Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Nu am nimic impotriva unde lasam masina, adevarul este ca masina ta ar putea sa bata un pic la ochi, dar pe de alta parte e o masina comuna obisnuita occidentala, cred ca au si ei asa ceva, ca tot romanul si-a tras masina. Oricum, cand o sa am masina aia a mea, respectiv o Mazda 626, n-o sa am stresul asta, mai ales ca nu bate la ochi Wink Teoretic ar trebui s-o pot lasa in orice parcare si chiar pur si simplu pe marginea soselei la umbra unui copac acolo unde simt eu ca e inceputul unei ture pline de aventura.

P.S. Normal ca lasam masina unde stabilisem, abia astept aventura Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Costel

Forum Legend
Forum Legend
E o problema cu masinile, trebuie sa ne gandim unde le lasam. Si la monument ultima data era destul de pustiu.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Apropo, pustiul e un loc sigur pentru mine, de fapt cred ca cel mai linistitor si sigur loc din lume. Nimeni nu se gandeste sa-si lase masina undeva in camp, deci daca e acolo trebuie sa fie si oamenii pe undeva, si daca este lasata acolo, atunci este o masina ca oricare alta, nu-i nimic interesant la ea. Acest mod de gandire predominant al oamenilor, cumulat cu faptul ca nu-i decat un om pe km patrat, ma face sa nu fiu deloc ingrijorat. Oricum, la monumet e ok, incui masina, e stinsa, nu bate la ochi, si ... jap ... noi pe felie cu soseaua Very Happy

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Alexandru, cand o sa ai tu Mazda aia a ta 626 si o sa-ti sara din buzunar cateva zeci de milioane pe an numai pentru taxe si asigurari sa vezi cum o sa ti se roteasca ochii in cap ca girofarul cand o parchezi intr-un loc pustiu.
Apropos, stiu ca stai bine la capitolul documentare, dar stiai ca cele mai multe masini furate sunt daciile berlina? Dupa cate stiu eu daciile sunt niste banale masini romanesti ... sau ma insel ...

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eu in locul tau nu mai intram in polemica Smile

http://www.constantacyclingteam.tk
Cipollini

Cipollini

di Constanza
Hai sa deschidem lista cu doritorii, si pana maine seara sa o finalizam!
1. Cristi,
2. Alex (Scorpio),
3. Costel,
4. Alex (Cipo),
Asteptam...

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Am vorbit cu Titi, vine si el.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Cosmin a scris:As veni si eu dar nu inteleg de ce cu duba....si nu pe roti?
Domnul Cosmin, te'ai mai hotarat?

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Cosmin nu e hotarat. L-am sunat si nu stie, ar vrea sa plece mai devreme pe bicicleta, nu cred ca vine cu noi. Apropo, duba ta are geamuri? Titi vrea sa vina dar inca nu a primit unda verde. Dupa cum stii sotiile au drept de veto.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Felipe a scris:Alexandru, cand o sa ai tu Mazda aia a ta 626 si o sa-ti sara din buzunar cateva zeci de milioane pe an numai pentru taxe si asigurari sa vezi cum o sa ti se roteasca ochii in cap ca girofarul cand o parchezi intr-un loc pustiu.

Daca taxele si asigurarile o sa ma coste in asa hal si nu maxim 5-10 milioane pe an, o sa raman exclusiv la bicicleta. Eu sper ca zecile de milioane sa intre mai mult pe o foarte buna intretinere a ei, tratarea motorului, si evident combustibil Wink Oricum eu am un mod de condus aparte cand vine vorba de Diesel, folosinduma de efectul "Cozii de Bici" care ma ajuta in Dobrogea sa economisesc pana la 1,5 l de motorina pe suta de km (de la 5,5 l la 4,0 Very Happy)

Revenind la cursa Adamclisi, am facut o gafa mai mare ca mine Sad . Am crezut ca a doua zi de dupa tura de noapte pica sambata ... de fapt vad ca pica vineri, deoarece azi a fost prima zi. E ca naiba, inseamna ca duminica intru de noapte. Din pacate n-am cum sa schimb nimik la munca deoarece tot Oil Terminalul este in regim de 75% pe 3 luni, astea inseamna ca si daca ai murit tu trebuie sa vii la servici in continuare in aceste 3 luni (martie, aprilie, mai). Eu nu pot veni decat duminica la prima ora, daca am putea sa punem cursa atunci. Sa plecam pe la 7-8 de aici, ca sa ne intoarcem pe la 2-3 dupa masa.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Costel a scris:Apropo, duba ta are geamuri?
Are numai unde sunt locurile pe scaune, in spate, unde e spatiul de depozitare, pe laterale e tabla si in spate are 2 geamuri fumurii.
Scorpionu... no comment!

