Vad ca deja se fac planingurile familiare. Foarte bine atunci, pentru ca tocmai ce am finalizat si eu partea mea de treaba. Nu inainte de a-mi scoate un mic "ghimpe" care il am in "coasta lui Adam"
LiveForCycling a scris:Kiss my Mititeu , Scorpion
Eu iti inteleg atitudinea Bogdane, si ideea ca mergem de placere la aceasta tura; dar in felul acesta nu ne ajutam cu nimic. Eu cred totusi ca suntem undeva mai sus de Mici si bere; si tocmai din aceasta cauza facem si miscare; pentru o viata mai sanatoasa. Am mai zis parca odata ca nu am nimic inpotriva lor, desi evident m-ati bucura nespus daca a-ti spune la un monent dat: "Pana aici !!! " legat de acest regim culinar. O singura obiectie am avut: cand mergem undeva sa ne ospatam, localul respectiv sa n-aibe numai mici si bere, pentru ca tocmai asta e si ideea MIISCARII !!! Suntem sportivi Doamne iartama, nu ne batem joc decat de noi si de imaginea noastra cu atitudini d-astea, si de nimeni altcineva
Revenind on topic, am facut hartile sugestive pentru distractia noastra
:
Locul unde venim:
Traseul global:
Harta pe parti:
Legenda explicativa:
1) Traseul este: Sf. Andrei - pe langa Crangu - pe langa Zorile (sus) - pe langa Urluia - pe langa Trofeu - la cetatea Adam Clisi (unde ne putem intalni cu paznicul Soare care ne poate explica Legenda Cetatii) - din nou pe langa Zorile (jos) - pe langa Adam Clisi (sau prin daca luam Lunch-ul) - pe langa Sipote - urcam marele deal de categoria B - Padureni - pe langa Raristea - prin padure pe la izvorul lui Mihai Eminescu - si retur ;
2) Manastirea Sf. Andrei a fist marcata cu Crucea Zodiacurilor (simbol vechi probabil de 50.000 de ani);
3) La adam Clisi este o crasma sa un restaurant si magazine unde ne putem realimenta, ospata, bea bere (cine vrea
), lua apa; pentru a avea puteri sa mergem in continuare;
4) Literele C si B de pe harta sunt categoriile de dealuri care le avem pe traseu;
5) Caracteristici traseu: mostly hilly - party flat ; mostly Off Road - party paved; lungime 59 Km ;
Recomandari:
(-) Echipament si vestimentatie in acord cu vremea de afara;
(-) Unii dintre noi sa posede GPS, ca eu sa pot verifica locatia noastra in diferite momente ale turei !!!.
Va urez multa distractie, chef de pedala si peisaje de neuitat tuturor celor care mergeti in aceasta tura. Intalnire: Ora 08:30 neatza in parcarea City Mall; pentru a ne arunca cu biciclete cu tot in "laboratoare"