Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cosmin a scris:Merci pentru apreciere... si voi mai vreti inca sa strangeti oameni si gasca? cu faze deastea si cu certuri intre voi care nu-si au rostu o sa va spargeti imediat. Lasati pe altii sa va aprecieze ca doar nu v-au au murit laudatorii

daca tu crezi ca eu ma cert aici ... gresesti , tu crezi ca eu ma cert sau ca ma dau mare ?? Laughing Laughing

La ture suntem prieteni ... dar pe forum ne mai "atacam" ... nu sti ca asa se face rating .. Dan Diaconescu Direct , nu isi scoate nimeni ochii ... cine merge cu noi stie cum este pe traseu

Dupa atati km mai trebuie sa si discutam ... mai lesina unu ... mai radem de altu , pe ultimul deal lesinasem si eu ... ma pandeau Ciotic si Scorpionu ca hienele Laughing

EU AM SPUS DE FLORIN LEONTE Laughing Laughing (am uitat ca te numesti si tu Leonte , ca specificam mai exact )

Spuneti fratilor ... eu cred ca atmosfera in timpul turelor este relaxata si prieteneasca

PS : Ionut pot sa fiu eu Contador ... sa ramana Scorpionu cu suruburile in calvicula poate il trag inapoi pe urmatoarea catarare Laughing Laughing

http://www.constantacyclingteam.tk

Cosmin

Super Member
Super Member
da... miam adus aminte de Leonte din Bucuresti...Avem acelasi nume...

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Si "cine face ca mine , ca mine să păţească " - adica nu beţi bere la invitaţia lui Cristi ca ve-ţi ajunge ultimul !!! .

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
veteranu a scris:Si "cine face ca mine , ca mine să păţească " - adica nu beţi bere la invitaţia lui Cristi ca ve-ţi ajunge ultimul !!! .

v-a sabotat lol!

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
toata lumea stie ca berea se lasa in picioare

ciotic

ciotic

SuperModerator
SuperModerator
Veteranu.
Imi cer scuze ca am pricinuit necazuri,chiar nu m-am gindit c-o sa fie asa mari necazuri cu berea. Eu am tras doua si cam 10 mici,n-am numarat, ca la un picnic intre pieteni , sa
ne simtim bine( ca nu eram la nici o competitie dealtfel).

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Care competitie , ca daca mergeati normal si nu ma asteptati pe mine ... trageati 20 si ceva de mici pana veneam toti Laughing , cat despre bere poate trebuia fara alcool .
Cel mai important lucru este ca am stat la masa toti si am discutat , am schimbat pareri ... sfaturi . Concursurile le lasam pentru Turul Dobrogei ... cine stie ... poate , poate .

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente