Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Vin Apr 30, 2010 5:01 pm26

jonnyman

Moderator
Moderator
eu spun sa ne montam cosuletele pe biciclete si sa le umplem cu mici si bere si sa stam pe marginea drumului cu mici calzi si bere rece ...(facem si noi afacere) ca la ce foame o sa aibe aia in ei....vin si eu
1. Felipe
2. Cipollini
3. Laur
4. JonnyMan

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Sam Mai 01, 2010 5:44 am27

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

anul trecut stiu ca am tinut legatura telefonic cu plutonul (mai are cineva numarul de tel al lui Leonte?) si am plecat pe la 14.30.
propun cam aceeasi ora de plecare, mai ales ca vremea va fi buna si ne intoarcem unde dam de ei.

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Sam Mai 01, 2010 6:44 am28

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
E Scorpionu cu ei , vb cu el .

http://www.constantacyclingteam.tk

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Sam Mai 01, 2010 7:06 pm29

un_greu

un_greu

Super Member
Super Member
prezent si eu
1. Felipe
2. Cipollini
3. Laur
4. JonnyMan
5. Andrei

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Sam Mai 01, 2010 7:12 pm30

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
pana la urma cum ramane...la ce ora? cine are un tricou si pentru mine pt maine...va rog frumos, pt domnu alex..te rog maine sa ma suni ca eu merg la gratar si cand tr sa plecam ma anunti. astept un raspuns de la voi. Ms anticipat chiar daca nu gasesc nici un tricou nu este nici o problema ...eu tot vin.

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Sam Mai 01, 2010 7:30 pm31

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Singurul lucru care ma deranjeaza e ca din sutele de bucuresteni nu ne-a contactat nimeni(pe site-ul nostru) , si intr-o relatie normala de prietenie, oaspetii anunta gazdele cand sosesc.

Eu sunt pt.intalnire si voi participa doar asa : in tricourile de lot , cat mai multi, pedalat in pluton,
si cand ii vedem in fata acceleram treptat cat sa ramana toti in pluton, ne intersectam cu ei in viteza
mare si o tinem tot inainte fara sa ne oprim. Dupa4-5 km ne intoarcem astfel sa-i prindem pana in C-ta.
Asta daca vreti sa faceti ceva sa le schimbam perceperea Surprised

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Dum Mai 02, 2010 8:02 pm, editata de 1 ori

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 12:11 am32

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Sunt oarecum de acord cu tine chiar daca am cateva beri la bord, sau putem sa nu ne mai ducem si sa stam la vaporas si sa radem de ei...ceva sa facem...aruncam pioneze pe jos asta o sa ii rupa pe toti...dar pe la carrefour ca sa ne prapadim pe noi de ras

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 5:12 am33

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Bine zice Veteranu!

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 6:42 am34

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
pai ce facem pana la urma. punem un banner la intrare in oras cu....ii ***** in gura pe bucuresteni sau altceva de genu. ... In Constanata s-a inventat ciclismul Smile) Surprised

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 6:55 am35

Dany

Dany

Team President

Neata. am vorbit cu HELL BOY, care se afla cu grupul ce vine de la Bucuresti si erau prin Slobozia. se pare ca sunt mai multe grupuri care incearca sa tina pasul dupa cei din fata. au preconizat ca ora de sosire in Constanta 17.00-17.30, dar avand in vedere numarul de participanti, totul este relativ.
Concluzie: CINE VREA SA PARTICIPE LA INTAMPINAREA LOR, in conditii de respect si intelegere (fara bannere sau injurii) este asteptat la CITY MALL in parcare la ora 14.30. plecam cel tarziu la 14.45. recomand echipamentul CCT.
P.S; cine nu are casca? (parca as bea o bere).Smile

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 7:16 am36

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
haideti fratilor, s-a dat ora de intalnire, vremea este superba fata de anul trecut cand am plecat de aici pe ploaie, echipamente noi avem, cine nu are nu-i bai e suficient sa se prezinte macar, ca sa fim si noi un grup acolo!

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 8:52 am37

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Sa faca pana din 10 in 10 metrii care se duce [-O<

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 9:37 am38

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Nu l-am vazut pe Mandruta si pe Leonte ! S-au dat loviti ?

2 Mai ora 13.50 /Alex zice ca sunt... la 30 km unu de altul Smile) Smile) Smile)
As merge pana la ultimul (Mandruta) si l-as intreba daca la iertat nevasta-sa Smile)

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Lun Mai 03, 2010 5:45 am, editata de 3 ori

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 10:45 am39

Dany

Dany

Team President

@ Bogdan: mai intai trec pe la tine si iti daram baraca sa petreci macar o noapte sub cerul liber.Smile

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 10:56 am40

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Dany a scris:CINE VREA SA PARTICIPE LA INTAMPINAREA LOR, este asteptat la CITY MALL in parcare la ora 14.30. plecam el tarziu la 14.45.
P.S; (parca as bea o bere).Smile
Daca vreti si veterani la acest antrenament decalati 1/2 ora.
La 14.30 am o intalnire de afaceri cu Laurlook ,poate bem si o ...cafea Smile
Asa ca noi iesit pe la 15.00 LA ANTRENAMENT Cool
PS>parca as bea si-o bere, dupa. Da numai una ca daca il vad Mandruta sa nu ma iau de el...si
se supara Dany Sad

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Lun Mai 03, 2010 5:46 am, editata de 2 ori

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 11:00 am41

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vila e goala tati , din 9 camere gasesc eu una Smile ... penili sa va manance Smile)

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 6:19 pm42

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 7:36 pm43

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
bogdane sa ai parte numai de ce ai vrut tu pt noi ....cu treaba aia :din 10 in 10 metri: eu am vrut sa vin azi si am avut parte de o explozie pe spate si nu stiu cum este posibil....decat daca ai blestemat tu cu descantece si alte cacaturi de genul asta. alex imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar nu mi- am luat telu la mine, azi toate mi-au mers invers...

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 7:39 pm44

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am fost ieri la Isaura Fermecata din Clejani si a dat in ghioc de 100lei ... se pare ca restu a scapat , decat la tine a prins Smile)

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 8:05 pm45

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
jonnyman a scris:.... am cateva beri la bord....aruncam pioneze pe jos ...ca sa ne prapadim pe noi de ras
Esti sigur ca Bogdan e vinovat sau te-ai prapadit prea mult de ras ...
V-ati intalnit cu velorutionarii, ca din poze nu-mi dau seama?

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 8:41 pm46

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
A fost asa cu am zis ca vreau sa facem : un antrenament pe cinste de 120 km !
Ne-am incrucisat dupa Kogalniceanu cu ciclotoristii care veneau cate unu cate doi insirati pe o
distanta de 70 km. Grupul lui Leonte era mai numeros 8 pers.
Noi am intors la 60 cu a 2-a oprire la Kogalniceanu pt,bere( @Dany ! sa-ti dea Dumnezeu sanatate
(dar mai ales sotiei si copilului) pt. cinste , ca in loc sa se duca berea in calcaie ,
ne-a dat aripi :-bd ).
La ora 21.30 cand am plecat de la Peny(locul de adunare pt cicloturisti) Mandruta inca nu venise Smile)
=))
PS.Va asigur ca ne-am facut remarcati ! Ca sa nu mai spun ca am dat (Costel) si un mic interviu la
Antena 1 :-bd
PS 2. Faptul ca majoritatea am fost din echipa 2 valorica din cadru CCT, am fost aproape tot
timpul pluton compact fara prea multe incetiniri in fata :-bd

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 8:49 pm47

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
veteranu a scris:... Grupul lui Leonte era mai numeros 8 pers ....
Probabil datorita carismei lui a reusit sa adune atatia adepti Smile.

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Dum Mai 02, 2010 10:15 pm48

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si ceva foto cu plutonul de intampinare la plecare si la sosire alaturi de velorutionari.

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 11:58 am49

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Laure , cum a ajuns Adriana acasa ?
Nu-ti face probleme, nasi gasim ! Smile) Smile) Smile)
Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Pictureqh

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 5:23 pm50

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai da , CCT-u e primii la gagici si mistouri . Fara noi viata este triste .

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 5:35 pm51

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Normal ca au chef de glume, au stat in spate aproape tot drumul, altul ducea greul in fata( nu se vede in poza dar se poate presupune).

P.S. Cei imbracati in verde si rosu ar trebui sa se inscrie la echipament! Nu da bine in poze.

Cu bicicleta la mare - Pagina 2 Empty Re: Cu bicicleta la mare Lun Mai 03, 2010 5:41 pm52

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
DA Costel are dreptate , data viitoare va rog sa iesiti din cadru ca nu da bine la reclama ... poate si o palma dupa ceafa sa tineti minte .

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente