OK tura de astazi 129km , AVS 30,7kmh(daca tot ne inteaba lumea avs-u), am avut si astazi un vanticel destul de insistent la intoarcere ... din AVS-ul de 37kmh pe care l-am avut la dus ... la intors a ajuns la 30.
Cheile Dobrogei - stateam la iarba verde ... am imprumutat ochelarii lui Cristian sa fiu mai fotogenic ... degeaba (pungile aveau mancare in ele nu am facut mizerie)
Cristian , Scorpion , Costel , Ciotic , Marius ... Cristian vroia sa prinda niste raze ultraviolete ; Scorpion mai deschide si ochii
De la Stanga la Dreapta : Unu lesinat(l-am resuscitat dupa aia) ... Ciotic facea masaj la muschi se pregatea pentru intoarcere , sau poate nu am mers noi destul de tare si se suparasera muschii .
Astea 2 erau la imperecheat ... poate o iesii ceva ... o Orbea ... Trek , cine stie
Ne pregatim de plecare ... ne spunem rugaciunile ... nu stiu de restu , dar eu am spus ceva.
Marius verifica rotile ... rotile au tinut , ciclistul nu prea
Constanta Cycling Team (o parte)
Cristian , Costel , Ciotic , Scorpion
Bogdan , Marius
Cristi imi place pozitia ... Bond , James Bond
\ Scorpionu parca esti la nunta ... unde e soacra mare ?
Eram toti increzatori aici ... mai ales Marius
Incercarea nr 2
Cristian, Marius , Bogdan (fratilor imi trebuia si mie mai mult spatiu stau ca un supozitor acolo) , Costel , Ciotic , Scorpion
Catararea din Cheile Dobrogei
Scorpionu , ce faci tata ramasei in urma ? trebuia sa Punch the Dealu ... nu mai mergea motoru ... se infundasera jiglerele ?
Foaie verde , trei masline
Undei Scorpionu pe serpentine
...stiu nu ma pricep la rime
Ajungem si in Kogalniceanu ... Ciotic a facut cinste cu mici si "lichide" ... cara omu ca o albinuta
Se zaresc si primi urmaritori
Costel si Scorpion(Alexandru)
Scorpionu in toata splendoarea lui
Ajunge si Veteranu ... a venit dupa noi
PS: Scorpionu ... arati cam obosit acolo , sau mi-se pare mie
As da ziiiileeee de la miiiiineeee !!! Fara numar !!! e pa Sistem Turbo frate
Pe aici e Cristian ... blitzu dormea
Ne pregatim de plecare; Scorpionul incerca sa saboteze bicicleta lu' Veteranu'
Poza asta spune totul ... NO COMENT
Asta in caz ca nu se zareau fetele prea bine de la distanta aia ...
Scorpion ... ai atipit , Bogdan ... eu plec tractat de aici , Marius ... care ma ridica si pe mine
Cam astea sunt pozele , have fun