Pozele turei de astazi
La 3 km de Targusoru .. Costel , Marius , Ionut
Ionut , Costel ... Ionut frate mi se pare mie sau te ai ingrasat
cred ca din cauza asta nu prea esti in forma ... sarmalele alea de asta iarna
Costel si subsemnatul ... stiu sunt gras
... 60 si ceva kg cu tot cu pompa si camera de rezerva din spate(Ionut proasta focalizarea)
Ajungem si la Cheile Dobrogei unde ne astepta Cosmin care a tras tare si a ajuns mai repede ... poate nu ii placea de noi ... nu am idee , la vreo 10min apare si Ciotic care venea dupa alta ruta ... stam putin la Chei mirosim niste mici ... ne pregatim sufleteste si ii dam mai departe .
Clasamentul dupa cele 3 catarari importante (nu conteaza asta , cel mai important este ca am facut miscare si nu am stat acasa pe canapea la tv )
Primi 3 la realimentare (Ciotic , Costel , Bogdan)
Ajunge si Cristian , a venit dupa noi , ne am intalnit pe catarare in Chei (iar are baiatu rotile descentrate
)
Marius ... a mers usor , se vede dupa fata
Ionut ajunge si el ... iti zic eu man ... sarmalele alea ... te trageau inapoi pe dealurile alea , dar din unghiu asta parca esti mai slab
Ne apucam de hidratare , Ciotic admira MTB-ul lui Marius , Marius ... curgea ceva din nas ? , Ionut aia e o burtica acolo sau a dat eroare aparatu
... ce fata am imi mai trebuia un ciomag si cateva zeci de oi ... trebuia sa imi pun ochelari cum a facut Cristian
... stiam eu ca mai trebuie sa vina cineva ... parca eram mai multi inainte de dealurile alea ... Cosmin
Si poza de la sosire in Constanta ... Ionut a ramas in Ovidiu , Cosmin a disparut de pe radar ... noi am asteptat dar nu mai venea
Bogdan , Marius , Ciotic , Cristian , Costel
am indurat un vant mortal la intoarcele , pe dealurile de la Targusoru eu incepeam sa am probleme de vedere(vedere de tunel) ... cred ca nu mai primea creieru oxigen , te ridicai in picioare si te lovea vintu in fata ... A FOST GREU (cel putin pentru mine acum nu stiu cum a fost si pentru restu)
Bravo baieti a fost o tura exceptionala , asa avansam ... sau ajungem la spital