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
asa deci si prin urmare..in cazul in care cursa se muta duminica dar asta numai in cazul in care se intampla acest lucru vreau sa fiu trecut si eu pe lista....ca am mai vb cu voi despre asta. ms de intelegere.

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
Ma bag si eu daca am loc in duba aia...daca nu pot sa vin cu masina mea.. important e sa nu se avarieze bicicleta. Sambata pt mine ar fi perfect. Duminica nu pot. Deci daca e sambata vin, si daca mai e loc sa stiu daca vin cu masina mea sau nu.

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ramane sambata ora 14.00, nu mai putem schimba. Nu pot veni duminica dimineata.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eventual , daca mai sunt locuri puteti sa luati si niste MTB-isti ca sunt cateva trasee bune de parcurs pe acolo .

http://www.constantacyclingteam.tk
Cipollini

Cipollini

di Constanza
Ramane pentru Sambata, ora si locul stabilite! Pana acum e Costel, Cristi si eu. Intra 6 oameni cu biciclete cu tot. Daca vine Cosmin si domnul Titi tot e loc suficient! In spate securizam in vreun fel bicicletele (am niste sufe, o funie, ne descurcam). Azi dau o fuga sa imi iau camere de rezerva, si o pompa mica! Ne vedem maine, mai vorbim azi!

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Andrei a spus ca vine!

Cipollini

Cipollini

di Constanza
E okay, tot 4 suntem, asa ca mai e loc. Mihai a spus ca se anunta mai tarziu. Vedem ce mai zic Titi si Cosmin.

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Bubu si-a anuntat prezenta. Vine cu masina lui(locuieste in Navodari). Ciotic este interesat dar nu poate sa ne confirme azi. Dupa cum am spus cu alta ocazie omul are responsabilitati. Daca vine va veni cu masina lui, presupun.

Cosmin

Cosmin

Super Member
Super Member
eu am zis ca vin sigur. Sper sa fie vreme buna

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Asta e, sunt multi care nu pot veni duminica, rezultatul e clar. Asadar vreau sa aud ca v-ati rupt, ca nu ma aveti picioare etc etc. , pentru ca va garantez eu ca n-o sa mai aveti picioare Evil or Very Mad ...doamne ajuta ... Aaaaaaaa ... pentru tura nu pt. picioare rupte Very Happy Smile)

P.S. Puneti lista finala sa se vada care sunteti.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Astia ar fi sigur
1. Cristi
2. Costel
3. Andrei
4. Bubu
5. Cosmin
6. Alex
Sa vedem ce mai au de gand Ciotic, Mihai si Titi. JonnyMan a zis ca incerca sa fuga de la munca (sau servici) mai repede si sa apara.

Ultima editare efectuata de catre Cipollini in Vin Apr 16, 2010 6:43 pm, editata de 2 ori (Motiv : Tastatura asta)

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Avem si noi loc in duba sau mai luam o masina?

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Am inteles ca Bubu si Cristi Ciotic vin cu masinile lor. Deci ar mai fi loc pentru 2 insi (Mihai si Titi) . Costel a zis ca poate veni cu masina lui, asa ca mai intra si acolo 4 insi. Numai sa ne strangem. In buba intra la un 7 - 8 biciclete (cred).

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Sa zicem:
1. Cristi
2. Costel
3. Andrei
4. Bubu
5. Cosmin
6. Alex
7.Mihai
8.Titi
Suntem 8 din care 5 pot merge cu Bubu si 3 cu duba. Vedem maine daca mai e nevoie de inca o masina.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
M'a sunat acum JonnyMan si si'a anuntat prezenta pentru ora 14!
Cine poate, sa vina de pe la 13:30, sa vina, sa pregatim ce e de pregatit ca la 14:fix sa o intindem!

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Ok. Ramane pentru ora 13.30 la Pescarie

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente