Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Ivona

Vizitator

Masaj profesional Constanta

Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere,...

Adoos

widgetadtrack1245

reddit

Mesaj Sam Apr 23, 2011 8:00 am Scris de veteranu

Ivona - Masaj profesional a scris:Buna decizie, Felipe. Very Happy
Multumeste-i ministrului , cel care ia decizii in astfel de cazuri ....riscane.

Ivona - Masaj profesional

Mesaj Sam Apr 23, 2011 8:02 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Multumire si recunostinta ministerului cummic finantelor cufmic.

Mesaj Mier Mai 11, 2011 8:34 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Mici modificari

Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj facial si masaj pentru picioare obosite. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale. Exclus masaj erotic sau alte derivate. Programarea se face cu 1h jumate - 2 inainte, telefonic sau pe messenger.

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747 ; 0341 443 088
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional
Preturi si abonamente
Masaj segmentar (pe cate o zona: cap sau ceafa sau umeri sau solduri etc.) – 20 de minute – 20 RON;
Masaj cervico-dorso-lombar (ceafa si intreg spatele) – 30 de minute – 30 RON;
Masaj anticelulitic - 40 de minute - 45 RON
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) – 60 de minute – 50 RON;
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) - 90 minute - 80 RON
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) - 120 minute - 100 RON
Reflexoterapie – 30 de minute – 40 RON;
Masajul talpilor (pentru cei ce nu tolereaza reflexoterapia) - 20 min - 20 RON
Masaj picioare + talpi - 40 min - 40 RON
Masaj facial + decolteu (unt de cacao, ulei de masline, pietre de jad si ceai verde) - 30 min - 30 RON
Chi nei tsang - gratuit (perioada de gratuitate se poate incheia oricand)

Abonamente
*un abonament este valabil 40 zile

10 sedinte

• Masaj segmentar 150 RON;
• Masaj cervico-dorso-lombar 250 RON;
• Masaj anticelulitic 350 RON; (vezi si oferta de aici)
• Masaj general (60 min) 450 RON;
• Masaj general (90 min) 700 RON;
• Masaj general (120 min) 850 RON;
• Reflexoterapie 300 RON;
• Masajul talpilor 150 RON
• Masaj picioare + talpi - 350 RON
• Masaj facial + decolteu 250 RON

5 sedinte

• Masaj segmentar 80 RON;
• Masaj cervico-dorso-lombar 130 RON;
• Masaj anticelulitic 180 RON;
• Masaj general (60 min) 230 RON;
• Masaj general (90 min) 360 RON;
• Masaj general (120 min) 430 RON;
• Reflexoterapie 160 RON;
• Masajul talpilor 80 RON
• Masaj picioare + talpi - 180 RON
• Masaj facial + decolteu 130 RON

*In cazul in care nu vrei sa-ti faci abonament, ai reducere de 10% la urmatorul tau masaj pentru fiecare recomandare. (indiferent de tipul de masaj)
In cazul in care ai abonament, beneficiezi de o sedinta de masaj facial si decolteu de 15 minute gratuit pentru fiecare recomandare.

Mesaj Mar Mai 17, 2011 8:37 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Pachet promotional Ready for Summer (valabil 40 zile)*
4 sedinte de masaj anticelulitic
4 sedinte de masaj cervico-dorso-lombar
4 sedinte de reflexoterapie
4 sedinte de masaj facial + decolteu
10 sedinte de chi nei tsang

Toate la numai 420 lei (Pret initial 580 lei)

Pachet promotional The Sea is Calm (valabil 40 zile*
4 sedinte de masaj segmentar (pe cate o zona: cap sau ceafa sau umeri sau solduri etc.)
4 sedinte de masaj anticelulitic

Toate la numai 200 lei (Pret initial 260 lei)

Pachet promotional I Got the Bike (valabil 40 zile)*
4 sedinte de masaj segmentar (pe cate o zona: cap sau ceafa sau umeri sau solduri etc.)
8 sedinte de masaj picioare + talpi

Toate la numai 300 lei (Pret initial 400 lei)

*sedintele se pot imparti cu alte persoane atata timp cat nu depasesc valabilitatea.

Felipe

Mesaj Mier Mai 18, 2011 5:05 am Scris de Felipe

Ivona, iti multumim pentru aceste oferte excelente care vin la fix pentru echipa CCT care participa la Turul Dobrogei. Sper ca masa atotspeciala este atat de minunata precum ai laudat-o. O sa te contactez astazi pentru detalii si planificare.

Mesaj Joi Mai 19, 2011 10:08 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Cu multa placere si succes azi!

Mesaj Lun Mai 23, 2011 8:03 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Efectele imediate sunt strans legate de natura, tehnica si intensitatea procedeului de masaj folosit, dar si de natura, sensibilitatea si intinderea tesuturilor masate. Aceste efecte se produc si tin tot timpul cat dureaza actiunea masajului, dar scad si dispar destul de repede, dupa ce aceasta actiune a incetat.

Efectele tardive sunt reactii lente care se produc incet, in mod secundar fie in regiunea masata, fie in profunzime sau la distanta. Apar dupa incetarea actiunii mecanice, se mentin un timp mai indelungat si dispar mai lent.

Masajul poate exercita asupra organismului efecte excitante, stimulatoare sau inhibatoare, calmante.

Influentele masajului asupra pielii
Masajul exercita asupra pielii si a functiilor acesteia atat influente directe, prin actiunea sa mecanica, cat si efecte obtinute pe cale reflexa.
In continuare, va prezentam efectele masajului asupra pielii:
- favorizeaza procesele de eliminare a sudorii si a secretiilor sebacee, ajutand detoxifierea organismului
- favorizeaza trecerea sangelui din vasele cutanate si subcutanate in torentul circulator
- vasodilatatia activa reflexa, in concordanta cu intensitatea stimulilor; se traduce prin hiperemie locala (roseata), care determina cresterea elasticitatii pielii, prevenind astfel tendinta fiziologica de hipermineralizare a fibrelor elastice care se incarca progresiv cu calciu. Prin crestea calitarii structurilor colagene si elastice ale dermului, masajul ajuta resorbtia partiala sau totala a cicatricelor sau induratiilor cutanate fibroase; stimularea penetrabilitatii cutanate a unor medicamente; mai buna nutritie a pielii
- influenteaza reflex termoreglarea
- favorizeaza intr-o oarecare masura functia respiratorie a pielii
- favorizeaza exfolierea celulelor cornoase, stimuleaza noi diferentieri bazale, scurtand timpul necesar reinnoirii epidermei si ameliorand astfel proprietatile fizice ale pielii.
- favorizeaza lipofiza, masajul ducand la scaderea stratului adipos

Influentele masajului asupra tesutului conjunctiv
Prin actiunea directa, mecanica, masajul tesutului celular subcutanat:
- intretine supletea si mareste rezistenta fibrelor conjunctive si elastice
ajuta la desfacerea aderentelor, dezagrega celulitele, nodulii fibrosi sau sclerosi
- influneteaza favorabil procesul de vindecare si de formare a cicatricelor
activeaza resorbtia infiltratelor patologice (aseptice)
Prin mecanism reflex:
- activeaza circulatia sangelui
- influenteaza metabolismul, functiile neurovegetative etc.

Influentele masajului asupra aparatului locomotor
Masajul influenteaza favorabil muschii, tendoanele, fasciile, aponevrozele, tecile sinoviale, caspulele articulare, tesuturile moi periarticulare si chiar periostul.
Masajul muschilor influenteaza atat direct, prin actiunea mecanica a manipularilor, cat si reflex, structurile aparatului locomotor.
- prin presiune si relaxare se influenteaza tonusul si elasticitatea, excitabilitatea si contractilitatea fibrelor musculare. Aceste proprietati sunt stimulate prin manevre rapide, intense, executate intr-un ritm viu, excitant. Manevrele de masaj executate lent, usor, linistitor, induc in muschi o stare de relaxare.
- prin manevre de stoarcere se activeaza circulatia in capilarele si venele muschiului; se deschid capilarele de rezerva, creste debitul circulator local. Aceasta se datoreaza actiunii mecanice si reflexe a masajului
- dupa efort, masajul accelereaza indepartarea oboselii musculare si refacerea resurselor energetice ale muschilor.
- masajul influenteaza favorabil muschii atrofici, traumatizati, paretici, contracturati
Efectele masajului asupra sistemului muscular sunt stimulante, relaxante si decongestive
- efectele stimulante se induc prin manevre scurte, centripete, cu intensitate progresiv crescanda, aplicate muschilor hipotrofici, atrofici sau neantrenati. Se incearca "modelarea" muschiului in forma sa, detasand fiecare muschi sau grup de muschi de planurile profunde prin insinuarea degetelor in interstitiul muscular si presarea simultana a maselor musculare cu fetele palmare a mainilor. In felul acesta, se rup aderentele care determina retractura muschiului si se inlatura staza venoasa si limfatica determinate de inactivitate
- efectele relaxante se induc prin manevre lungi, blande, neinsotite de presiuni, ducand la scaderea excitabilitatii si a contractilitatii musculare.
- efectele decongestive se induc prin manevre blande; mainile aluneca rapid, centripet, dupa care se prind strans masele musculare carora li se imprima o miscare de jos in sus. Aceste efecte sunt evidente atunci cand se aplica pe muschii solicitati de efort, oboseala intensa putand fi inalturata in 5 minute de masaj.

Mesaj Lun Mai 23, 2011 8:22 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Masajul contribuie la activarea circulatiei in intregul corp prin efectele pe care le produce.
- ajuta la golirea venelor si a capilarelor, a limfaticelor si a spatiilor intercelulare
- dimuneaza staza si tensiunea din tesuturi
- usureaza circulatia sangelui in artere, scazand efortul cordului
- masajul influenteaza circulatia arteriala si ateriolara: fluxul sanguin creste ca urmare a cresterii debitului sistolic, secundara activarii criculatiei de intoarcere
- masajul profund si cel lent, cetrinpet are ca efect scaderea tensiunii arteriale, pe cand cel viguros are efecte hipertensive
- manevrele de masaj efectuate centripet, in sensul circulatiei de intoarcere, usureaza travaliul inimii stangi, dar supraincarca usor inima dreapta si circulatia pulmonara. Deci, se recomanda cu precautie in cazul pacientilor cu insuficienta cardiaca dreapta si globala.

Influenta masajului asupra circulatiei este datorata in primul rand actiunii mecanice, sangele din vase si limfa fiind impins spre inima. Efectele de durata ale masajului se datoreaza insa unor mecanisme reflexe si umorale. Aceste reactii, pe langa efectele hiperemice locale, pot contribui, prin efecte derivative, la repartitia si la reglarea circulatiei sangelui in organism. Masajul poate interveni in mecanismele de echilibrare dintre circulatia periferica si cea profunda a corpului.

Masajul general duce la cresterea numarului hematiilor si al leucocitelor, la cresterea cantitatii de hemoglobina, prin stimularea organelor hematopoetice si prin mobilizarea rezervelor de sange din organism.

Felipe

Mesaj Lun Mai 23, 2011 1:05 pm Scris de Felipe

Impreuna cu colegul, partenerul si prietenul meu Cristizotti, am apelat la serviciile Ivonei pe perioada Turului Dobrogei. Eu cel putin m-am simtit foarte bine, dupa etapele grele la care am participat nimic nu se compara cu un masaj profesional facut pe o masa atotstiutoare. Imi pare rau ca nu am avut timp sa ma ofer voluntar pentru masajul abdominal Chi Nei Tsang insa nu este timpul trecut mai ales ca mi-am prelungit perioada de recuperare cu inca o saptamana.
Nu pot sa dau voturi sau plusuri insa, pentru aceasta experienta, feed back-ul meu este unul absolut pozitiv.

LiveForCycling

Mesaj Lun Mai 23, 2011 1:23 pm Scris de LiveForCycling

Eu cred ca impreuna cu colegul , partenerul si prietenul tau a ti semnat contract de publicitate cu Ivona Laughing

Felipe

Mesaj Lun Mai 23, 2011 6:36 pm Scris de Felipe

Numai eu am semnat, Cristi e subiectul inocent ... tongue

Mesaj Lun Mai 23, 2011 6:51 pm Scris de Ivona - Masaj profesional

Smile))
Multumesc, Filip, pentru publicitate.
Multumesc, Cristi, pentru copilul din tine.
Multumesc, LiveForCycling, pentru zambetul pana la urechi.
Si va astept la masaj.
Pentru incepatori, prima sedinta are reducere 50%, adica este 20 lei (40 minute). Sa vedeti de vorbeste Filip aiurea au ba. Sau sa va convingeti de ce tace Cristi. Oferta valabila pana la sfarsitul saptamanii. :>
O seara faina in continuare si spor la pedalat!

Ah, si sa nu uit. Pentru cei multumiti si carora le place sa imparta (nu din minutele masajului bineinteles), ci masa atotstiutoare, si recomanda masajul altor prieteni ce nu vor sa beneficieze de reducerea de la prima sedinta saptamana asta sau nu au habar de ea, primesc 15 min bonus de masaj pentru fiecare prieten adus la masaj.
Picioarele voastre au nevoie de rasfat! Laughing

Cristizotti

Mesaj Mar Mai 24, 2011 5:48 am Scris de Cristizotti

Ivona - Masaj profesional a scris:Smile))
Sau sa va convingeti de ce tace Cristi.

Pai eu am fost atat de fascinat incat am ramas fara cuvinte Very Happy Wink

Mesaj Mar Mai 24, 2011 6:05 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Da, era si varianta asta. Very Happy

Felipe

Mesaj Mar Mai 24, 2011 6:21 am Scris de Felipe

Oricum el nu e cel mai vorbaret individ pe care l-am cunoscut ... e mai mult genul tace si te face ...

Mesaj Mar Mai 24, 2011 6:29 am Scris de Ivona - Masaj profesional

ce periculos suna. Smile)

busy day today. asa ca va las, baieti.
spor la pedale. si o zi faina!

Mesaj Lun Iun 20, 2011 3:09 pm Scris de Ivona - Masaj profesional

Pot sa ma laud? Very Happy
Sunt o atat de incepatoare in domeniul vehiculelor cu doo roti, dar ma simt asa o invingatoareeee. Ieri am fost la al doilea tur din viata mea. Turul din Hagieni de 40 km, caruia i-am facut fata cu brio, in plin soare bara nori. De retinut faptul ca e a doua oara cand ma urc pe bicicleta.Primul tur a fost mai mult pe faleza, deci nu prea multe obstacole si doar in jur de 15-20 km pedalati. Si asta cu aproape doo-tri luni in urma. Dar ieeeeeri. Oai. Intr-adevar, aproape 5 ore, dar nicio cazatura. Am ajuns acasa la 5, unde am picat lata si m-am trezit la 7 jumate a doua zi. Insa, culmea, niciun pic de febra musculara. Fapt ce m-a convins sa mai fug azi jumatate de ora macar, in jurul stadionului, pedaland, pedaland, pedaland. Ma simt de parca mi-as aminti cum se merge pe bicicleta si nu abia as invata. Poate dintr-o viata anterioara. Cine stie ce campioana am fost. Very Happy
Descopar deci, o mare pasiune. Eu care ma tem de obicei de viteza si sunt mai sensibiloasa. Descopar o asa mare libertate, ca sentiment, o eliberare de griji cu cat viteza e mai mare (si dau de obstacole). Deci, da. Sunt mandra de mine.
Laughing

veteranu

Mesaj Lun Iun 20, 2011 5:16 pm Scris de veteranu

Ivona - Masaj profesional a scris:Pot sa ma laud? Very Happy Sunt mandra de mine. Laughing
Si noi de tine , acum nu ramane decat sa intri in CCT si atunci sa vazi bucurie pe echipa noastra ELITE care va beneficia de gratuitate la tine....sper Very Happy .
PS> Pacat ca eu ... ma gadil Crying or Very sad

Mesaj Lun Iun 20, 2011 5:20 pm Scris de Ivona - Masaj profesional

Si de unde zicala: "Frate, frate, dar branza e pe bani"
Razz
Cat despre echipa Elite, exista pachete promotionale ca sa-mi pot lua si eu piese noi la bicicleta. Razz
Mai ales ca am de gand sa merg la maratonul de la Azuga. Very Happy

laurlook

Mesaj Lun Iun 20, 2011 7:46 pm Scris de laurlook

Ivona - Masaj profesional a scris:Mai ales ca am de gand sa merg la maratonul de la Azuga. Very Happy
Se pare ca CCT iar se va prezenta la start cu o echipa numeroasa si totodata mixta, ca sa nu mai spun si cu tinere sperante Smile

Felipe

Mesaj Mar Iun 21, 2011 4:13 am Scris de Felipe

Ivona - Masaj profesional a scris:... Am ajuns acasa la 5, unde am picat lata ...
Iti recomand un masaj profesional Cool ...

Mesaj Mar Iun 21, 2011 9:33 am Scris de Ivona - Masaj profesional

@laurlook: Am de gand, dar sper sa-mi si iasa socotelile pana atunci.
@Felipe: Si da, si eu imi recomand un masaj profesional. 8->

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente