Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Vin Mar 27, 2009 9:52 pm1

Someru

Someru

Membru Avansat
Membru Avansat
daaa..am iesit astzi cu baietii..s-au simtit cei aproape 2 ani de pauza. Am facut 35km si eram rupt. Cu cea mai mare placere dar cred ca la ture lungi peste o luna. Pana atunci antrenament, tata!

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Vin Mar 27, 2009 10:49 pm2

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Someru a scris:daaa..am iesit astzi cu baietii..s-au simtit cei aproape 2 ani de pauza. Am facut 35km si eram rupt. Cu cea mai mare placere dar cred ca la ture lungi peste o luna. Pana atunci antrenament, tata!
Printre baieti eram si eu Razz Razz Razz Razz ....merida alba...tricoul galben .... Laughing Laughing

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 4:20 am3

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cateva poze din tura de astazi ... las comentarile pe mai tarziu , am treaba acum sa reglez niste treburi la bicla ... inca face figuri ...sare lantu Crying or Very sad , incerc sa pun un deraior fata sa vedem cum face

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Spa0334

Scorpionu facea ridicari de bicicleta(sau de haltere, tot aia) ... are o greutate potrivita pentru asa ceva
Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Spa0335x

Cristi este mai in forma ... are si bicla mai usoara decat Scorpionu ... a ridicat-o pana sus
Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Spa0339j

Eu am incercat sa ridic bicla lu scorpionu dar dect in pozitia asta am reusit ... si asa cred ca am facut hernie ... parca imi atarna ceva in jos dupa incident Laughing
Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Spa0336r

Sa spuna Scorpionu ce a patit azi ... eu nu spun nimic Laughing

http://www.constantacyclingteam.tk

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 10:20 am4

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Ia zi mai scorpioane..ce ai patit?

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 10:22 am5

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Eu nu inteleg cum naiba avea Bogdalel atata fortza in el. El zicea ca i se trage de la rotzile alea Fulcrum. Cica are 3-4 km/h in plus de la ele ca taie aerul foarte bine ... mai sa moara mortu Shocked Question . A mers chiar o idee mai tare ca mine la un moment dat, si la sprint nu puteam sa scap de el Mad . Eu zic asa, ca vine vara si Monopostul Ranga nu-si prea mai face treaba. A venit caldura si lumea incepe sa se dezghetze, si a cam venit momentul sa se skimbe biclele. Ori am fost eu obosit si echipat in blugi si geaca, nush; dar ceea ce stiu sigur e ca Adminasul nostru a reusit sa ma enerveze Razz Laughing . El nu vrea sa inteleaga ca e admin numa pe forum, vrea sa fie si pe sosea. Dar nu-i problema, macar incercam sa-l convingem ca nu e chiar asa Twisted Evil .

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 10:31 am6

Alien_X

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
A mers bine ieri treaba....ca si la mine a mers ...chiar spre mirarea mea si a lui (bogdan)..am tras cateva ture la potential bun zic eu....deci a fost de la traseu si aerul sarat de mare la noi Laughing ...la tine e ceva natural...pe noi ne-a ajutat natura Razz

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 11:07 am7

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Scorpion .. te-am vazut ca nu puteai Laughing ... trageai sa scapi de mine si nu reuseai , sprinturi watts cu sutele si nimic eu tot acolo Laughing ... batea la ochi nu ?!? ... vroia sa ma lase in vant , figuri , treburi (una din ele era sa ma si darame scratch ... dar nu stia omu ce sa imi mai faca) ... am ramas si in urma dupa ce era sa cad ... am pedalat l-am prins din urma am stat putin in spate ... si am tras un sprint sa vad daca mai poti , si tu nu mai puteai ... gata scorpionu era cazut la datorie dupa un sprint sustinut de 5km la 40kmh si sprinturi de 45/50kmh. Dupa aia imi verifica omu bicicleta ca nu intelegea cum este posibil Laughing sa ii fac eu asa ceva . Lasa man ca nu poti sa le castigi pe toate ... mai lasa si la altii

Daca mai fac asa cred ca ma duce la analize Scorpionu ... cine stie poate am ceva in sange ... aia la farmacie mi au zis ca nu este detectabil Suspect Laughing Wink

PS : am avut noroc ca nu a sarit lantu Wink

http://www.constantacyclingteam.tk

Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Empty Re: Tura Mamaia 27.03.2009 (de reglaje) Sam Mar 28, 2009 4:00 pm8

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Mad N-a fost vantu destul de puternic sa compenseze rotzile alea Fulcrum Hamanacnmacam...mam Mad . Lasa man ca nui nimik, revin eu pe road, ca vad ca tr sa va tzin in sah asa un pic: "Ca inimile voastre lente, au nevoie de stimulente permanente !!!" affraid Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente