LiveForCycling
AdministratorCosmin a scris:Merci pentru apreciere... si voi mai vreti inca sa strangeti oameni si gasca? cu faze deastea si cu certuri intre voi care nu-si au rostu o sa va spargeti imediat. Lasati pe altii sa va aprecieze ca doar nu v-au au murit laudatorii
daca tu crezi ca eu ma cert aici ... gresesti , tu crezi ca eu ma cert sau ca ma dau mare ??
La ture suntem prieteni ... dar pe forum ne mai "atacam" ... nu sti ca asa se face rating .. Dan Diaconescu Direct , nu isi scoate nimeni ochii ... cine merge cu noi stie cum este pe traseu
Dupa atati km mai trebuie sa si discutam ... mai lesina unu ... mai radem de altu , pe ultimul deal lesinasem si eu ... ma pandeau Ciotic si Scorpionu ca hienele
EU AM SPUS DE FLORIN LEONTE (am uitat ca te numesti si tu Leonte , ca specificam mai exact )
Spuneti fratilor ... eu cred ca atmosfera in timpul turelor este relaxata si prieteneasca
PS : Ionut pot sa fiu eu Contador ... sa ramana Scorpionu cu suruburile in calvicula poate il trag inapoi pe urmatoarea catarare