Da , incep sa ma oftic ca nu am mers la amatori au fost premii de 500 - 300 - 200 , la anul nu mai scap sansa .
Si acum cateva impresii la cald :
Daca nu ai curse multe in picioare nu faci nimic , ma refer sa termini cat de cat in primi 5 .
Trebuie sa simti plutonu sa sti unde sa te pozitionezi (si aici ajung tot la prima fraza) ca acolo poti sa pierzi mult , iar daca ai pierdut trebuie sa ai picioare sa revii . Daca ai frica de pluton nu ai nici o sansa .
Trebuie , cel putin din punctul meu de vedere , facut cat mai mult munte ori deal ca acolo se dau ruperi ... sprinturi pe deal . Tot la antrenament cat mai multe ruperi de ritm ... rar am mers constant .
Si piesele conteaza ft mult , in special rotile sa fie specifice etapei , nu degeaba in tururi se alearga cu roti diferite in functie de profil .
Acum sa analizez altfel , nu pot sa spun ca am fost antrenat la maxim si am ajuns la maxim de forma ... m am prezentat cam la vreo 60% din capacitate in mare parte ca pana acum nu stiu daca am depasit 1000km . Am resimtit lipsa de antrenament cel mai mult in etapa de Medgidia unde m am umflat si nu am mai putut ajunge grupul ... a fost si traseul nasol pe acolo si periculos , poate daca nu erau atatea curbe prin oras si era asfalt bun nu aveam probleme (ps de dimi am uitat sa imi beau si mix-ul inainte de plecare
) .
La anul sa speram ca o sa am mai mult timp pentru antrenament , oricum o sa fiu tot acolo