Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 5:35 pm51

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Normal ca au chef de glume, au stat in spate aproape tot drumul, altul ducea greul in fata( nu se vede in poza dar se poate presupune).

P.S. Cei imbracati in verde si rosu ar trebui sa se inscrie la echipament! Nu da bine in poze.

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 5:41 pm52

LiveForCycling

Administrator
Administrator
DA Costel are dreptate , data viitoare va rog sa iesiti din cadru ca nu da bine la reclama ... poate si o palma dupa ceafa sa tineti minte .

http://www.constantacyclingteam.tk

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 6:13 pm53

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Cred ca in ritmul in care s-a mers ajungea destul de repede la Bucuresti....Apoi din poza se vede cine a dus trena, nu, hahaha? (sau cine o facea pe cavalerul Smile) cand dadea de greu la deal). Oricum cu siguranta a fost un antrenament bun iar CCT a facut o impresie buna Wink chiar daca nu ne-am intalnit cu Ma(nd)ruta What a Face

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 6:16 pm54

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Casca aia de contratimp mai lipsea. In mod normal trebuia sa va duca in trena si sa nu coboare sub 40 la ora.

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 6:19 pm55

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu cred ca il confunzi cu Cancelara .

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 10:49 pm56

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Ok, sa rezumam nitel. Sambata am plecat in Bucuresti cu gandul ca la 3 noaptea sa evadez eroic pe drum. N-am gasit loc de recuperare (1 mai zi de tam tam) m-am invartit prin tot Bucurestiul de vreo 70 de km. Am incercat apoi sa evadez noaptea dar gradul de oboseala atins m-i a bagat frica in oase nitel si pe la Europa am tulit-o ca un catel speriat inapoi Embarassed . Am gasit un accelerat la 5.45 din Bucale si am coborat la Ciulnita la 7.34 . Pe la ora 8.30 vorbisem deja cu Leonte si eram deja la Amara, ca spre slobozia i-am dat Cocs-Carbon cu vreo 40-45 la ora desi era panta de 1-2% si fara vant de spate (in campie merge beton, aici la noi nu merge Mad ).
Fac o pana plina de glorie pe roata de fata, ca erau canioane cu asfalt rupt si pietricele vreo juma de km pana la hotel Park la Amara. Ei s-au apucat sa faca poza de grup la plecare cand eu faceam pana (bravo lor ciuda mie Very Happy )
Plecam in sfarsit, si Leonte ne zice ca avem permisie de la Mandruta sa o mai si coxam nitel asa. Din cauza asta ne-am detasat de restul lumii. Desi am mai avut 2 opriri, una in Giurgiu de o juma de ora si una la Hanul morii de o ora jumate (in care s-a mancat pe cinste) mandruta avea deja probleme serioase de conditie fizica (fara suparare dar a fost). Apoi am mers binisor pana la Dorobanti unde am mai mancat cate ceva la magazin cale de vreo 20 min. Vine si leonte ci cei opt in reluare, ca asa se vine dupa o masa pe cinste, si ne axam pe drum, si apoi popasul bine cunoscut din Kogalniceanu, in care am stat de ne-a venit rau aproape. Apoi dam un mic "cocs-carbon" pana acasa, ca vantul a disparut complet, si felicitari echipei CCT pentru muschiuletii si organizarea la trena de care au dat dovada la cocsare \\m/ . Ajunsi in Constanta, am aflat ca autocarul sau duba (cortegiul funerar) sau ce pisicii mei o fi fost, a saltat "mortaciunile" de pe drum pe la vreo 40 de km de Constanta (undeva intre Galbiori si Dorobanti), in frunte cu Mandruta (asa s-ar zice, de vreme ce toata lumea a ramas suspect de tacuta, nu tu filmare nu tu nimik Smile) ).

P.S. E o alta viatza, cu vantul de fatza !!! Cool
P.S. 2 (giciti personajul): Daca Sambata spuneau astia ca era mort (de oboseala), Duminica incepuse pe semne deja sa miroasa (si la luat duba). =))

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Mar Mai 04, 2010 3:36 am57

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Daca Sambata spuneau astia ca era mort (de oboseala), Duminica incepuse pe semne deja sa miroasa (si la luat duba).

Cea mai tare fraza din tot postu . Important e ca v-a lasat Mandruta sa plecati ... ce om de treaba Smile) . S-a facut de caca anu asta .

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Mar Mai 04, 2010 2:45 pm58

un_greu

un_greu

Super Member
Super Member
Cristizotti a scris:Casca aia de contratimp mai lipsea. In mod normal trebuia sa va duca in trena si sa nu coboare sub 40 la ora.
poate am si motive care sa ma faca sa nu duc trena.
starea mecanica a bicicletei mele mai are de suferit 1 mica schimbare,de aceea nu imi permit sa ma arunc tare in ea.
...nu prea imi place sa stau la trena;plasa si daca o sa o fac fii sigur ca este pe plat.
intai vreau sa invat sa trag pe cont propriu si apoi sa devin un lenes la plasa.

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Mar Mai 04, 2010 6:29 pm59

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Referitor la trena, au fost 2 sau 3 dintre noi care dupa ce au ajuns-o pe Adriana( rula cu circa 40km/h in zona aeroportului) au ramas in spatele ei. Pentru a salva onoarea echipei si in lipsa altor oferte am fost nevoit sa trec la trena unde am ramas pana la sfarsit.

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Mier Mai 05, 2010 11:39 am60

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Adriana e foarte puternica, am vazut-o si eu. Spre Giurgiu se ducea in sprint la 55 la ora Surprised , la un moment dat dezvoltand o forta comparabila cu a mea. Felicitarile mele pentru ea, jos palaria. Ca idee a tinit trena vreo 15 km dupa tandarei cu vant de fata si avea cam 30-35 la ora. \\m/

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Mier Mai 05, 2010 11:51 am61

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Nu mai spune Giurgiu. Ai mai scris odata Giurgiu. Pe unde ati trecut voi se chema Giurgeni

Cu bicicleta la mare - Pagina 3 Empty Re: Cu bicicleta la mare Joi Mai 20, 2010 3:51 pm62

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Participanti la Velorutie 2010 Bucuresti-Constanţa. Probabil ca nu au facut tot traseul, insa modul si componenta echipei sunt exemplare si periculoase pt junior. Pacat ca, din cate am inteles, nu erau romani, ci austrieci. Poate totusi erau romani. Alex sti ceva despre ei, ca ai fost in zona?

From Diverse - Bike

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente