Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Let's Do It, Romania! Empty Let's Do It, Romania! Lun Mar 29, 2010 10:18 am1

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Poate aţi aflat sau poate nu, însă nişte românaşi încearcă să organizeze un super proiect în care zeci de mii de concetăţeni să fie mobilizaţi voluntar pe data de 25 septembrie 2010, să dezrăhăţească ţara asta frumoasă, dar plină de rahaturi (doar cele materiale, pentru cele umane - coclalare şi politice - ne trebuie un proiect mai drastic). Aşa cum peste ţări şi mări multe milioane de oameni şi-au debarasat tările cât de cât de mormanele de deşeuri, se încearcă curăţarea acestora din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi.

Însă înainte de toate, după formarea echipei, aceasta are nevoie de intel-uri / identificări ale mormanelor de gunoi mai mari sau mai mici din toate zonele Ţărişoarei. Între acestea nu se includ zonele în care au fost transportate deşeuri cu utilaje şi depozitate sistematic (acestea fiind gropi de gunoi ilegale). Arealele naturale curăţate pot fi atât pe uscat, cât şi pe apă.

Aşa că dragi colegi şi prieteni ciclişti aventurieri pe meleagurile dobrogene, cunoscându-vă cât de cât şi ştiindu-vă mari iubitori de natură, dacă aţi remarcat astfel de zone cu gunoaie, comunicaţi-le prin orice modalitate echipei (http://www.letsdoitromania.ro/).
Noi cu bicicletele văzurăm şi intrarăm, vom vedea şi vom intra prin multe zone mai necirculate pe unde am dat şi vom da, poate, de mormane de gunoaie. Ar fi păcat să nu dam o mană de ajutor, atât la cartarea zonelor, cât şi în ziua cu pricina, 25 septembrie.

Deasemenea, da-ţi sfară-n ţărisoară, mai ales cadrelor didactice, ca să fie mobilizaţi şi ciutanii pt D-Day.

Mai multe detalii pe http://www.letsdoitromania.ro/

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Joi Apr 29, 2010 5:28 pm2

marian.mircea

marian.mircea

Membru Avansat
Membru Avansat
Majoritatea gunoaielor sunt in jurul localitatilor, pe marginea drumului sau pe spatiile unde merge intrat cu masina. Eu am retinut cateva zone deplorabile pe unde am iesit cu MTB-ul. Astept sa-mi iau un Iphone si sa le cartez corespunzator.

Ultima editare efectuata de catre marian.mircea in Joi Apr 29, 2010 6:10 pm, editata de 1 ori

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Joi Apr 29, 2010 5:42 pm3

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
mircea nu iti trebuie telefon ciumec, una din strazile cele mai jegoase este soveja care pe partea de urcare nu are nici un cos de gunoi pana la galeriile comerciale sau chiar mai sus, alte zone sunt ....toate locurile unde se fac gratare iar jegosii arunca gunoaie-peste drum de mamaia si pe aurel vlaicu ...mai sunt gunoaie pe 2 picioare care fac alte gunoaie. Sunt peste tot. Parcul Tabacariei in apropierea zonei pentru caini.
Mihai hai sa ne gasim o zi in care sa mergem sa facem niste poze si sa punem niste locuri pe harta.
eu am intrat mai de mult in proiectul asta, cam de cand a fost infiintat in romania

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Joi Apr 29, 2010 8:23 pm4

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Acest proiect va fi cu atat mai interesant, daca facem si fluturasi sa mai dam pe strada, si evident sa le atragem atentia si obrazul celor care exact atunci ii vedem ca arunca pe jos propriul lor narav (acela de cocalar nesimtit si imputzit cu micul si berea in gura in fata unui gratar sau televizor potabil cu Steaua-Dinamo asezat la fereastra unui Mecedes, BMV, Rols Roice) Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Sam Iun 12, 2010 1:24 pm5

edith88

Membru Incepator
Membru Incepator
hey,caut sa formez o echipa pentru acest proiect..e cineva interesat sa participe ?Smile

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Sam Iun 12, 2010 6:14 pm6

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
edith pune si tu o poza la avatar, si in leg cu acest proiect mai vb ca eu sunt interesat.

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Dum Iun 13, 2010 5:25 am7

edith88

Membru Incepator
Membru Incepator
jonnyman a scris:edith pune si tu o poza la avatar, si in leg cu acest proiect mai vb ca eu sunt interesat.

ok,da-mi de stire daca vrei sa vii sau mai stii pe cineva...actiunea nationala e pe 25 septembrie

iar poza de profil...inca o mai caut Smile

vine curand

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Dum Iun 13, 2010 9:35 am8

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Si eu sunt interesat si mai gasesc cu siguranta si pe altii dornici sa se alature unor astfel de actiuni

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Dum Iun 13, 2010 9:53 am9

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Cu mare placere as face parte dintr-o grupare organizata care militeaza pt.
civilizatie respectic curatirea zonelor verzi de gunoiele facute de animale-la figurat.
Si putem incepe cu Parcul Tabacariei !

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Dum Iun 13, 2010 10:05 am10

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vin si eu , dar sa nu vad vreun politician care isi face 2 poze cu grebla in mana si dupa aia se baga in jipanu care seaca jumat din zacamantu petrolifer pana la colt . Am mai vazut asa ceva .

http://www.constantacyclingteam.tk

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Dum Iun 13, 2010 10:49 am11

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Ideea mea e, pt.a nu ne indeparta de conditia noastra, sa facem curatenie de pe bicicleta(preferat MTB):
manusi de protectie, saci mari de gunoi, si bicicleta pt. tr. la cel mai apropiat centru de colectare.
Dar inainte de toate trebuie sa ne facem niste benere pe care sa le purtam (precum cele "de ziua contra fumatului") , prin care sa desteptam in privitori notiunea de curatenie si civilizatie .
Si totodata facem cunoscut faptul ca CCT in afara de pedale pt.sanatate stie sa faca si alte lucruri
deosebite precum Educatia elementara

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Mar Iun 15, 2010 5:27 am12

edith88

Membru Incepator
Membru Incepator
LiveForCycling a scris:Vin si eu , dar sa nu vad vreun politician care isi face 2 poze cu grebla in mana si dupa aia se baga in jipanu care seaca jumat din zacamantu petrolifer pana la colt . Am mai vazut asa ceva .

naiba sa ii ia
eu nu ma duc acolo sa stau sa ma holbesc la el,eu imi fac treaba de voluntar Smile)

micii si gratarele moca nu prind la mine

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Joi Iun 17, 2010 6:00 pm13

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:Vin si eu , dar sa nu vad vreun politician care isi face 2 poze cu grebla in mana si dupa aia se baga in jipanu care seaca jumat din zacamantu petrolifer pana la colt . Am mai vazut asa ceva .

Daca vedem asa ceva, il provocam la lucru pe respectivul, sus si tare sa vada si restul lumii Wink Stiu din SRI cum se lucreaza si cum se procedeaza, aaaaa ... ups Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Vin Sept 24, 2010 4:12 pm14

Cipollini

Cipollini

di Constanza
stie cineva unde e locul de intalnire maine?

Let's Do It, Romania! Empty Re: Let's Do It, Romania! Lun Sept 27, 2010 2:01 am15

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Am facut-o si p-asta !!! A fost super iar valoarea ideii de a da o mana de ajutor naturii nu poate fi masurata cu nici o cantitate de aur sau diamante.
Dimineata devreme ies cu mare spor afara. Evenimentul s-a desfasurat un pic under cover, deoarece am gasit cam greu locul de intanire. La 8.30 nu era nimik, nici la gara, nici la Primarie, pe strazi nimik. Ma duc unde ma dusesem cu o seara inainte, si pe la 10 neata dau de Sorin, unul din staffi campaniei. Si imi zice sa ma duc si eu dupa autobuz in padurea din Valul lui Traian. Dau pe drum de Costel (Petcuci) ii zic ca am taiat-o la Let's do it Romanian, si ii dau gaz intr-acolo. Dau acolo de Bogdan, ii zic ca ma bag si eu cu echipa, si ne apucam de treaba. Am adunat: 2 saci de sticla si 6 de plastic. Echipa noastra de 15 oameni a strans 100 saci in circa 5 ore. Mai era de adunat inca f mult deseu din padure, dar lucrurile au fost reusite. Speram sa mai avem parte de asemenea aventuri; desi sunt destul de dure in sensul ca nu trebuie sa ai stomacul sensibil: poti gasi orice, si aici folositiva si voi imaginatia; ca realitatea o depaseste cu mult Wink .
Acu filmuletele:

Dimineata devreme: