Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Anonymous

Ivona

Vizitator

Masaj profesional Constanta

Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere,...

Adoos

widgetadtrack1245

reddit

veteranu

Mesaj Mar Apr 05, 2011 7:10 pm Scris de veteranu

Avem pe aici destui carora le-ar trebui un masaj...

LiveForCycling

Mesaj Mar Apr 05, 2011 7:11 pm Scris de LiveForCycling

Daca lucrezi cu Radu sa ii zici ca il mai asteptam pe la ture Smile

jonnyman

Mesaj Mier Apr 06, 2011 5:48 am Scris de jonnyman

Radu cica a plecat putin spre tari mai calde, oricum asta am vrut sa pun si eu pe site. mi-ai furat ideea Smile)

Anonymous

Mesaj Mier Apr 06, 2011 7:16 am Scris de Ivona

Nu lucrez cu Radu. Lucrez singura, la domiciliul meu sau al clientului. Si stim cu totii cat de multa relaxare necesita muschii nostri dupa o cursa cu bicicleta. Very Happy

SuperSaint

Mesaj Mier Apr 06, 2011 7:19 am Scris de SuperSaint

Recomand ! bounce

Ivona - Masaj profesional

Mesaj Mier Apr 06, 2011 7:24 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Tot eu sunt, mi-am facut cont acum.

veteranu

Mesaj Mier Apr 06, 2011 8:28 am Scris de veteranu

Ceva tarife ?

Felipe

Mesaj Mier Apr 06, 2011 9:08 am Scris de Felipe

Sper ca nu o sa ajungem sa ne vindem bicicletele sa-i investim in masaj ... confused ...
Off topic: Esti cumva fica lui Donald Trump?

Mesaj Mier Apr 06, 2011 10:22 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Smile))
Mai baieti, de ce nu intrati pe blog pentru toate detaliile?

30 min - 30 lei
60 min - 50 lei
90 min - 75 lei
120 min - 100 lei
Chi Nei Tsang - voluntariat

La orice abonament de 5 sedinte, beneficiezi de o a 6-a gratis.
La orice abonament de 10 sedinte, beneficiezi de inca 2 gratuit.
La 5 prieteni adusi, ai o sedinta gratuita. Pentru fiecare abonament facut de oricare din prietenii adusi de tine, primesti o alta sedinta gratuita.

Id de contact: cta.masajprofesional
Numere de telefon:
Ivona: 0723 024 747
0341 443 088

Masajul de 30 min se realizeaza pe un anumit segment la alegere.
Masajul de 60 minute este un masaj de relaxare, tonifiere, antistres si intretinere (eventual si anticelulitic) si se realizeaza pe spate si cuprinde membrele inferioare si superioare, fesele, spatele, ceafa si capul.
Masajul de 1 ora jumate este un masaj de relaxare, tonifiere, antistres si intretinere (eventual si anticelulitic) si se realizeaza pe toata suprafata corpului cuprinzand membrele inferioare, superioare, fese, spate, ceafa, masaj abdominal, masaj facial, masaj de intretinere a sanilor.
Masajul de 2 ore este asemanator cu cel de o ora jumate, insa cuprinde si reflexoterapie.

ctamasajprofesional.blogspot.com

Dany

Mesaj Mier Apr 06, 2011 4:02 pm Scris de Dany

Draga Ivona,
am vorbit si cu sotia mea, care stie ca dupa antrenament muschii trebuie sa fie relaxati si am stabilit de comun acord ca NU voi merge la masaj.
Am incredere ca ceea ce faci este bun organismului dupa efort si recomand cu caldura celor necasatoriti, sau care au "lesa mai lunga".Smile

P.S: a fost doar o gluma, saptamana viitoare vreau sa ii fac sotiei o surpriza si, daca se poate, sa ne faci o vizita la domiciliu pentru o sedinta de masaj. Avem un copil mic care e tinut foarte mult in brate si asta ii provoaca sotiei probleme lombare. Vorbim mai multe duminica.

Mesaj Mier Apr 06, 2011 8:43 pm Scris de Ivona - Masaj profesional

Bineinteles. Ne auzim. Seara faina!

Mesaj Mar Apr 12, 2011 5:29 pm Scris de Ivona - Masaj profesional

A fost multumita sotia ta, Dani? Data viitoare o astept pe masa de masaj, in caz ca mai vrea, bineinteles.

Dany

Mesaj Mar Apr 12, 2011 6:14 pm Scris de Dany

Multumita tie Ivona a trebuit sa fiu dadaca 2 ore dupa ce ai plecat Smile. Sotia se simte excelent, mai vrea . Ii las numarul tau si te va suna sa stabiliti cum va ajunge la tine saptmana viitoare.

Mesaj Mier Apr 13, 2011 11:00 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Pentru fiecare prieten adus la masaj, ai reducere la urmatoarea ta sedinta de cate 10 lei. Pentru 1 prieten adus platesti mai putin cu 10 lei. Pentru 2 prieteni adusi platesti mai putin cu 20 lei. Pentru 3 prieteni adusi platesti mai putin cu 30 lei. S.a.m.d. Profita de oferta!

Mesaj Mier Apr 20, 2011 10:23 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Ceva modificari.

Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic si reflexoterapie. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale. Exclus masaj erotic sau alte derivate. Programarea se face cu 1h jumate - 2 inainte, telefonic sau pe messenger.

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747 ; 0341 443 088
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Masaj segmentar (pe cate o zona: cap sau ceafa sau umeri sau solduri etc.) – 20 de minute – 20 RON;
Masaj cervico-dorso-lombar (ceafa si intreg spatele) – 30 de minute – 30 RON;
Masaj anticelulitic - 40 de minute - 45 RON
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) – 60 de minute – 50 RON;
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) - 90 minute - 80 RON
Masaj general (relaxare, intretinere, antistres, drenaj limfatic) - 120 minute - 100 RON
Reflexoterapie – 30 de minute – 40 RON;
Chi nei tsang - voluntariat

Abonamente
*un abonament este valabil 40 zile

10 sedinte

• Masaj segmentar 150 RON;
• Masaj cervico-dorso-lombar 250 RON;
• Masaj anticelulitic 350 RON;
• Masaj general (60 min) 450 RON;
• Masaj general (90 min) 700 RON;
• Masaj general (120 min) 850 RON;
• Reflexoterapie 300 RON;

5 sedinte

• Masaj segmentar 80 RON;
• Masaj cervico-dorso-lombar 130 RON;
• Masaj anticelulitic 180 RON;
• Masaj general (60 min) 230 RON;
• Masaj general (90 min) 360 RON;
• Masaj general (120 min) 430 RON;
• Reflexoterapie 160 RON;

La fiecare prieten recomandat, ai reducere de 10 lei la urmatorul tau masaj.

Felipe

Mesaj Joi Apr 21, 2011 7:14 pm Scris de Felipe

Ivona - Masaj profesional a scris:...
Chi nei tsang - voluntariat
....
Ce reprezinta tehnica de mai sus si ce presupune voluntariatul?
Picioarele, principala noastra problema, reprezinta un segment iar pentru 30' platim 30 lei?
Daca mai aduc un prieten, nebugetar, platim cate 12,5 lei de picior?

Dany

Mesaj Joi Apr 21, 2011 7:15 pm Scris de Dany

2,5 de fiecare deget....mi se pare fair. daca ai numai 10 ron...tai de acas' un deget, la alegere....Smile

Felipe

Mesaj Joi Apr 21, 2011 7:20 pm Scris de Felipe

Nu poate omul intreba ceva serios ca si sariti cu bascalia ... ti'ai naibii de biciclisti ... Mad

Dany

Mesaj Joi Apr 21, 2011 7:43 pm Scris de Dany

bre, sa stii ca merita masajul...a fost nevasta-mea ! Ca in bancul cu .....

Mesaj Vin Apr 22, 2011 5:57 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Smile) Buna dimineata si voua.

Chi Nei tsang este un masaj abdominal, un sistem chinezesc de echilibrare, vindecare si intinerire a corpului, o forma de tratament completa si complexa, prin care emotiile negative, stresul, tensiunea si boala sunt indepartate, iar functiile organelor sunt restabilite.Taoistii au descoperit ca majoritatea bolilor pot fi vindecate odata ce toxinele si fortele negative subiacente sunt eliminate din corp. Ei au dezvoltat arta Chi Nei Tsang pentru a recicla si transforma energiile negative ce obstructioneaza organele interne si cauzeaza noduli in abdomen.
Chi Nei Tsang elimina toxinele, emotiile negative si excesul sau deficitul de caldura care pot cauza disfunctiile organelor. Prin Chi Nei Tsang se intensifica si se echilibreaza fluxul de sange si de energie catre organe. Acest tip de masaj va ajuta sa inlaturati rapid emotiile negative, tensiunea, boala, producand o stare de comfort si eliberare a abdomenului si in acelasi timp aducand energie vitala in organele interne.
Chi Nei Tsang este de asemenea eficient in tratarea problemelor digestive cum ar fi colonul iritabil, constipatie, balonari. El elimina toxinele din tractul intestinal si imbunatateste drenarea limfatica.
Folosirea tehnicilor de Chi Nei Tsang asigura o refacere si o vindecare rapida, cu rezultate durabile.

Momentan inca invat acest tip de masaj, de aceea nu iau bani pe el. Fac practica pe cine se ofera voluntar. Momentan. Very Happy
Rau nu aveti ce sa patiti.

Felipe, reducerea se aplica doar in cazul masajului tau, nu si al prietenului tau nebugetar (dar daca sunteti frati de sange sau de alte cele, puteti imparti reducerea)
Si crede-ma, masajul meu te va pune pe picioare. Dar asta daca ti-l fac pe masa mea atotspeciala (un fel de patul lui procust) unde pot lucra cel mai bine. Very Happy

Felipe

Mesaj Vin Apr 22, 2011 6:08 pm Scris de Felipe

Multumesc pentru explicatii Ivona. In mod sigur o sa fiu mai mult decat incantat sa probez masa "atotspeciala" ... deja ministrul de finante a alocat fonduri din bugetul familiei pentru masaj. Si pentru ca sunt deschis la nou, cu toate riscurile pe care le implica, ma ofer cobai pentru a-ti exersa tehnicile de Chi Nei Tsang pe abdomenul meu, candva invidiat in grupul de prieteni, acum, din pacate, acoperit cu un mic strat protector de tesut adipos.

Mesaj Sam Apr 23, 2011 6:01 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Buna decizie, Felipe. Very Happy

veteranu

Mesaj Sam Apr 23, 2011 8:00 am Scris de veteranu

Ivona - Masaj profesional a scris:Buna decizie, Felipe. Very Happy
Multumeste-i ministrului , cel care ia decizii in astfel de cazuri ....riscane.

Mesaj Sam Apr 23, 2011 8:02 am Scris de Ivona - Masaj profesional

Multumire si recunostinta ministerului cummic finantelor cufmic.

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente