Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Trans Romania Run 2011  Empty Trans Romania Run 2011 Lun Iun 13, 2011 6:56 pm1

Popescu Adrian

Popescu Adrian

Membru Incepator
Membru Incepator
Salutare , recent am aflat de acest concurs intitulat Trans Romania Run , sincer mie imi place sa ii spun Diagonala nebunilor Razz , in mare este vorba de traversarea Romaniei de la Est la Vest Constanta-Oradea in 14 zile .
Distanta de 822 de km este impartita in etape, prima fiind Constanta-Crucea 55.9 km .
Acesta este link-ul cu pricina (www.transromania-run.ro) cel mai bine aruncati un ochi sa vedeti exact despre ce este vorba .
Eu as vrea sa particip macar la prima etapa si vroiam sa stiu daca se mai incumeta cineva la 56 de km , avem cam 10 ore sa ajungem in crucea , nu ne grabeste nimeni alergam la un ritm lejer .
Mancarea si apa etc se pot cara si in rucsac cu toate ca un insotitor cu masina , scuter , bicicleta ar fi foarte folositor .
Astept pareri si idei si scuze moderatorilor daca am postat unde nu trebuia .

Trans Romania Run 2011  Empty Re: Trans Romania Run 2011 Mar Iun 14, 2011 7:16 pm2

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Mi se pare imposibil de realizat. Succes!

Trans Romania Run 2011  Empty Re: Trans Romania Run 2011 Mier Iun 15, 2011 1:50 am3

Popescu Adrian

Popescu Adrian

Membru Incepator
Membru Incepator
Ms frumos . Nici macar etapa de Constanta-Crucea ? Nici eu nu sunt cine stie ce alergator dar o sa incerc macar sa termin .

Trans Romania Run 2011  Empty Re: Trans Romania Run 2011 Mier Iun 15, 2011 5:10 pm4

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
In mod normal antrenamentul pentru maraton presupune o pregatire extrem de laborioasa (aveam candva un program de antrenament pentru maraton care presupunea 12 saptamani de pregatire). Personal am alergat un semimaraton, un concurs de 10 mile si am incercat sa alerg maratonul de 2 ori dar am esuat de fiecare data, a doua oara dupa 31 km.
In cazul de fata, este stiut faptul ca un om poate sa merga cu 6 km/h iar daca limita de timp este de 10 ore pentru a ajunge la Crucea, asta inseamna ca vorbim mai mult de o plimbare pe marginea drumului. Chiar si asa mi se pare destul de greu, fara sa mai vorbim ca a doua zi ar trebui sa o iei de la capat.

Trans Romania Run 2011  Empty Re: Trans Romania Run 2011 Mier Iun 15, 2011 7:14 pm5

Popescu Adrian

Popescu Adrian

Membru Incepator
Membru Incepator
Sper sa fie totul bine si sa termin undeva in 5 6 ore , daca nu o sa alerg cat cat o sa ma duca piciorele si cand nu mai rezist deloc spun stop Very Happy .
Apropo sambate 18 Iunie se tine Crosul Olimpic in Constanta , startul de la Sala sporturilor la ora 9 30 am

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente