cine este dispo pt o tura mtb scurta, duminica, plecarea pe la 10am. propunerea mea este padurea Dumbraveni cu masinile pana acolo si acolo explorare vreo 3-4 ore ...
Avand in vedere ca azi o s-o iau mai usor, intru si eu la aceasta tura, si invit si pe ceilalti care vor offroad. O sa plecam in aproximativ o ora jumate: La ora 11, de la Sala Sporturilor.
iincheiat tura de 'refacere', pana la urma a fost mangalia-albesti-hagieni-limanu, bineinteles offroad pe langa lac, prin padure etc. Am descoperit si cateva noi poteci ce spre albesti. Ne-am intalnit cu un tanar din 2mai, adi, care este nou in breasla si sper ca va naviga si pe forum in curand..
Participanti: subsemnatul si Scorpionul (pot spune ca am fost singur cumva, regrupam la fiecare cativa km, scorpionul dornic de viteza, eu dornic de peisaje si incapabil sa ma tin dupa ghepard..)
Hai sa vedem si filmuletzele, ca am avut diverse trebi. Deci:
Si niscaiva poze: La izvor: Dupa manastire ne intalnim cu Ady prin padure, gresise drumul spre Albesti: Si mergem, mergem, mergem in Albesti Moscheea din Hagieni: Gaini, vaci, cai, etc. etc.: Dom-le ... nu dam pe datorie decat daca ... Un baietel din Hagieni, Ciprian, care ne-a marturisit ca foloseste bicicleta ca sa ajunga la scoala in Limanu, un Sputnik parca (sat aflat la 5 km de off road mai incolo). Jos palaria in fata lui Un catel din sat care stia sa stea ca popandaul ... mai rar Serban pe "felie", in spate se vede Hagieniul: In zare, peste lac, se vede Manastirea:
Numarul mesajelor : 49 Localizare : Constanta - Tomis Nord
Alexandru, sper ca ai legatura cu persoana care a luat un filmulet de-al tau si l-a postat pe videonews.ro. Linkul a ajuns si pe antena3.ro. E bine ca se arata lumii problemele existente in Romania, dar sper ca i-ai permis acelei persoane sa puna filmul, altfel e un furt..