Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Astazi am fost la service-ul CCT unde am beneficiat din plin de cei peste 30 de ani de experienta ai Domnului Captain. Problema a fost rezolvata in conditii optime, in timp scurt, timp in care am mai incercat sa mai fur si eu ceva meserie dar ... mai bine las profesionistii sa se ocupe de partea mecanica.
Multumesc inca o data pentru ajutor, recomand cu incredere tuturor!

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Apropo de experienta , mi-am adus aminte , luni eu cu Marius am montat ghidonul Oanei foarte profesionist ... adica invers , cu v-brakeul indreptat inapoi =)) ce inseamna domne meseria asta .

Tin sa precizez ca Marius a fost de vina , el a pus mana primul pe bicicleta ... eu nu mai vedeam bine din cauza glicemiei de la atata rahat ramas din cozonac .

PS : astept confirmarea si in curand imi voi achizitiona inca un MTB ... asa sa moara dusmanii Smile)

http://www.constantacyclingteam.tk
LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Tin sa precizez ca , Captain sparge piata si lanseaza preturi mult sub concurenta ... a primit reclamatii ca fura clientii altor "moguli" in domeniu .

Pana una alta CBS (Constanta Bike Service) este powered by CCT (Constanta Cycling Team) si are exclusivitate pe acest forum Smile , astept "plocoane" pentru alte exclusivitati .

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Eu vrea sa vin la Veteranu, sa-mi spiteze o roata, ca sa am ceva cat de cat acum pentru ciclocross, plata pe loc + plocon Very Happy ; in speta o roata de spate Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Hellboy a scris:Eu vrea sa vin la Veteranu, sa-mi spiteze o roata
Nu trebuie sa vii la mine, vin eu ... bani sa iasa Smile)
Astept contact cand ai totul pregatit: geanta,spitele, butucul.

PS. Vezi ca am preturile mult mai mari decat concurenta( Gogu. Triton, Hara) ! Smile) Smile) Smile)

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

dom'capitan vazui acu ca am o spita slaba pe spate. pe sambata esti liber sa te deranjez? strang bani de pe acu ca e recesiune.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Sambata e 1Mai -ziua ce trebuie sarbatorita prin munca ,la noi prin pedale mai serioase !
Eu zic sa te rezolv pana sambata, spui cand iesi, iau cheia cu mine si o fac "la colt de strada" precum
Dacia Smile)...ca parca "Dacie" ai, nu ?!! Smile)

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
cateva zile Dany nu e in oras captain, e in cantonament la Sinaia, asa ca tot mai pe finele saptamanii ramane rugaciunea lui, am vb azi cu el e in drum spre...

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Bine Veterane, cand am all the staff te anunt Wink. Oricum, probabil maine sa fie Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ma omori Scorpion cu engleza ta , vezi sa nu le scrii pe la munca comenzile lu aia in engleza sa nu primeasca ulei de floarea soarelui in loc de benzina .

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

dom captian...groasa si cu par, ca sa zic asa. ....tre sa ne uitam si la roata de fata. Am coborat de la cota 1400 si nu s-a inteles bine cu gropile de pe acolo. Smile

biluzze

biluzze

Membru Profesionist
Membru Profesionist
imi cade pedala stanga, axul pedalier e nou schimbat de cei de la triton,(aia de ii tot laudati) problema o aveam si inainte daia m-am mai dus la ei, ca sa ma rezolve dar , fas!
asa ca domnu` veteran exista monobloc cu ax pedalier care sa aibe 1 filet pe dreapta si 1 filet pe stanga?

exista sanse sa nu ajung sa sudez bratul de ax?
dak nu asta e, bare-mi stiu sa nu mai caut.

Este necesar sa pun o poza cu ce vreau defapt?

(( filet pe dreapta este acel filet obijnuit care se inchide cand rotesti spre dreapta,
iar
filetul pe stanga e opusul filetului obijnuit))

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
@Biluzze, iti cade pedala sau bratul pedalier stanga ? banuiesc totusi ca bratul !
Da ,monoblocul Anglia(1,37X24TPI) are pt.partea dreapta(schimbatoare) filet stanga si pt.partea stanga filet dreapta.
Daca monoblocul(axul) e nou ce ai cu el ?
Daca vrei sa sudezi inseamna ca ai brate de fier - calitate indoielnica! In nici un caz nu se sudeaza , distrugi cadru definitiv si iremediabil.
Ce cred eu : surubul bratul stanga s-a desfacut, ai mers asa, a facut joc in patrat(sper ca patrat si nu
bolt) si acum ori cat ai stringe tot se desface - supozitii!
Daca ai stricat doar bratul bucurate,daca ai stricat si axul trebuie sa-l schimbi si pe el .
Dupa cum vad iti rezolvi singur problemele mecanice asa ca spor la treaba !

Sunt totusi sigur ca baietii de la Triton ti-au facut treaba buna si totul e din cauza proastei exploatari
sau proastei calitati a bicicletei .

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai eu ii laud , ca am colaborat bine cu ei si au fost promti in toate rugamintile .

Restul e pe principiul cat dai atata face Smile , totusi sa prinda joc in monobloc asa de repede nu prea cred . Mai degraba s-a slabit surubul de la brat .

Sa nu mai ai probleme de acest fel iti recomand ceva de genu pe Hollowtech II si nu mai ai treaba cu nimic , macar sa ai picioare sa ii faci joc si lu asta :
http://www.bike-components.de/products/info/p22101_Deore-Kurbelgarnitur-FC-M590-Hollowtech-II-mit-Innenlager-Modell-2010.html

biluzze

biluzze

Membru Profesionist
Membru Profesionist
am zis "fas" in sensul ca n-am rezolvato eu. N-am momentan pt ce sa ii invinovatzesc pentru ca ei si-au facut treaba pe care eu le-am ceruto si anume sa imi inlocuiasca monoblocul de preferabil cu unul de care am mentionat mai sus, au zis ca nu au asa ceva si ca daca mai vreau cu unu normal , am fost de acord, au rezolvato in 2h pentru ca mai aveau alte 3-4 bicle la service si dalea scumpe nu 5 mil ca a mea. Asta mi-a convenit, plus atitudinea lor care nu a fost "laso in coltz ca o sa ne uitam la ea" .
Scurtand treaba n-am inca nimica rau de ei , daia o sa ma intorc si o sa-mi iau bratul de la ei.

Largitul gaurii din brat am zis si eu ca e problema principala, am schimbat bratele (aman2 doar pt estetica) am mers o gramada si dupaia mi-au cazut exact cand prinsesem incredere in ele ca n-or sa mai cada. Si aici a fost nasol ca pana se desface de tot tu pedalezi si dai tare sa ajungi acasa si faci iar acceasi greseala facand praf gaura bratului.

N-am sa ajung sa sudez bratzele, nu sunt din fier, si nici nu vreau sa ajung aici.
Imi cer scuze daca atitudinea nu a fost prea buna dar eram putin suparat pentu ca n-am rezolvat nimica si de 1 mai vroiam sa ma duc cu bicla la padure si nu cu masina, dar daca iti faci tarziu planu ca tiganu....
Ma gandeam ca poate stiti vreo alternativa , vreo minunatzie, cu care sa-mi rezolv pedala(bratzul).
Idea era sa schimb si monoblocul (am avut un fix) si bratul.
Monoblocul l-am schimbat dar in acceasi zi ei n-au avut brate in magazin asa ca ramane pe luni sau marti.
Dar si daca imi mai cade si atunci.... ma apuc de snooker Smile
Veterane in halul asta nu iti mai iese nici un ban, toata lumea intreaba dar unu nu vine la service Smile)

Multumesc pentru rabdare

P.S.- de multe ori zic pedala si la bratz. este gresit , stiu, si pe viitor sper sa dispara asa ceva si sa vorbesc mai tehnic.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
biluzze a scris:
Veterane in halul asta nu iti mai iese nici un ban, toata lumea intreaba dar unu nu vine la service:))
Stai linistit, nu ma plange !, cine-mi vrea seviciile foloseste telefonul, si al meu suna intr-o veselie.
Iar cand sunt prea aglomerat trimit clientii la mecanici cel putin la fel de buni ca mine Wink :
Triton sau nea Gogu cu care sunt concurent dar si prieten (cu siguranta si ei fac la fel Smile) ).

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Nu pot sa nu remarc proptitudinea de rezolvarea a problemelor care ajung la Veteranu Bike Service. Aseara, dupa un accident spectaculos cu Felipe, pentru ca ne-a taiat un bou fata la giratoriul de la Palazu si m-am oprit la un metru de el, m-am ales cu deraiorul fata strambat la 90 grade si ambele roti descentrate. Am indreptat deraiorul cu patentul (noroc ca avea Felipe un tovaras in Palazu) si asa am reusit sa ne continuam drumul (din pacate numai pana la kogalniceanu ca nu mai era timp). Am apelat la Captain si intr-o ora jumate a fost gata.
Apelati cu incredere "Un prieten onest -VETERANU BIKE SERVICE" Smile

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Domnule Veteranu', am lasat un mesaj pe blogul dumneavoastra : constanta bike service!

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Situ lui Captain e in constructie ... cel mai probabil o sa fie facut forum pentru o mai buna indexare de catre Google .

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Gata , cine da un click pe banneru cu CBS o sa aiba o surpriza . (mai sunt mici detalii de facut dar in mare este gata)

Postarea este deblocata , se poate posta cu sau fara cont .

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Saru-mana sefu !
semnat :Mecanicul de servici

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cu placere Captain , sa iti faci un cont acolo sa te fac administrator .

PS : cine mai are probleme tehnice ori intrebari sa posteze acolo , direct la sursa .

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Am o sugestie : in cadru CBS sa ai posibilitatea cu un singur clik pe o fereastra sa revii la forumul mama(constantaciclism.tk)- sau nu-l gasesc eu ?
Mai are rost actualul topic(Atelier mec. ...virtual) ?

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai nu mai are rost , o sa pun eu o redirectionare sa te trimita direct acolo cand intri aici ... ori vad eu cum fac .

Aia cu forumu nostru o fac maine , ca am in cap sa fac si un banner mai smecher special pentru CBS ... am eu o idee . Acum nu am cum sa o fac ca am laptopu la munca si nu am nici un logo la indemana .

iusufedwin

iusufedwin

Membru Veteran
Membru Veteran
prima pana la roata din fata....problema e ca am frane hidraulice pe disc si am primit niste protectii ca atunci cand dau roata jos sa le pun si indiferent de ce fac sa nu apas frana. cum pun acele protectii?

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
iusufedwin a scris:problema e ca am frane hidraulice pe disc si am primit niste protectii ca atunci cand dau roata jos sa le pun si indiferent de ce fac sa nu apas frana. cum pun acele protectii?
Ai primit de la Aj.mec.(Live) pe "Incepatori" un raspuns foarte competent ! :-bd

iusufedwin

iusufedwin

Membru Veteran
Membru Veteran
va multumesc baieti

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente