bucur ca va place site-ul , incercam sa ne revansam si noi cum putem .

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Re: Echipament si accesorii - comenzi online Mier Mai 06, 2009 8:37 pm16

un_greu

un_greu

Super Member
Super Member
am mai gasit un site http://www.gepida.hu/english/gepida.php?csoport=road
sper sa fie de folos

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
http://www.matuzmaster.hu/ro/ dar cum pot da de oamenii astia un mail ceva , nu am gasit pe site la ei nimic sa ii pot contacta?

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
", puteţi să sunaţi persoana noastră de contact din România, Szabó Géza la numărul 004 0723 441064, sau să-l contactaţi prin e-mail : matuzmaster@gmail.com "

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Si am doar 23 de ani , nasol daca incep sa nu mai vad de la varsta asta . Multumesc pentru ajutor .

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Am primit comanda de la rogelli..f multumita de pantaloni, ma refer la material si culoare..Smile si ochelarii super ok! multumesc supersaint pentru recomandare..Smile acum in sfarsit ma asortez cu bici..Smile

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Cu placere si ma bucur ca va pot fi de ajutor intr`o oarcare masura . Sper sa colaboram si noi pe viitor cu cei de la rogelli ... depinde numai de ei cum se misca .

Daniel Mihaila

Daniel Mihaila

Membru Incepator
Membru Incepator
frumos site ....

mihaitza24

mihaitza24

Membru Incepator
Membru Incepator
de unde pot achizitiona si eu un echipament de iarna cct va multumesc ......

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
mihaitza24 a scris:de unde pot achizitiona si eu un echipament de iarna cct va multumesc ......
Echipamentul de club CCT au dreptul sa-l poarte doar membrii Asociatiei. Ca sa devii membru trebuie sa indeplinesti niste criterii, spicuesc :
1.Iesiri cat mai dese (la ture) cu membrii consacrati - asta si pt. o mai bune socializare. De ex. consideram ca Boby, Mario si chiar Andrei vor intra in discutie de acceptare la viitoare sedinta a membrilor fondatori.
2. Sa nu aduci prejunicii Asociatiei prin actiuni sau declaratii (ex.injuraturi in trafic, gunoi aruncat pe strada etc.etc.,mai ales daca ai echipament CCT in acel moment pe tine).
3.Plata cotizatiei (20lei/luna , preferabil in avans).

Dar toate astea ti le explica pe indelete Presedintele nostru ales Dan Buzatu (Dany) daca chiar esti interesat sa devii membru.
Daca totusi toate regurile noastre ti se par prea grele poti sa ramii in continuare membru simpatizant cu dreptul de a iesi oricand doresti cu noi la ture.

Echipament si accesorii - comenzi online Empty Re: Echipament si accesorii - comenzi online Mier Dec 14, 2011 1:44 pm25

mihaitza24

mihaitza24

Membru Incepator
Membru Incepator
regurile nu si par chair drastice....dar nu inteleg ce este plata aceea de 20 de roni ....iar asta cu aruncatul gunoaielor pe jos asta ar trebuie sa facem toti nu numai cei care poarta echipamnet CCT si omu de rand .....cand pot sa achit taxa ,,,,sau ....sa platesc echipamentul ???sau comanda ?
multumesc

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente