Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Vin Mai 20, 2011 2:38 pm26

Cosmin

Super Member
Super Member
Da stiam asta dar ma gandeam ca poate s-au unit si s-a facut un singur club

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Vin Mai 20, 2011 4:44 pm27

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Cosmin a scris:Da stiam asta dar ma gandeam ca poate s-au unit si s-a facut un singur club
Unire ? doar peste cadavrul meu ! ...nu mai e mult Very Happy
PS. "Ah ,ce-m plac glumele mele".

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Sam Mai 21, 2011 7:20 pm28

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

unire?
lucia voinea va fugi pt under 23, pisica a spart gheata cu noi la MTB, gogoasa ...mai ramane de discutat cu el si cam astea sunt transferurile. Smile
Fabulam, nu ne vom uni, ne ajutam reciproc, in masura in care se poate.
@captain vor fugi cu echipamentul lui victoe tot sezonul. e mai bine asa.

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Dum Mai 22, 2011 2:56 pm29

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Multumesc organizatorilor cursei de Amatori , AS."Constanta Cycling Team". Premierea cu plicul a fost geniala : m-ati scos din foame !

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Dum Mai 22, 2011 7:19 pm30

Dany

Dany

Team President

se vede treaba ca incepem sa invatam din alte concursuri. Medalii, premii la plic, etc. Doamne ajuta de mai bine...Smile

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Dum Mai 22, 2011 7:28 pm31

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
asteptam rezultatele oficiale si fotografia de finish Smile

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Dum Mai 22, 2011 7:35 pm32

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Felicitari tuturor si mai ales celor care au ajuns pe 1,2 si 3, chiar mi a placut cursa si mi-a aratat nivelul meu de pregatire de anul asta, ma bucur ca am reusit sa ajung si acolo. Smile)

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 5:50 am33

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da , incep sa ma oftic ca nu am mers la amatori au fost premii de 500 - 300 - 200 , la anul nu mai scap sansa .

Si acum cateva impresii la cald :

Daca nu ai curse multe in picioare nu faci nimic , ma refer sa termini cat de cat in primi 5 .

Trebuie sa simti plutonu sa sti unde sa te pozitionezi (si aici ajung tot la prima fraza) ca acolo poti sa pierzi mult , iar daca ai pierdut trebuie sa ai picioare sa revii . Daca ai frica de pluton nu ai nici o sansa .

Trebuie , cel putin din punctul meu de vedere , facut cat mai mult munte ori deal ca acolo se dau ruperi ... sprinturi pe deal . Tot la antrenament cat mai multe ruperi de ritm ... rar am mers constant .

Si piesele conteaza ft mult , in special rotile sa fie specifice etapei , nu degeaba in tururi se alearga cu roti diferite in functie de profil .

Acum sa analizez altfel , nu pot sa spun ca am fost antrenat la maxim si am ajuns la maxim de forma ... m am prezentat cam la vreo 60% din capacitate in mare parte ca pana acum nu stiu daca am depasit 1000km . Am resimtit lipsa de antrenament cel mai mult in etapa de Medgidia unde m am umflat si nu am mai putut ajunge grupul ... a fost si traseul nasol pe acolo si periculos , poate daca nu erau atatea curbe prin oras si era asfalt bun nu aveam probleme (ps de dimi am uitat sa imi beau si mix-ul inainte de plecare Sad ) .

La anul sa speram ca o sa am mai mult timp pentru antrenament , oricum o sa fiu tot acolo Smile

http://www.constantacyclingteam.tk

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 2:41 pm34

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
LiveForCycling a scris:Da , incep sa ma oftic ca nu am mers la amatori au fost premii de 500 - 300 - 200 , la anul nu mai scap sansa

La anul sa speram ca o sa am mai mult timp pentru antrenament , oricum o sa fiu tot acolo Smile
vezi ca se cam bat cap in cap astea...tre sa alegi, ori castigi la amatori, pt 3 ture iei 500 lei saucel putin 300... ori te antrenezi si incerci macar sa termini cursele pe bicicleta la pro...

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 2:42 pm35

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Aricel a scris:asteptam rezultatele oficiale si fotografia de finish Smile
Am pus mana pe hartiile lui Dany printre care era si cea cu clasamentul :
1.Nichiforescu Marius/Veteranu
2.Firica Alexandru/Scorpionu
3.Mihai Anton/Mihai
4.Ene Laurentiu/Ellorett
5.Toma Laur/Toma
6.Hristu Nicolae/Nicu
7.Oltean Alexandru/Cipollini
8.Margarit Marius/Marusone
9.Urdea Laurentiu/Laur
10.Ocheanu Silviu
11.Nita Ion/Jonnyman
12.Bubuioc Ion/Bubu
13.Jianu Cristian/Aricel
14.Alexandru Costel
15.Buzatu Constantin/Titi
16.Anton Cornel
17.Badila George
18.Mitrofan
.....
Diplomele de participare (pt.toata lumea) sunt la mine, doritorii "sa apeleze la mine".

Asteptam pozele !

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 4:28 pm36

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 6:31 pm37

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
veteranu a scris:
Am pus mana pe hartiile lui Dany printre care era si cea cu clasamentul :
...
13.Jianu Cristian/Aricel
.....

Cumva rutierul de mai sus e chiar Iancu Jianu Zapciu sau locul 13 s-a dat la foto finish cyclops ?

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 7:09 pm38

Dany

Dany

Team President

din pacate nu eram si la sosire la amatori si a luat-o altcineva care nu va stia prea bine (un arbitru din bucuresti).
jianu cristian a venit pe 13 si a primit si diploma. pentru aricel nu stiu locul in clasament, nu a fost vazut la sosire. sigur a terminat?
sau cred ca a fortat in stilu-i caracteristic si nu l-a prins nici camera la foto finish?
Serios vorbind acum, daca stie cineva cam pe ce loc a venit, rectificam clasamnetul ca sa fie cel real. pana la urma orgoliile locale trebuie multumite si ele.

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Lun Mai 23, 2011 7:48 pm39

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
Nu cred ca e vorba de orgolii. Fiecare stie cam pe unde ii este locul.....

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mar Mai 24, 2011 3:58 am40

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
A ajuns si Aricel l am vazut eu cand a trecut era cu un baiat .

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mar Mai 24, 2011 1:40 pm41

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
da, cu un baiat trecut de 50 de ani,,,adica un Nea baiat pentru noi Smile)

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mar Mai 24, 2011 11:46 pm42

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si ceva instantanee de la moa si de la Alex alias Micpitic

aci https://www.facebook.com/media/set/?set=a.190164881033624.69946.133837643333015

si aci in versiunea naturala o parte http://dl.transfer.ro/2011_05_19-22_-_Turul_Dobrogei_2011-transfer_RO-25may-8b3fba.rar

Cealalta parte in marime mai mare, provenita de la Alex, doar daca ni le livreaza el.

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mier Mai 25, 2011 8:35 am43

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Si totusi...din cate stiu s-a participat ca o echipa.Cine a fost liderul ei?, care a fost strategia echipei?pentru cine a tras echipa?...Sau aceste intrebari sunt pentru nivelul de "eurosport"?...Poate voi fi blamat ca na , vb si eu , dar dupa nivelul de pregatire si antrenamentele dure, cred ca si o buna organizare in interiorul echipei , un bun coordonaj si o tactica pe masura ar duce la rezultate mult mai bune.Chiar si pe castigatorul turului l-am auzit in interviu cum multumea echipei pt efortul depus...s.a.m.d!..Va felicit si eu pentru nivelul la care ati ajuns baieti, si rezultatele avute...dar hai ca se poate si mai bine...hai...chiar se mai poate!

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mier Mai 25, 2011 9:45 am44

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
E mai usor de spus decat de facut Ionut , anul viitor te invitam sa iei pulsul plutonului .

Trebuie sa ai o anumita experienta si pregatire pentru a controla un intreg pluton . Aici nu se merge constant cum vezi la tv , sunt numai ruperi de ritm ... nici echipele nu sunt atatea ca in tururile mari si nici nu sunt cate 9 de echipa .

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Mier Mai 25, 2011 9:49 am45

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Stiu. Ai dreaptate. Dar sa stii ca de cand te-ai lasat tu echipa s-a destabilizat foarte tare si cam aste e nivelul maxim la care am putut ajunge Razz . Ne-ai lovit foarte tare psihic, dar incercam sa ne revenim Sad

lol!

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Vin Mai 27, 2011 1:27 pm46

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Fata de cum a fost TD ... Giro e plimbare prin parc cel putin in pluton Smile

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Vin Mai 27, 2011 8:21 pm47

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
LiveForCycling a scris:Fata de cum a fost TD ... Giro e plimbare prin parc cel putin in pluton Smile

Eeeeee..hai sa nu ne imbatam cu apa rece..."aia", merg pe etapa de 230-250 km!!!! cu AVS de 42-45 , doua, trei , sase etape la rand...Td-ul ce a avut, 80 -160 ...km..? Bine , stiu ca si tu ai glumit putin dar comparatie si in gluma este trasa de par Laughing Laughing Laughing .

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Vin Mai 27, 2011 8:26 pm48

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Era si putin gluma dar treaba este ca acolo se merge cu 40 constant , aici de la 60 te duceai la 30 si tot asa pana te lua dracu .

Este mai usor sa te obisnuiesti cu un ritm si sa il mentii .

Turul Dobrogei 2011 - amatori - Pagina 2 Empty Re: Turul Dobrogei 2011 - amatori Sam Mai 28, 2011 6:47 am49

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Observatia lui Bogdan e buna. Chiar ieri ma uitam ce frumos rula plutonul in Giro ... fara ruperi de ritm, fara atacuri la baioneta, fara trene nebune ... sunt sigur ca unii de prin mijloc chiar mai atipesc cate putin. E adevarat ca nu se compara distantele dar mediile orare din TD sunt usor peste ce am vazut in Giro zilele astea, cu amendamentul ca pe acolo mai erau si niste catarari ... si acuma, sa fim seriosi, nici defuncta Bilal nu e Omega Pharma Lotto si nici Tusnadul nu e Liquigas.
Eu ma bucur ca, fata de anul trecut, echipa de amatori s-a intarit, numarul celor are faceau misto din fotoliu a mai scazut si pentru la anul, te asteptam si pe tine Ionut, sa vezi daca bataia doare sau e la fel ca butonatul telecomenzii. Iti punem noi o vorba buna la Banescu ...

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente