Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 7:43 am26

LiveForCycling

Administrator
Administrator
pe MTB in fata la Casa de Cultura ora 12 ... facem traseul la fata locului .

http://www.constantacyclingteam.tk

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:19 am27

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Receptionat. Prezent.

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:26 am28

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Anuntati prezenta sa stim cine vine Smile ... Marusone ??

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:47 am29

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Roger .... crrrrrrrrrrrrr ..... I m on my way ... crrrrrrrrr .... Marusone ... preia legatura .... crrrrrr ....me out

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:50 am30

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cinei Roger mah ? lol!

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:56 am31

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Mihai joaca mult C.S. din cate vad eu.

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 9:13 am32

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

sa fie primit............
ne vedem la locul de congelare.....aaaa pedalare

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 9:15 am33

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Candva jucam Call of Duty ...

Roger e frasu lu Geta...

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 9:31 am34

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
si fratele era/este fan Call of Duty

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 1:02 pm35

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Pai pe vremea asta toti incepem sa ne intoarcem la vechile moravuri,

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 3:00 pm36

Dany

Dany

Team President

ce e aia Call of Duty? Stiu duty free-urile din vama, dar pe asta nu....

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 3:09 pm37

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
un joc ce a sucit mintea bietilor gameri, astia si noaptea il viseaza.

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 3:26 pm38

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Mai bine zi Dane ce am facut azi la Gravity Park lol! Laughing confused

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 3:40 pm39

Dany

Dany

Team President

unii s-au uitat, altii au semnat.................cei care au semnat au facut poc, speram fara urmari grave, asteptam autopsiile celor implicati....Smile)

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Dum Dec 05, 2010 8:05 pm40

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
speram ca pana de Craciun, Mihai sa fii in forma, pana atunci de preferat sa stai linistit pana se rezolva treaba bine....sanatate Mihai!

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Lun Dec 06, 2010 8:51 am41

Serban

Serban

Super Member
Super Member
ce s-a intamplat baieti?

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Lun Dec 06, 2010 4:40 pm42

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am intrat si noi la faimosul Gravity Park ... si Mihai a luat o cazatura . 2 sapt are mana in ghips , fisura ... ori ceva de genu la cot .

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mar Dec 07, 2010 12:04 am43

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Ce a-ti caut voi acolo ? Nu sunteti sanatosi !
Acolo daca nu ai bicicleta si mai ales chemare nu ai ce cauta.
Avem niste meseriasi pe forum care se ocupa de asta. Nu intrati in gradina lor -ca va rupeti gatul , la propriu. Asa cum si ei nu intra in gradina noastra ... ca stiu ce chinuri ii asteapta.

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mar Dec 07, 2010 5:37 am44

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Smile) offf, fiecare vrea sa vada partea fioroasa din el, ne manifestam pe unde apucam, trebuia sa il sunati pe Marauder sa va invete niste scheme. Prima schema este una extrema( inveti sa cazi) apoi restul sunt mai usoare. Smile)

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mar Dec 07, 2010 7:35 pm45

Dany

Dany

Team President

we went there just for fun.....too much fun for one of us.

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mar Dec 07, 2010 10:59 pm46

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Da a fost un pic fun pana s-a terminat parcela prea brusc si abrup. Sunt bine sper sa pot fi Ciclomos. Are cineva un triciclu?

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mier Dec 08, 2010 7:22 am47

Serban

Serban

Super Member
Super Member
Mihai,
triciclu nu, dar avem markere de toate culorile...
cand desenam?

tura duminica, 5 dec - Pagina 2 Empty Re: tura duminica, 5 dec Mier Dec 08, 2010 1:29 pm48

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Cand ne strangem.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente