Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 4]

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
@Biluzze
Oricum duminica nu lucrez, doar urgente !
Trebuie sa vad, de la pinioane niciodata nu sunt scartiituri ,doar caraituri(de la lant uzat, reglaj defectos,etc)
Apeleaza ! Nu te speria , nu iau bani pe consiliere !
Posibil sa nu ai mare lucru, si-ti rezolvi problema gratis !

@Dany
Deci : ergo Campa de 10, pinioane Campa de 9, lant de 9 = nu merg, Iti mai trebuie sa investesti bani intr-un cuplu pinioane
Campa de 10 sau doar in 9 distantiere Campa, dar nu vad cine descompleteaza un set de pinioane sa-ti dea tie distantierele !
(care la Campa nu sunt toate la fel)
Daca reglajul e perfect ,merge lantul de 9
Vestea buna e ca : am sa incerc ! un compromis la reglaj . Asa ca astept bicicleta !
Pretul : ca la Service Autorizat tarif/ora X ore lucru efectiv (cu Bancile lucram legal Smile) )

biluzze

Membru Profesionist
Membru Profesionist
am rezolvato, nu era problema de sunat sau alte cheltuieli , chestia eram ca a inceput sa faca asa cam in periaoda aia in care a venit frigu si nu o mai foloseam si nu mi-am mia batut capul, am reusti sa-l desfac aproape frumos improvizand cu un mox (sau cheie franceza) si l-am scos si am pus unele noi (bine inteles m-am documentat si de pe net).
Acuma am dat din putz in lac, si cred ca o sa trebuiasca sa-mi schimb si lantul ca prezinta ceva puncte de rugina , ca am facut prostia si nu l-am tratat cu ceva.
Vreau sa stiu daca ai vreo idee de solutiile alea care le bagi in roti si aproape ca nu poti face pana. Este indicat sau prezinta multe dezavantaje?

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

am reusit sa dorm destul de bine noaptea trecuta incat sa imi dau seama ca mai bine dau banii si pe un set de pinioane si lant de 10. iau de la Tzaca manetele, le are deja, caut sapt viitoare lant si pinioane Campa si vorbim.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Dany , daca ai butucu spate pe filet trebuie sa il schimbi pentru a pune 10 pinioane .

http://www.constantacyclingteam.tk
Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
si asa mai departe...daca nu gasesti butuc cu flansa la fel ca sa se potrivesca spitele, alte spite...nu mai continui...

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Dany are butuc Shimano, nu vad cum s-ar potrivi pinioane Campagnolo. Are nevoie de pinioane tot Shimano si sa faca alte distantiere ca sa schimbe exact cu manetele Campagnolo(Ciotic a facut asa). Posibil sa fie problema si cu schimbatorul spate daca e Shimano si manetele Campagnolo. La Shimano schimbatorul se deplaseaza liniar, la Campagnolo descrie un arc de cerc(de aceea distantierele dintre pinioane sunt inegale).

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Merge cu deraior spate Shimano am eu . Dar hai sa nu ii mai umplem topicu lui Captain cu discutii inutile , cine are nevoie sa mearga la el si il rezolva .

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
@Biluzze
Lantul nu se trateaza,se curata si se unge cat mai des, uzura se masoara cu cheia,
rugina n-o baga in seama : dispare daca cureti si ungi des.
Solutie are la Triton (Joe's 500mg ,60-70lei),se foloseste in special la tubeless dar
si in camere. In C-ta cunosc doar 2 pers.care folosesc :Marusone in camere si
subsemnatul la tubeless.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Costel a scris:Dany are butuc Shimano, nu vad cum s-ar potrivi ...
Costele !, eu merg cu manete Centaur 10 ,schimbator Centaur, pinioane Shimano(10)...si sunt multumit cum schimba !
Recunosc ... am umblat putin la distantiere !

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cartea de vizita , pentru schimbari iti stau la dispozitie .
Atelier mecanic de biciclete virtual - Constanta - Pagina 2 Cartevizita

Dany

Dany

Team President

Merg pe pinioane Shimano de 9 cu lant de 9 si distantiere de la Campa, manete noi ca ale lui Bogdan(ma ajuta Costel ) din fericire ma ajuta Tzaca de la club cu suportul tehnic.
Varianta linie Campa ustura rau la bani(trebuie sa schimb si butuc si spitze, etc)

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Punem 10 pinioane Shimano, modificam distantierele, un lant de 10 si ar trebui sa mearga.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
@Dany, vad ca toata lumea vrea sa te ajute ! si tu te duci la Club.
Vezi ca au de pregatit vreo 6 biciclete pt.cursele din primavara, sper ca ai destule pile sa intri in fata Smile)

Dany

Dany

Team President

si a oferit serviciile domnu' tzaca, avand in vedere lunga prietenie, sper sa nu fie cu suparare.

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Tradatorule de neam si tara !!! =))

Dany

Dany

Team President

nu pot sa dau cu piciorul asa usor. am primit un ajutor gratuit si neinteresat.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Si la mine era neinteresat , doar la gratuitate ..negociam...in favoarea clientului Smile)

Dany

Dany

Team President

ma bucur sa stiu ca oricand ma pot baza pe ajutorul meseriasului.Smile

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Ieri am beneficiat de ajutorul specializat al Domnului Capitan. Centrat roti, reglat clesti - rapid, profesionist si intr-adevar mai ieftin nu se putea!
Multumesc si pe aceasta cale, apelati cu incredere, omul stie ce face!

Dany

Dany

Team President

si eu am avut parte de tratament din partea lui.....cred ca trebuie sa ii gasim omului un atelier, o locatie ceva .....ca ii trebuie sa se poata desfasura...

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Tocmai asta e profesionismul adevarat, omul se depaneaza acolo unde ai nevoie sau unde ai ramas in pana.

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
corect.

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Domul patron, as avea si eu o problema cu bicicleta de serviciu si v-as ruga sa ma programati si pe mine la un centrat de roata in perioada luni - miercuri (05 - 07.04.2010). Ora si locul il stabiliti dumneavoastra, in functie de cat de aglomerat sunteti si de cat de mult respectati sarbatorile pascale.
Va multumesc anticipat si astept mesajul dumneavoastra.

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Domnule Administrator Galactic,
Ne bucura faptul ca ati ramas clientul nostru fidel !
Luni fiind a 2-ua zi de Pasti avem de la bunul nostru patron liber , lucram totusi urgentile dar gratis !
Marti , a 3-ia zi de Pasti ,lucram program redus (4 ore) , dar si pretul e la jumatate !
Miercuri, zi normala de lucru , cind va asteptam cu drag, cu oferte surpriza !

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Prompt si eficient ca de fiecare data ... daca numai jumatate dintre oamenii de afaceri din Romania ar proceda la fel ca dvs, nemtii, norvegienii si suedezii s-ar lua la bataie pe la granita sa ajunga mai repede in Romania sa-si caute de munca.
O sa imi permit sa va contactez telefonic, pentru a stabili parametrii colaborarii, cel mai probabil pentru marti pentru a beneficia de oferta de 50% reducere.

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Astazi am fost la service-ul CCT unde am beneficiat din plin de cei peste 30 de ani de experienta ai Domnului Captain. Problema a fost rezolvata in conditii optime, in timp scurt, timp in care am mai incercat sa mai fur si eu ceva meserie dar ... mai bine las profesionistii sa se ocupe de partea mecanica.
Multumesc inca o data pentru ajutor, recomand cu incredere tuturor!

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Apropo de experienta , mi-am adus aminte , luni eu cu Marius am montat ghidonul Oanei foarte profesionist ... adica invers , cu v-brakeul indreptat inapoi =)) ce inseamna domne meseria asta .

Tin sa precizez ca Marius a fost de vina , el a pus mana primul pe bicicleta ... eu nu mai vedeam bine din cauza glicemiei de la atata rahat ramas din cozonac .

PS : astept confirmarea si in curand imi voi achizitiona inca un MTB ... asa sa moara dusmanii Smile)

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente