Ok, sa rezumam nitel. Sambata am plecat in Bucuresti cu gandul ca la 3 noaptea sa evadez eroic pe drum. N-am gasit loc de recuperare (1 mai zi de tam tam) m-am invartit prin tot Bucurestiul de vreo 70 de km. Am incercat apoi sa evadez noaptea dar gradul de oboseala atins m-i a bagat frica in oase nitel si pe la Europa am tulit-o ca un catel speriat inapoi
. Am gasit un accelerat la 5.45 din Bucale si am coborat la Ciulnita la 7.34 . Pe la ora 8.30 vorbisem deja cu Leonte si eram deja la Amara, ca spre slobozia i-am dat Cocs-Carbon cu vreo 40-45 la ora desi era panta de 1-2% si fara vant de spate (in campie merge beton, aici la noi nu merge
).
Fac o pana plina de glorie pe roata de fata, ca erau canioane cu asfalt rupt si pietricele vreo juma de km pana la hotel Park la Amara. Ei s-au apucat sa faca poza de grup la plecare cand eu faceam pana (bravo lor ciuda mie
)
Plecam in sfarsit, si Leonte ne zice ca avem permisie de la Mandruta sa o mai si coxam nitel asa. Din cauza asta ne-am detasat de restul lumii. Desi am mai avut 2 opriri, una in Giurgiu de o juma de ora si una la Hanul morii de o ora jumate (in care s-a mancat pe cinste) mandruta avea deja probleme serioase de conditie fizica (fara suparare dar a fost). Apoi am mers binisor pana la Dorobanti unde am mai mancat cate ceva la magazin cale de vreo 20 min. Vine si leonte ci cei opt in reluare, ca asa se vine dupa o masa pe cinste, si ne axam pe drum, si apoi popasul bine cunoscut din Kogalniceanu, in care am stat de ne-a venit rau aproape. Apoi dam un mic "cocs-carbon" pana acasa, ca vantul a disparut complet, si felicitari echipei CCT pentru muschiuletii si organizarea la trena de care au dat dovada la cocsare \\m/ . Ajunsi in Constanta, am aflat ca autocarul sau duba (cortegiul funerar) sau ce pisicii mei o fi fost, a saltat "mortaciunile" de pe drum pe la vreo 40 de km de Constanta (undeva intre Galbiori si Dorobanti), in frunte cu Mandruta (asa s-ar zice, de vreme ce toata lumea a ramas suspect de tacuta, nu tu filmare nu tu nimik
) ).
P.S. E o alta viatza, cu vantul de fatza !!!
P.S. 2 (giciti personajul): Daca Sambata spuneau astia ca era mort (de oboseala), Duminica incepuse pe semne deja sa miroasa (si la luat duba). =))