eu confirm pt ora 8am la Aqua Magic si de acolo vedem ce si cum
despre rangeri: situatia poate fi f serioasa, ambele drumuri spre G Portitei (Gr Lupilor-cel din Sinoie si G Chituc - cel din Vadu) sunt arii strict protejate cu accesul strict interzis... situatia sta asa: daca mergi pe G CHituc spui ca te duci la pescarii (sunt vreo 2-3) si atunci te lasa. oricum pe zona asta rar de tot vezi rangeri. mai departe de Periboina nu prea mai dai de nimeni pana la G Portitei. problema mai mare este pe Gr Lupilor, ai de trecut pe la Canalul 2 si Canalul 5 (ultimul inainte de G Portitei) - daca la Can 2 te mai descurci, la Can 5 sunt cateodata niste nebuni cu care nu te joci. ultima oara au scos arma la mine...
eu de principiu merg cu inca 1-2 incepatori, deci mai am 1-2 locuri de om (+ biciclete aferente), si tura lunga Vadu - G Portitei este cam greu sa o fac cu baietii cu care vin. in total Vadu - GP - VAdu sunt vreo 90 km. nu este nevoie sa mergi pe nisip moale, aproape tot drumul este de pamant/nisip tasat. cred ca noi pastram tura initiala (Sinoie - Gr Lupilor - G portitei - daca reusim sa ajungem...). in cazul asta pot lua pe cineva si sa il las la Vadu, apoi recuperez la intoarcere....
incercam probabil sa ne intalnim cu totii la G Portitei (ar fi frumos), bem o bere si apoi fiecare pe drumul lui...
ps: data trecuta Vadu -G Portitei - Vadu, 90km, vant cumplit, am facut vreo 10-11 ore, cumplit....adevarat ca era in febr-martie...