Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Empty Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Dum Mar 08, 2009 3:45 pm1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pozele si video-urile de astazi , comentarile le las la aprecierea voastra Smile
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080018
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080007
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080022
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080014
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080011
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080010
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080009
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080006
Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") 200903080005

http://www.constantacyclingteam.tk
Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Azi, ce e drept a fost si tam-tam, si caterinca, si un pahar de suc la crasma "din deal" Laughing , dar una peste alta, am realizat si un dragutz antrenament de recuperare, pinioane mari, foi mici, frecventa pedalarii, numa bine s-au odihnit picioarele, pentru tura de pe 09.03.2009, de Mucenici. Oricum, eu unu dupa aceasta "caterinca" nu-mi mai simt picioarele grele, am tras si cateva sprinturi scurte, numa bine, ca sa ne imbunatatim conditia fizica.

P.S. Cu noi a venit si Rodica, desi spre deosebire de noi are cel mai original Top Bike. Este meritul ei ca ainteles ca viatza mai inseamna si altceva decat gaze si masini la stop, si o felicitam pentru acest lucru. Suntem inca o comunitate mica, dar cu perspective mari. Vara asta ... facem treaba Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
adevarat.....azi dupa ce a venit si Cristi de la munca am plecat si eu pana la urma cu ei spre mangalia.....am fost eu, Cristi, Costi si baiatul lui nea Titi, Dan. Cristi a ajuns pana in mangalia, Costi pana la 23 August si eu cu Dan pana la Costinesti....oricum pe toata tura de azi si cu voi dimineata si cu ei dupa amiaza, am strans "usor" 130 km.... mai cu vant mai cu o pauza de-o maslina....mai bla bla...uite asa se fac km de sosea....

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Multumesc de aprecieri dle Scorpion.. flower pentru voi a fost caterinca ? lol! eu am dormit 2 ore ca sa ma refac dupa efort lol!

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
marius poate duminica , care vine daca este vremea frumoasa tragem un Constanta - Cheile Dobrogei ... ca am si uitat cum arata pe acolo Laughing

PS : .... filmeaza adminu , filmeaza adminu lol! Laughing lol!

Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Empty Re: Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Dum Mar 08, 2009 11:35 pm6

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
adevarat.....azi dupa ce a venit si Cristi de la munca am plecat si eu pana la urma cu ei spre mangalia.....am fost eu, Cristi, Costi si baiatul lui nea Titi, Dan. Cristi a ajuns pana in mangalia, Costi pana la 23 August si eu cu Dan pana la Costinesti....oricum pe toata tura de azi si cu voi dimineata si cu ei dupa amiaza, am strans "usor" 130 km.... mai cu vant mai cu o pauza de-o maslina....mai bla bla...uite asa se fac km de sosea....

parca e o problema de perspicacitate.. mi-a luat ceva sa descifrez.. lol!
un ciclist a facut 130 km, doar unu a ajuns pana in Mangalia, celalalt in Costinesti si al treilea in 23 August. Cati km au mers impreuna pe drum comun cei 4 ciclisti? Rolling Eyes

Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Empty Re: Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Lun Mar 09, 2009 12:09 am7

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Bine punctat Rodica, problema de perspicacitate, doamne pic pe jos de ras lol! . Ceea ce a vrut sa ne spuna e ca ar trebui sa fim un pic mai unitzi, in sensul ca, asta nu inseamna sa nu tragem fripte pe sosea, dar sa dam un timp de ragas pentru cei ce au ramas in urma ca sa ne regrupam. Fara sa mai spunem ca unu poate avea pana , etc etc si-l lasam naibi pe acolo Sad

Totusi, in turele lungi si serioase, despre care am postat si in "Planificator ture prin dobrogea pe 2009", acest lucru e mai greu realizabil deoarece ar trebui sa stam 2 zile pe tura respectiva. Ca urmare, la aceste tipuri de ture , cu valori cuprinse intre 143 de km si 230 km, lucrurile devin foarte serioase si avem nevoie de tot ce inseamna echipament adecvat pentru mers cu bicicleta, biciclete care sa prezinte un minim de performanta (minim un MTB sau city bike cu slicuri de maxim 1.3 inch presurizate la minim 4 atm), sau cursiera cu cauciucuri de maxim 32, cu care sa mai potzi lua si cate o denivelare dar cu care sa nu lesini la astfel de ture (bicicleta sa aibe sub 12 kile greutate pe cat posibil !!!). Mai vb si alta data, maine ma asteapta o tura din aia lunga si seriasa Very Happy bounce

P.S. Data viitoare si la mai mare, cand mai mergem prin Mamaia, sau la ture pe litoral, lom si MegaAparatul, ca se vede treaba ca e super fain Wink

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
da man luam magaoaia (doar trebuie sa pastram aparentele) ... filmarea era si mai buna dar a trebuit sa micsorez fisierele ca erau prea mari si stateam un an sa le uplodez

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Ati fost azi in excursie? cati km ati facut? si ce vreme ati prins? ceva filmulete de la admin? bounce

Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Empty Re: Mamaia 8 Martie 2009 (tura de "figuri") Mar Mar 10, 2009 9:59 pm10

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Da Rodika, am fost, si gasesti toate informatiile pe topicul : "Ture prin Dobrogea". A fost un taifun de ne venea sa mergem invers Very Happy, A fost un vant care ne-a ajutat sa prindem si 70 la ora !!! Mai exact 45.2 mile pe ora.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente