am zis "fas" in sensul ca n-am rezolvato eu. N-am momentan pt ce sa ii invinovatzesc pentru ca ei si-au facut treaba pe care eu le-am ceruto si anume sa imi inlocuiasca monoblocul de preferabil cu unul de care am mentionat mai sus, au zis ca nu au asa ceva si ca daca mai vreau cu unu normal , am fost de acord, au rezolvato in 2h pentru ca mai aveau alte 3-4 bicle la service si dalea scumpe nu 5 mil ca a mea. Asta mi-a convenit, plus atitudinea lor care nu a fost "laso in coltz ca o sa ne uitam la ea" .
Scurtand treaba n-am inca nimica rau de ei , daia o sa ma intorc si o sa-mi iau bratul de la ei.
Largitul gaurii din brat am zis si eu ca e problema principala, am schimbat bratele (aman2 doar pt estetica) am mers o gramada si dupaia mi-au cazut exact cand prinsesem incredere in ele ca n-or sa mai cada. Si aici a fost nasol ca pana se desface de tot tu pedalezi si dai tare sa ajungi acasa si faci iar acceasi greseala facand praf gaura bratului.
N-am sa ajung sa sudez bratzele, nu sunt din fier, si nici nu vreau sa ajung aici.
Imi cer scuze daca atitudinea nu a fost prea buna dar eram putin suparat pentu ca n-am rezolvat nimica si de 1 mai vroiam sa ma duc cu bicla la padure si nu cu masina, dar daca iti faci tarziu planu ca tiganu....
Ma gandeam ca poate stiti vreo alternativa , vreo minunatzie, cu care sa-mi rezolv pedala(bratzul).
Idea era sa schimb si monoblocul (am avut un fix) si bratul.
Monoblocul l-am schimbat dar in acceasi zi ei n-au avut brate in magazin asa ca ramane pe luni sau marti.
Dar si daca imi mai cade si atunci.... ma apuc de snooker
Veterane in halul asta nu iti mai iese nici un ban, toata lumea intreaba dar unu nu vine la service
)
Multumesc pentru rabdare
P.S.- de multe ori zic pedala si la bratz. este gresit , stiu, si pe viitor sper sa dispara asa ceva si sa vorbesc mai tehnic.